Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Natasa* »

Čakalna vrsta

illchy - čaka bika - stran 11
all*starka str. 20, za Natašo
**medyka** st. 20 za Natašo
evonja str. 21 za Natašo*
lunaa str.21 za Natašo
ališa str. 22 za Natašo
Seyfullah str.22 za Natašo
spely_ str.22, za Natašo
Ladyy* str. 22 za Natašo
andrejav88 str.23
LaHauteCouture str. 24
Tashy str.24 ... za Natašo
LoreLai*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LoreLai* »

Natasa* napisal/-a:
LoreLai* napisal/-a:PozdravLjeni!
Mene pa zanima kako se bo razpletla situacija z bivšim fantom, z katerim se občasno še dobivava?kako kaže?Nikakor ne morem izvedeti kaj se mu pLete po gLavi :S

... najprej so se odprle vse komunikacijske karte (sporočilo, pismo, darilo), zato sklepam, da je z njegove strani to tisto, kar najbolj ceni v vajinem odnosu. Povezanost na tem nivoju: besede zlahka stečejo, v stiku enostavno mora ostati ... in padla je tudi karta pogrešanja hrepenenja) ... je pa res, da se nekaj že (ali se bo) tudi spreminja. Prihaja karta smrti in lopova, ki kažeta, da bo šel skozi neko prelomnico v svojem življenju (karta težav in vdovca (očeta ali mentorja) pa jasno kažeta, da ta prelomnica ne bo nujno v povezavi s tabo, čeprav bodo spremembe vplivale tudi na odnos do tebe).

Če boš hotela, obstaja precejšnja možnost, da se čez tri mesece spet nekaj zgodi med vama (karta nenadne sreče, zvestoba, naklonjenost ...). Če ne boš hotela, pa je dobro prijateljstvo še vedno tudi opcija ...

Ti to kaj bolj razjasni situacijo? Žal si morala čakati dober mesec (vmes so bili dopusti, pa počitnice, pa ni šlo prej)...

Najprej Nataša hvala ti iz srca. :) sem komaj čakala, da odgovoriš, ker vidim da te dosti hvalijo, seveda pa je prav da si privoščiš dopust, počitnice hehe :)

Torej kar se tiče komunikacije si ugotovila. Nekako ostajava v stikih, vendar moram biti vedno pobudnik jaz. Sicer pravi da mu je še vedno do mene, ampak ga je strah resne zveze :S in da želi da greva počasi (zaradi prejšnjih slabih izkušenj)In potem kar naenkrat spet zbeži od vsega, čeprav ne izvajam nikakršnih pritiskov nanj. Torej bo potrebno počakati 3 mesece, da se stvar malce razplete :)

Če sem si pravilno razlagala, naj bi spremembe oz. prelomnica bilo mišljeno v negativnem smislu?

in še enkrat najlepša hvala za tvoj čas :)
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Čokolada** napisal/-a:V glavnem me torej ne čaka sreča v ljubezni.

Ccccc ... pa seveda da te čaka sreča v ljubezni. To sem ti zapisala takoj, v prvem stavku (preberi še enkrat tisto v oklepaju :wink: ). Res pa je, da čisto takoj - zdajle v nekaj mesecih - še ni zares na vidiku.

Naj se ti ne mudi preveč, jo boš znala, ko pride, vsaj zares cenit in v njej zares uživat.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

LoreLai* napisal/-a:
Če sem si pravilno razlagala, naj bi spremembe oz. prelomnica bilo mišljeno v negativnem smislu?

... ja, tista karta lopova zraven karte smrti kaže, da zanj to ne bo ravno prijetna izkušnja. Ampak to ima zgolj posredno zvezo s tabo.

Ti bodi samo mirna, delaj na sebi, živi svoje življenje, ostani v stiku, ampak se ne trudi preveč - naj še on naredi kakšen korak tebi naproti.

