Fringe

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
sunny_
Komunikatorka
Komunikatorka

Fringe

Neprebrana objava Napisal/-a sunny_ »

Gleda kdo morda novo serijo Fringe?! Meni se zdi svetovna. Zasnovana je kot neke vrste novodobni X-files. Jeseni prihaja nova sezona in sicer že druga po vrsti.
Can't wait... :razz: :P
sunny_
Komunikatorka
Komunikatorka

Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Jaz jo spremljam. Je precej zanimiva in v redu za pogledat. Nova sezona pride 18.9.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

Od serije sem si predstavljala več, predsvem zato, ker je producent J.J. Abrams, ki je tud LOST co-ustvaril (najboljša serija ever, btw!). Bla sem namreč razočarana, ko sem ugotovila, da bodo v vsaki epizodi reševali novi primer in da bo rdeča nit sicer prisotna, samo še zdaleč ne tak fejst, kot je pri LOSTu.

Ampak ajde, liki so ql, čeprav manjka interakcije med njimi izven laboratorija (upam, da bo to v 2. sezoni drugače), igralska zasedba je super, Walter je car, obstajajo epizode, ki me čisto noter potegnejo, obstajajo epizode, ki me pusitjo precej hladno... :)

Še točno 2 tedna do 2x01...
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

Ja, tudi Fringe sem gledala in komi čakam na nove dele!! :) Od likov mi je pa najboljši Olivia, pa Walter je tudi dober s svojimi neumestnimi komentarji :D
Bytheway, a je že kdo opazil, da so v teh policijskih nanizankah vse te bolj pomembne igralke(niso vse glavne igralke, večina pa) dolgolase blondinke?
primer:
1.) Fringe=Olivia Dunham
2.) Cold case=Lilly Rush
3.) (mlace starejša in bolj neznana serija)Sue Thomas: F.B.Eye= Sue
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Uuuuuu I like it :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
niinii
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a niinii »

No pa se je začela druga sezona. Kera že pogledala prvi del? Jaz sem bla kr mal šokirana, kako niso vidl tega...
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

Cliffhanger je bil zelo predvidljiv.
Je blo pa zato tolko bolj nepredvidljiva Olivia, ki je na 1x iz avteja priletela. Damn kak sem se vstrašla hehe :)

Všeč mi je pa blo, da je te Peter končno mel še kako drugo nalogo, ne samo fotra pazit. Zgodba v tej sezoni zna tud bit zanima. WTF je s tistim grškim stavkom?? Olivia je v oni drugi dimenziji Petrovo mamo srečala, al kak??

Na podu sem pa bla, ko je Walter reko: "I wan't to see her face when she eats my pudding" Heheh jeez! :rofl:
.: Living is easy with eyes closed :.
Uporabniški avatar
niinii
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a niinii »

Ma men je blo kr hudo za Charlieja.
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

FreakChiq napisal/-a:Je blo pa zato tolko bolj nepredvidljiva Olivia, ki je na 1x iz avteja priletela. Damn kak sem se vstrašla hehe :)

Heh, mene je tudi prestrašila Olivia, ko je padla skozi vetrobran kr naenkrat :D

Pa sumila sem, da so Charlieja ubili, še preden je to na koncu dejansko pokazalo-ko ga je uni "soldier" stlačil noter v peč :cry:
I am not an enigma, just a contradiction!
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Serija mi ni niti dobra, niti slaba. Je gledljiva, ampak sem pričakovala, da bo veliko boljša. :( Deli se mi nekako zdijo premalo povezani med sabo. Sem upala, da bo narejeno na podoben princip kot Lost, ampak žal ... :(
sunny_
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja v četrtek se je začela nova sezona Fringa, prvi del je že zunaj. :)

niinii napisal/-a:Ma men je blo kr hudo za Charlieja.

tud meni... pismo bo glupo brez ''pravega'' Charlija... :( ta nova detektivka Amy mu ne pride niti do kolen... :roll: sicer pa tale novi lik Shapeshifterja deluje prav strašn...
sunny_
Komunikatorka
Komunikatorka

lorelaj napisal/-a:Serija mi ni niti dobra, niti slaba. Je gledljiva, ampak sem pričakovala, da bo veliko boljša. :( Deli se mi nekako zdijo premalo povezani med sabo. Sem upala, da bo narejeno na podoben princip kot Lost, ampak žal ... :(

Meni pa se zdi da je lih obratno. Deli so še kar povezani, ker vsem je skupen ti. Vzorec oz. The pattern, za katerega pa se točno še ne ve kaj naj bi bil. Sicer pa menda Walter za vso to ozadje ve, samo ga pač še ne odkrije, oz. ga odkriva postopoma ob primerih, ki jih raziskujejo, saj je po tolkih letih v umobolnici delno tudi pozabil.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Lasnko leto enkrat sm začela lovdat...pa sem pogledala par delov in tam se je tud končalo. Sm mislla, da mi bo ful huda...ampak mi ni. Pri enem 3. delu se mi je ustavlo in sm vse lepo pobrisala.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Odgovori