kako ste fantu sporočile da ste noseče ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a TOM-Lady »

SWEETprinces napisal/-a:
*skokica* napisal/-a:Pa še nekaj (glede konkretnega primera). Punca je samo napisala, da si fant otroka še ne želi. Po moje je pa povsem možno, da bo spremenil mnenje oz. bo nekako sprejel to. Ne pravim, da se bo to zgodilo, ampak sem že videla primere, ko si moški pač še ni želel otroka, ko pa je izvedel novico, je pa to sprejel kot odrasel moški in se počasi začel veseliti. Je pa seveda spet odvisno od pogojev oz. razmer.

moj si ga tud ne zeli pa bi tud pomojem porihtu stvari ce bi blo treba...ne smemo bit nesramne...vsak tip pa tud ne stisne rep med noge :)

Točn tak, marsikdo potem čist drugčae odreagira, ko se znajde v takšni situaciji. Morda bo pa punca le poročala, kako se je odvilo vse skupaj, oziroma kako je v tem primeru odreagiru njen tip
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

Horus napisal/-a: Sem ze enkrat napisal, da moj point ni v tem, ali ona splavi ali ne, ampak v tem, da ce se zavestno odloci proti zeljam svojega partnerja in otroka ima, potem ne zahteva od njega, da placuje prezivnino, ce on tega noce.

js cist razumem kaj ti mislis, ampak neki drugega ti hocem povedat - zame splav sploh ni opcija! tk da se verjetno sploh nc ne bi odlocala...a razumes? ker nocem met potem vseh teh posledic...in glede na to da sem stara 19, bom v primeru da zanosim mela otroka. fant je s tem seznanjen, in se vedno seksa z mano. zato bom, ce bo potrebno z vso pravico izterjala prezivnino od njega, ker se mi zdi neodgovorno od fanta da to pocne z menoj potem pa ne bi poskrbel za otroka.
in sigurno je se kaka taka punca ki o otroku niti slucajno ne razmislja, pa potem zanosi in se odloci da ga bo obdrzala (zaradi negativnih posledic splava, o tem sploh ne razmislja kot o opciji ampak je prisiljena otroka obdrzat). takrat je fant delno kriv za neustrezno kontracepcijo ALI pa sta pac oba imela nesreco.

in btw KT lahko zatajijo kljub redni in dosledni uporabi.
Horus

Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

takrat ko sva zacela skup zivet in mama pogoje za met otroka? (razn starosti in mentalne zrelosti :D )
Horus

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Pri meni je točno tako, kot pri red_rose (ok, mogoče nisem tako zelo ziher, da ne bi šla splava delat, ampak je pa kar precej velika verjetnost).
Zakaj bi v primeru, da je tip s tem seznanjen, samo jaz nosila tveganje počenih kondomov, nedelujočih tabletk,...? Oba prevzemava isto tveganje, ker oba seksava.

In ne vem, Horus, zakaj poskušaš vse skupaj prikazat tako, kot da je ženska v tem primeru tista, ki zafrkne tipa in mu uniči življenje.
Če bo moj mene napumpal, me bo s tem precej bolj zajebal kot jaz njega. Jaz bom tista, ki bo zanosila, izgubila leto šolanja in po vsej verjetnosti naslednjih 20 let nosila breme in odgovornost vzgoje otroka. On ima pa opcijo, da pač plačuje preživnino in si nad ostalim umije roke, če ne želi sodelovati.
Ok, je res, da je to čisto družbeno pogojeno, ampak obratnih primerov, da bi ženska po porodu otroka uvalila tipu, res ne poznam.
Horus

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Horus napisal/-a:Skratka, TI imas vsaj moznost odlocanja KAKO te bo zajebal (splav ali 20 let). On nima nobene izbire.

Saj jaz razumem tvoje stališče, samo strinjam se ne. :)

Ker v primeru, da je ženska proti splavu (globalno gledano, ali pa samo kar se nje same tiče), je odločitev že v naprej dana in izbire v resnici ni. Ne za žensko in posledično tudi ne za tipa, ki je vedel, v kaj se spušča, in je vseeno reskiral skupaj z njo. Vsaj jaz tako mislim.

Drugo vprašanje so pa primeri, v katerih ženska tipa okrog prinese, ga serje z zaščito in potem obvesti, da bo srečni očka. Tu bi bila pa v primeru, da bi govorili zgolj o odnosu med partnerjema, gotovo na strani tipa. Kaj bo on plačeval trapasti babi...
Ampak problem je, da bo v zgodbi čez 9 mesecev tudi v tem primeru nastopal še otrok, ki pa ni imel nič zraven pri spočetju. Pa bi mu vseeno vzeli preživnino.

Enivej, pametno se je spuščat v seks šele takrat, ko si se sposoben s tem soočit in z osebo, ki ji vsaj toliko zaupaš, da veš, da ne bo šla kondomov luknjat, da lahko te, sicer zanimive, debate ostanejo zgolj teoretične :)
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Daleč...

Neprebrana objava Napisal/-a my_self »

^^ zadnji stavek je neumn, pa brez zamere. marsikdo marsikomu ne zaupa pa se vseeno 2 spuščata v seks. tudi v nezaščiten seks (pa ne ciljata na družino z dosti potomceu). po drugi strani si pa 2 lahko še ne vem kko zaupata oz. tip lahko zaupa ženski, pa bo ona vseeno šla preluknjat kondome. to je odvisno od posameznika, ne pa od zaupanja. če bi vsi razmišljali kot ti, ljudje sploh ne bi seksali (v primeru da tudi otrok ne bi hotli met)
kugla
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kugla »

Horus napisal/-a: Po drugi strani, pa bi bilo posteno, da se ga s tem seznani PREDEN se naveze na zensko in ne sele po nekaj mesecih/letih veze.

Lol no, torej je treba na prvem zmenku našteti vsa svoja življenska prepričanja in nazore, opredeliti vse življenske odločitve, skratka kar podpisati pogodbo ...

Men je zadeva popolnoma simpl, preden se spustiš v sex, točno veš, kaj te posledično lahko vse čaka ... in se zavedaš tudi dejstva, da zaradi razlike med spoloma v nekaterih stvareh pač nismo enakovredni.
Horus

Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Horus, zakaj bi mogla pa ženska ob prvem srečanju tipa opozorit, da ne bo delala splava, če se kaj pripeti? Zakaj pa tip ne vpraša ženske, če bi naredila splav, če se tako grozno bojite tega. :nixweiss: Pa naj se potem odloči, če se bo sploh spuščal v kaj. Govoriš tako, kot da smo ženske na svetu zato, da moškega zapeljemo in ga prisilimo v otroka.
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

a katera ve kaksne so tocno posledice splava?
pa cist tko se ena stran ob kateri sem se odlocila da ga ob zdravem plodu ne bom NIKOLI delala...
http://www.splav.info/splav_abortus.html
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Horus napisal/-a: Po drugi strani, pa bi bilo posteno, da se ga s tem seznani PREDEN se naveze na zensko in ne sele po nekaj mesecih/letih veze.

kako pristransko... A zdej je spet ženska tista, ki bo pazila, da se ubogi fant ne bo preveč navezal, da ne bo trpel, itd itd.

Sej se zavestno odločiš da si z njo, da seksaš z njo.. Tudi noben te ne sili da se moraš navezat nanjo. Se pravi; VSE je odvisno TUDI od tebe...

In strinjam se s postom od *skokice*..
Odgovori