Vegetarijanstvo
-
- Cosmopolitanka
- Prispevkov: 1360
- Pridružen: 30. Sep. 2008 17:14
- Kraj: ljubljana
-
- Cosmopsiho
- Prispevkov: 3322
- Pridružen: 21. Okt. 2006 20:23
-
- Cosmopolitanka
- Prispevkov: 1360
- Pridružen: 30. Sep. 2008 17:14
- Kraj: ljubljana
-
- Cosmopsiho
- Prispevkov: 3322
- Pridružen: 21. Okt. 2006 20:23
-
- Cosmopolitanka
- Prispevkov: 1360
- Pridružen: 30. Sep. 2008 17:14
- Kraj: ljubljana
- little.miss.trouble
- Komunikatorka
- Prispevkov: 145
- Pridružen: 15. Feb. 2009 17:19
-
- Cosmopolitanka
- Prispevkov: 1360
- Pridružen: 30. Sep. 2008 17:14
- Kraj: ljubljana
Si je katera probala že sama narediti riževo mleko? Sem brala, da je treba kuhati riž, da "razpade" (okoli 3 ure), potem pa ga zmiksati skupaj s to vodo (kolikor je pač ostane) in dodati sladila po želji...ampak si nekako ne predstavljam, kakšnega okusa naj bi bilo
Bom probala kdaj kakšno manjšo količino (skodelico) narediti

There are no shortcuts to any place worth going.
Ajča napisal/-a:In koliko ima potem rok uporabe?
Kakor se spomnim je ful mal % riža v riževem mleku, kako potem to doziraš?
Menda pride ven dosti bolj gosto kot tisti v trgovini (kot nek puding) in ga potem lahko redčiš z vodo po želji. Glede roka uporabe pa ne bi vedela, piše le, da ga je treba dat v hladilnik (kar se mi zdi logično). Ponavadi se doda še kakšne arome, npr. vanilijo
Brala pa sem tukaj
There are no shortcuts to any place worth going.
-
- Cosmopolitanka
- Prispevkov: 1360
- Pridružen: 30. Sep. 2008 17:14
- Kraj: ljubljana