kako ste fantu sporočile da ste noseče ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
mayus
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mayus »

hey punce..nujno rabim pomoč..stara sem 20 let in sem zanosila.Otrok ni bil načtrovan ampak ga bom vsekakor obdržala,moj fant si otrok še ne želi in ne vem kako mu naj to povem da bo najlažje sprejel?Hvala za pomoč
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Mislim da je vseeno kako poveš, v vsakem primeru bo ista reakcija (ali dobra, ali slaba).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:55, skupaj popravljeno 1 krat.
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a underdogy »

Se ti nezdi da bi s tem unicila njemu zivljenje malo pretirano? Sej pa ni bla samo ona prisotna ko je otrok nastal - bo moral pac posledice sprejet ce mu je tezko kondome kupit.
Vsaj meni se ne zdi dopustno, da tip stisne rep med noge ko se kaj takega zgodi - mi je pa pri takih maminih sinckih, ki so nesposobni skrbet se zase, v tolazbo da so zakonsko obvezani vsaj placevat prezivnino (a.k.a. denarno kazen za bit prasec)
Horus

Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

underdogy napisal/-a:Se ti nezdi da bi s tem unicila njemu zivljenje malo pretirano? Sej pa ni bla samo ona prisotna ko je otrok nastal - bo moral pac posledice sprejet ce mu je tezko kondome kupit.
Vsaj meni se ne zdi dopustno, da tip stisne rep med noge ko se kaj takega zgodi - mi je pa pri takih maminih sinckih, ki so nesposobni skrbet se zase, v tolazbo da so zakonsko obvezani vsaj placevat prezivnino (a.k.a. denarno kazen za bit prasec)

ti maš pa dvojna merila
če sta skupi nardila otroka se loh tut skupi odločta ali ga bosta obdržala ali ne
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

bila v podobni situcaciji...ce fant otoka noce ga nikakor ne bo hotel.zal.ti pa premisli kaj otrok pomeni zate kot samohranilko.
povej mu cisto preprosto, pa bos videla kaj je bo.
pri meni je bila situacija bolj zalostna. in ja se posebaj, ko se je v vse vmesala se njegova mama.
po dolgem premisleku sem se komaj odlocila za opcijo za katero sem prej mislila, da se ne bi nikoli. zakaj? pocakaj teden, dva, bos lahko bolj trezno razmisljala. tudi jaz sem. po zacetni jezi in razocaranju nad mojim partnerjem, sem malo razmisljala o svojem odnosu do druzine in otrok. sem se spomnila, da nikoli nisem zagovorjala, da se ima otroka zaradi njega samega, ampak kot bitje, ki si ga z nekom zelis in vzgajas. in to je bilo kljucno za zalostno odlocitev, ki sem jo na koncu sprejela.
pocasi prebolevalevam in s svojim partnerjem gradiva najino razmerje naprej, ki se je resnicno spremenilo. ce nic drugega bos v nastali situaciji bolj spoznala svojega fanta.
drzi se!
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a keksy »

punkie_ napisal/-a:
underdogy napisal/-a:Se ti nezdi da bi s tem unicila njemu zivljenje malo pretirano? Sej pa ni bla samo ona prisotna ko je otrok nastal - bo moral pac posledice sprejet ce mu je tezko kondome kupit.

ti maš pa dvojna merila
če sta skupi nardila otroka se loh tut skupi odločta ali ga bosta obdržala ali ne

Ne ni res če bi men tip naredu otroka pa bi ga jst hotla obdržat on pa ne,sigurno nebi zrd njega nardila splava!
Horus

keksy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a keksy »

Ja sej more tut ženska prenašat bolečino,slabost,bruhanje,kri če gre na splav ne tip al pa če si pač noseč,rodiš pa imaš isto slabosti itd. tipu ni pa nič..a to pa je fer?
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Horus, sprijazni se. Če bi pa moški rojevali, bi pa moški imeli zadnjo besedo.

Sicer sem mnenja, da je to stvar obeh in se je seveda treba o tem pogovorit, ampak če bi se jaz odločila, da želim obdržat otroka, me nihče ne bo prepričal v nasprotno. Seveda imam pa toliko soli v glavi, da bi moja odločitev temeljila tudi na finančnih zmožnostih/pomoči staršev. In razumem, da ima fant pomisleke, ga skrbi ... Dokler je pripravljen na pogovor. Če mi pa že a priori reče, naj grem delat splav ... No go.
Horus

Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Ne vem zakaj sploh imaš žensko, če smo tako težke.

Če vidiš nosečnost zgolj kot težavo, je seveda bolje, da narediš splav. Ampak po moje nosečnica, ki se otroka veseli, na to ne gleda tako. :wink: Sicer težko govorim za druge, ampak če bi se danes to zgodilo meni, bi otroka obdržala. In če bi mi fant rekel, da naj se otroka znebim, bi se znebila njega. Ampak sem po drugi strani prepričana, da tega ne bi rekel, čeprav ne načrtujeva otroka.
Horus

nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

ampak do tega sklepa sem po izkusnji tudi sama prisla. ali je na prvem mestu zame moj fant in najin odnos, ali pa vse to vrem stran in vzgajam otroka v razmerah,, ki bi bile vse kaj prej kot ugodne.
mislim, da je nekaj na temu kar Horus pravi, se mi zdi, da se le nekoliko grobo izraza.
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Odgovori