Ker ne bo ok, če se boš samo ti trudila. Pa saj ti to veš :wink:
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

all*starka napisal/-a:tut mene zanima stanje na ljubezenskem področju. kako nama kaže s fantom? sva "ta prava" drug za drugega?
hvala za odgovor! :)

Ni dvoma, vidva lepo pašeta skupaj. Dobro se ujameta na mentalnem nivoju, imata veliko skupnega, padla je tudi karta usode (globje povezanosti), pa karta ljubezni, kar pomeni, da je tudi čustvena navezanost močna.

Naslednji mesec sicer je v znamenju neke žalosti, obžalovanja, ampak ni videti, da je kaj hujšega narobe. Tudi takoj pade karta sporočila, kar pomeni, da bo znal svoje občutke razložiti ... in ja, na koncu pade tudi karta srčne ženske (mišljeno tebe), tako da ... lepo, tako normalno pač :wink: , pa ni kaj dosti za komentirat :D
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Čakalna vrsta

**medyka** st. 20 za Natašo
lunaa str.21 za Natašo
ališa str. 22 za Natašo
spely_ str.22, za Natašo
Ladyy* str. 22 za Natašo
andrejav88 str.23
LaHauteCouture str. 24
all*starka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a all*starka »

Natasa* napisal/-a:
all*starka napisal/-a:tut mene zanima stanje na ljubezenskem področju. kako nama kaže s fantom? sva "ta prava" drug za drugega?
hvala za odgovor! :)

Ni dvoma, vidva lepo pašeta skupaj. Dobro se ujameta na mentalnem nivoju, imata veliko skupnega, padla je tudi karta usode (globje povezanosti), pa karta ljubezni, kar pomeni, da je tudi čustvena navezanost močna.

Naslednji mesec sicer je v znamenju neke žalosti, obžalovanja, ampak ni videti, da je kaj hujšega narobe. Tudi takoj pade karta sporočila, kar pomeni, da bo znal svoje občutke razložiti ... in ja, na koncu pade tudi karta srčne ženske (mišljeno tebe), tako da ... lepo, tako normalno pač :wink: , pa ni kaj dosti za komentirat :D

ohh, hvala Nataša! :bussi:
ja res se zelo dobo ujemava na vseh področjih, se super razumeva... pa sm rekla da vprašam če tut karte kažejo tako!
želim ti še naprej veliko uspešnega dela in še enkrat hvala! :D
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

**medyka** napisal/-a:Ljubezen, s fantom sva končala. Zanima me ali je še kaj možnosti za naju? Ali me ima rad? Kako nama bo uspevalo, če bova zopet spet skupaj?

Karte za polpreteklost kažejo, da bi se težko ognila takšnemu razpletu okoliščin: karta žalosti, bolezni, izgub - po kombinaciji kart sklepam, da ga je nekaj utesnjevalo, pa mogoče je celo okolica nekako ne nujno pozitivno delovala nanj.

Karta ljubosumja in razpetosti na vsaj dva konca je ta trenutek precej aktualna, kar pomeni, da nekaj vendarle je med vama, ker mu očitno ni vseeno. Karta hiše, darila in otroka kaže na nove začetke, tudi sicer karte niso slabe (za naprej), tako da ... ni nemogoče, da bi to razmerje lahko obnovila, ker pa se mi ti v kartah ne pojaviš, sklepam, da imaš, če se boš tako odločila, lahko tudi prosto pot v ljubezni, z njim pa občasno, a lepo znanstvo.

Čez tri mesece mu pade karta usode in takrat ga čaka pomenljiva prelomnica v življenju. Nekaj usodnega, a po kartah ki so okoli nje (karta drobiža, misli ...) težko sklepam, za kaj točno gre (lahko je tudi samo neko precej ključno spoznanje).

**medyka** napisal/-a:Če ne bova, ali se v prihodnjosti kaže kakšen drugi resen fant.

Tvoje čustveno stanje je bilo do nedavnega precej 'na psu'. Karta bolezni kaže, da te je nekaj zelo prizadelo (sklepam po tvojem pisanju, da bo to kar razhod s tem bivšim). Karta zaklada kaže, da priložnosti za nove ljubezni in znanstva v tvoji okoli so, ampak (karta sodnika), da jih ti kot takšne ne vidiš. Da hitro sodiš, veliko tehtaš, vklapljaš razum ... saj mogoče imaš celo prav: karta lopova in sovražnika sicer kaže, da je v tebi kar nekaj strahov, tudi pretiranih, da pa imaš tu in tam res opravka tudi z dejansko ne nujno dobronamernimi posamezniki. Ampak saj ti znaš z njimi opraviti (karta svečenika).

