Se mi je pa zgodilo da je zlezla visoooko gor, pa še vodoravno se je obrnila
Mooncup
- Marguerite
- Sramežljivka

- Kraj: Novo mesto
NI boljšega sredstva kot lunetka... vse tiste ki razmišljate, si le upajte in investirajte vanjo... Jaz sem sprva sem kupla ta večjo ampak mi je bila prevelika in sem kupila manjšo... ta mi pa zdaj res super odgovarja... nimam nobenih problemov z vstavljanjem in odstranjem... toplo priporočam vsem... res je super občutek, ko ti ni treba skos mislit na to, da boš ob času menjal tampon/vložek...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- Tearjerker
- Cosmopsiho

Jaz tudi nameravam z naslednjo M sprobat tole lunetko... Pa me nekaj zanima, pač logično je da za čistočo in dezinfekcijo je treba skrbet, omenjale ste dezinfekcijske robčke, a to obstjajo prav za lunetke in se jih uporablja poleg izpiranja z vodo ali namesto? Ali velja dezinfecirati z navadnimi dez. sredtsvu, seveda ne preveč agresivnimi, da ne vpliva to na vaginalno sluznico?
-
floribunda
- Cosmopsiho

Jaz jo pravtako doma sperem pod zelo vročo vodo in umijem z intimnim milom, robčke imam pa za primer, da nisem doma... Nikoli nisem imela problemov s kakim vnetjem... Je tudi enostavna za vstavljanje... mi je ratalo tudi z geliranimi nohtim ki sem si jih dala delat ravno med menstruacijo... 

"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Evo, js sem po pol leta spet potegnila Lunettko iz omare, da bom še enkrat poskusla, če mi mi ugaja. Prvič sem mela take probleme, da se mi je čist zamerila. Zdj sem pa pogruntala sistem in morm rečt da je zakon!!
Sam prve dni mam mal probleme, ker mam dost močno menstruacijo in se skodelca prehitro napolni, sicer pa jo praznim dvakrat na dan, zadnje dni pa samo zjutraj in zvečer. Do sedaj sem jo uporabljala samo doma, tko da ne vem kako se bo stvar kaj obnesla na javnih straniščih, kjer ni umivalnika v wc-ju...
Aja, perem jo pa z vročo vodo, včasih pa uporabim še intimno milo. Pa tut vmes jo kdaj prekuham.
Sam prve dni mam mal probleme, ker mam dost močno menstruacijo in se skodelca prehitro napolni, sicer pa jo praznim dvakrat na dan, zadnje dni pa samo zjutraj in zvečer. Do sedaj sem jo uporabljala samo doma, tko da ne vem kako se bo stvar kaj obnesla na javnih straniščih, kjer ni umivalnika v wc-ju...
Aja, perem jo pa z vročo vodo, včasih pa uporabim še intimno milo. Pa tut vmes jo kdaj prekuham.
Blondie7, mislim da je več kot 5 min niti ne smeš pustit v vreli vodi, ker jo potem lahko poškoduješ.
Robčki za Lunette se dobijo v DM, ja, stanejo okol 3 eur (mislim da je skodelica enih 30 eur)
Kar se tiče pa vakuma - ni problem je dobit ven, ker ima zgoraj ob strani luknjice in ko jo stisneš skupaj, izničiš vakum.
V vsakem primeru je fajn prebrat navodila, ki so zraven, tam vse lepo piše.
Robčki za Lunette se dobijo v DM, ja, stanejo okol 3 eur (mislim da je skodelica enih 30 eur)
Kar se tiče pa vakuma - ni problem je dobit ven, ker ima zgoraj ob strani luknjice in ko jo stisneš skupaj, izničiš vakum.
V vsakem primeru je fajn prebrat navodila, ki so zraven, tam vse lepo piše.
-
SWEETprinces
- Cosmopolitanka

- Kraj: ljubljana