[vanessa] napisal/-a:*mala* napisal/-a:A se je bolje na fantove hlače obešat in njegovo denarnico?
Zame ni ravno razlike...
nihce ne govori o popolnem obesanju na fantovo denarnico..tut avtorca teme je rekla da bi pac prispevala kolikor lahko in ko bi lahko. tudi pri nama sem js se studentka, on pa zaposlen - kar pomeni da js za naju prispevam vse kar lahko, on pa pac kolikor je pripravljen, njegova odlocitev...pa cist lepo shajama. denar je meni pac sredstvo, papircki, za nekaj kupit...zivljenje z njim v svojem stanovanju 1h stran od starsev je pa neprecenljivo.
takrat ti pac vec ne pere mamica oblacil in ti ne kuha kosila
sploh je ni tam
+ tega mogoce bo pa punca ko se zaposli mela 5x visjo placo in bo pac ona dosti vec prispevala...in to pa ne bo nic cudnega, samo zato ker bota pac starejsa? kr nekaj

ze predn sm ga mela sem bla tuki sama s svojo stipendijo
kar men ostane pa pac zase porabim. on si pa tudi drage stvari kupuje iz svoje place, nekatere tudi skupaj uporabljava, ampak to res nima veze, da je on kupu, ker če greva narazen je to vse itak njegovo, normalno 

... in oprane cote zlikaš, pobarvaš zunaj ograjo, vzdržuješ ljubljenčka, napolniš tu in tam hladilnik, kosiš prelepo zelenico.... Ne vem od kod predstava, da je vsem vse k riti prinešeno, če živimo doma, da nas starši zalagajo na polno z denarjem, medtem ko mi ležimo pred tv-jem s koktejli v šapah....
a mam mogoce kaksne duhove starsev tu in v bistvu se vedno zivim z njimi?