Za bližnjo prihodnost imaš karto usode, kar kaže na osebno prelomnico. Nekaj stvari boš razčistila in potem se ti v ljubezni odpre ... v januarju in februarju imaš odprte nove začetke v ljubezni.

**medyka** napisal/-a:Služba, še vedno nisem našla službe in me zanima, kako je z njo? Jo bom kmalu? Se bom lahko kmalu preselila na svoje?
Hvala!

Pod karto službe je padla karta srčne ženske (v jeziku kart si to ti), kar pomeni, da je vse odvisno od tebe. Karta pisma kaže, da je potrebno veliko papirjev, prošenj ... karta drobiža pa, da bo učinek še nekaj časa majhen. Imaš zaprto še bližnjo prihodnost: težave, vdova, sovražnik (te temne karte so včasih tudi bolj znak čustvenega in psihičnega stanja, pa ne nujno dejanskih okoliščin, ker se mi zdi, da izgubljaš potrpljenje, upanje, pa malo je tudi osebna negotovost, strahov). Ampak čez dva meseca ti nekaj slaviš (karta veselja in potem karta upanja, ki opozarja na število tri: običajno gre tu za čas, torej v tem primeru verjetno nekaj v zvezi za tri mesece, tri leta ipd.).

Ne premakne se ti torej še čisto takoj na bolje, ampak prav dolgo ti pa tudi ne bo treba čakati.

P.S. malo se mi je zatikalo pri tvoji interpretaciji. Ne vem zakaj, tako da nisem čisto prepričana, če mi je uspelo. V vsakem primeru jemlji to interpretacijo z rezervo in verjemi najbolj samo sama sebi.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Čakalna vrsta

lunaa str.21 za Natašo
ališa str. 22 za Natašo
spely_ str.22, za Natašo
Ladyy* str. 22 za Natašo
andrejav88 str.23
LaHauteCouture str. 24
*Srček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Srček »

Heeeej!

Še sama bi prosila Natašo*, če mi lahko pogleda v karte, kaj me čaka na področju ljubezni..trenutno sem tako nesmrtno zaljubljena, kot še nikoli :) , in me zanima, kam pelje najina zgodba :wink:

lunaa str.21 za Natašo
ališa str. 22 za Natašo
spely_ str.22, za Natašo
Ladyy* str. 22 za Natašo
andrejav88 str.23
LaHauteCouture str. 24
*Srček stran 25 za Natašo*
katyy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a katyy »

Mene pa zanima ce bom kdaj sploh srecna in spoznala kakega normalnega fanta?do zdaj sem bila skoz razocarana in sm prov nakoncu z vsem?Zanima me ce bom s tem tazadnim fantom ostali prijatelji,in se se kaj videvali al bojo vsi stiki prekinjeni?
hvala za odgovor.
katyy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a katyy »

katyy napisal/-a:Mene pa zanima ce bom kdaj sploh srecna in spoznala kakega normalnega fanta?do zdaj sem bila skoz razocarana in sm prov nakoncu z vsem?Zanima me ce bom s tem tazadnim fantom ostali prijatelji,in se se kaj videvali al bojo vsi stiki prekinjeni?
hvala za odgovor.

lunaa str.21 za Natašo
ališa str. 22 za Natašo
spely_ str.22, za Natašo
Ladyy* str. 22 za Natašo
andrejav88 str.23
LaHauteCouture str. 24
Katyy str;25 za nataso
delfinaA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a delfinaA »

Hej!

