In zdaj planirava skuhati koslilo za najine starše..pač zaradi vselitve, pa ker so nam veliko pomagali okoli stanovanja itd. najini starši se pa še ne poznajo.
Kaj skuhati?
Nekaj preprostega pa dobrega

punkie_ napisal/-a:zanimivo, selita se skupaj, pa se še ne poznajo
Če ne živijo ravno v isti vasi, se mi to ne zdi nič nenavadnega.*skokica* napisal/-a:Jaz ti tudi priporočam kakšno tvojo specialiteto, ki jo obvladaš. Najbrž bodo tudi malo živčki prisotni in je brez veze, da kuhaš nekaj prvič.
punkie_ napisal/-a:zanimivo, selita se skupaj, pa se še ne poznajo
Zakaj bi se morali pa starši poznati?Če ne živijo ravno v isti vasi, se mi to ne zdi nič nenavadnega.
punkie_ napisal/-a:sej nisem rekla da se morjo, samo meni je zanimivo. ker verjetno se ne selita skupaj po 1 mesecu veze da se starši nebi poznali, ali pač ... no konec OT
Očitno imaš drugačne izkušnje, ampak meni se ne zdi nič čudnega, če se tudi po ne vem, dveh letih starši ne poznajo. Konec koncev sta v zvezi fant in punca, ne starši.
Jaz še nikoli nisem šla načrtno spoznavat staršev, ko se je zgodilo, se je zgodilo slučajno. Če pa še živijo malo bolj oddaljeno eden od drugega, se mi pa zdi nadvse verjetno, da se dolgo ne spoznajo. Me pa res zanima, kaj bi druge punce rekle, ampak to bi bilo že za drugo temo.
; če radi eksperimentirajo in sprobavajo dejta kakšno mehiško, kitajsko hrano al pa kej podobnega... če pa prisegajo na običajne, vsakdanje, slovenske jedi, pa lepo govejo juho in tenstan krompir