1. Mene pa zanima, kako mi kaj kaže v ljubezenskem življenju (je kakšna zveza na vidiku ali še ne)?
2. Zanima me tudi, kako bom uspešna na faksu, in ker gre faks počasi že h koncu, me še zanima, če bom uspešna, zadovoljna v poklicu, ki ga nameravam opravljati?
3. Glede na to, da se z osebo, ki mi je bila nekoč prijateljica, ne družim, ne ohranjam stikov, me zanima, a se bodo kdaj med nama ponovno stkale prijateljske vezi ali ne?

lunaa str.21 za Natašo
ališa str. 22 za Natašo
spely_ str.22, za Natašo
Ladyy* str. 22 za Natašo
andrejav88 str.23
LaHauteCouture str. 24
Katyy str;25 za nataso
delfinaA, str.25 za Natašo*
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

evonja napisal/-a: love:Z bivšim fantom sva bila skupaj že pred 3 leti vendar samo kakšen mesec ker sem bila premlada in ga nisem imela tako rada kot fanta zato sva tudi nehala. Pred nekaj meseci sva spet zabluzila ,občasno sva bila skupaj,in čedalje več. govori mi da me ima rad in ne vem kaj,smao problem je ker ima punco,s katero imata probleme že nekaj časa. rada bi šla stran ker ne bi rada bila ovira na njujni poti,samo ne morm. rada ga mam. zato me zanima,če je sploh kaj možnosti,da bova skupaj kdaj ali ne? je mogoče tudi da mi ne zaupa,ali ne upa od punce? bolše da se umaknem?

Se mi zdi, da je že nekaj časa na tem, da bi se razkril, ampak je videti, da bo še kar naprej vlekel to igrico skrivalnic (ker se za sedajost in bližnjo prihodnost kažeta karti neiskrenosti, izgub, skrivalnic ...). S tabo je sicer videti kar odprt, tudi naklonjenost je ... hm, ne vem ... če v roku dveh mesecev tukaj ne gresta na čisto, bo lepega počasi konec. Ker je videti, da se čez dva meseca že vmešavajo v vse skupaj drugi ljudje (ne vem, karta vdove kaže, da je možno, da njej pride na ušesa, kar pa ne bo dobro) in potem cela serija zoprnih kart.

Karte svetujejo: v roku dveh mesecev se bo kar moral odločiti (zate ali za njo). Po tem času karte niso več ugodne ne zate in ne zanj.

To zdaj ne pomeni, da moraš kaj izsiliti ali blazno hiteti, to samo pomeni, da je dobro, če se zavedaš, da skrivalnice niso ugodne za vajino ljubezen in če to predolgo traja, še celo za strast ne.

evonja napisal/-a:šola: pri maturi sem padla vendar sta mi pri 2 predmetih mankale pri enemu 0,25 pri drugem 2 procenta. ker smo najdli te točke me zanima ali bo ugovor uspešen,in mi ne bo treba delati cele mature?

Karte svatba, nenadna sreča, ljubezen ... bi rekla, da kar bo ugoden odgovor ;)

Imaš pa vseeno nakazane še težave; ljubosumje, neiskrenost za mesec september, pa takoj prelomnica: smrt, selitev ... ampak v februarju je vse tako kot mora biti in si na konju. Hm, so to težave z vpisom za naprej, težave pri iskanju prostega mesta ... ugibam. Mogoče boš ti bolj vedela, kaj pomenijo ...

evonja napisal/-a:zdravje: zanima me pa še zdravje,predvsem pa zdravje očeta ker ima neke probleme.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Uf, sem prehitro dala na pošlji.

Tvoje zdravje: nič posebega, bp in stabilno.

Samo veliko razmišljanja (karta misli), sanjarjenja (karta upanje) je, pa komunikacija je odprta (karta pisma) ... nič posebnega zaenkrat ;)

Pa še eno vprašanje si imela v zvezi z zdravjem: Očetovo zdravje. Karta usode kaže, da se tem težavam pač ni mogel ogniti, da pa stanje kar dobro prenaša. Karta hiše, otroka, ljubezni in medosebnih odnosov kažejo, da ima veliko opore v ljudeh, ki ga obkrožajo, pa tudi videti je, da ima dovolj energije in moči.

Manjše težave čez mesec ali dva, pa še to bolj psihično čustvene (karta žalosti), potem pa je spet videti izboljšanje (karta sreče) ...

Ne vem, po kartah sodeč ni slabo.
Odgovori