Popolnoma neizkušena

Zadovolj(e)n/a v postelji.
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

če je on tak potrpežljiv ko praviš pa da te je prpravu do tega d si ob njem vsaj tolko sproščena da lahko kaj poveš in da je vztrajen s tabo, potem mislim d se nimaš kaj bat...
če čutiš da je on pravi, potem mu povej svoje strahove pa ti bo ziher pomagal... sej se vidi da je ful uredu tak ko opisuješ...

nč bat glede poljubov...to tak samo po sebi pride ker ma prvič usak svoj način, drugič tu ni nobene znanosti, tretjič če sta zalublena pol tehnika poljubljanja sploh ni važna :)!

;)
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

skrajnoplaha napisal/-a:morda ker niti nič ne čutim do njega, tudi če mam občutek da mi ne bo nikoli nihče všeč, ker sm pač takšen človek

hm.. mogoče se le bojiš prepustit čustvom, ker se bojiš, da boš prizadeta?

skrajnoplaha napisal/-a:mislim da mu gre skrajno na živce to, da na vsa vprašanja odgovarjam dvoumno,nič s sigurnostjo,mu nič ne povem o svojih čustvih ali kaj takega,...

mogoče mu je pa ravno to pri tebi najbolj všeč. čeprav bi bil verjetno že skrajni čas, da mu poveš tudi svoje filinge pa čeprav ne bodo po njegovih pričakovanjih. lahko mu poveš svoje dvome, da ne veš, če bi hotela kaj več od njega kot le prijateljstvo... in pomagal ti bo razjasnit stvar.

skrajnoplaha napisal/-a:kdaj se mu pustim- nekatere dneve, druge pa sm hladna...in ne vem zakaj? a ima kdo kakšen nasvet?

da se mu kdaj pustiš, kdaj pa ne, je le dokaz tvojih dvomov... res, pogovori se z njim. prebij zid, potem bo šlo lažje.

je pa tudi idealna priložnost, da ga uporabiš za svojega eksperimentalnega konjička - se boš vsaj naučila vseh tistih "veščin" o katerih si nas spraševala v prvem postu :D ...ampak tukaj se potem že vprašaš, če je to moralno do njega... verjetno ne :D
2good4u
Debatorica
Debatorica
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a 2good4u »

Jaz mislim da noben ni vedu točno kak se treba poljubljat. Pač ko se zgodi, delaš nežno po občutku ali strastno. Sprosti se, ne misli na nič in ponavljaj za njem.

Glede na to da je potrpežljiv in ve kakšna si. Zdej ali je ful fajnifant, katerega ne smeš izpustit iz rok, ali pa je en cepec, ki je ugotovu, da te lahko na easy izkoristi, ker si "neizkušena".

Preveč razmišljaš...sprosti se...
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Nikoli nisem razumela, da se en folk sekira, ker se kao "ne zna" poljubljat. Wtf!? To je isto, kot bi rekel, da ne zna dihat ali pa jest. Poljubljati se znamo VSI. Ko pride čas za to, seveda. Pomisleki so jasen znak, da ta čas še ni prišel, ne glede na starost. Enako velja za seks - ko si res pripravljen, te ne skrbi bolečina, krvavenje, da te bo tip pustil itd. Fokusiran si samo na eno stvar in tudi točno veš, kaj in kako to izpeljati. Pa saj to nam je prirojeno, za božjo voljo.
Avtorici teme: sploh ne pomisli več na to, da ne znaš. Seveda znaš. Če pa si sposobna v trenutku, ko te tip pogleda v oči in se ti približa z ustnicami še razmišljati o svoji domnevno pomanjkljivi tehniki, pa ta tip ni zate. Če te tip res privlači, si v takem trenutku itak vsa zadeta od poželenja po njem in stvari gredo avtomatsko same od sebe naprej. Vsaj pri meni je tako.
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LitLgrL. »

hm js bi rekla.. vse je enkrat prvič. enjoy. *
wanna fuck.. now!. *
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

ey js sm bla v isti situaciji. joj kako se poljubljati kaj naj in podobne fore. zdaj ko pa se na to spomnim se pa še sama sebi smejim ane. drugače pa vem da je poljub res zelo lepa stvar tako da ne preveč skrbeti kako bo če ne bo zagotovo kaj narobe če bo kaj preveč na to mislila. najbolje je da mu poveš(saj vem da je teško) ampak če je tip zares zinterisiran zate ti bo pomagal in ti naredil bolj samozavestno tako kot je mene. zaupaj vase in verjemi da če si mu všeč bo potrpel in ti ne bo nič nredil če pa pa malo akcije :P :wink:
čaw
some111
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a some111 »

Imam ravno obratno vprašanje. :)

Kako bi se pa punce počutile/reagirale, če bi imele izkušnjo z neizkušenim tipom pri 20 letih?

Je možno, da je to kateri celo všeč? Da ga sama popelje v svet ljubezenskih užitkov.. :P
matejka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a matejka** »

Moja kolegica je stara 22 let pa ma 3 lete mlajšega, pa je tudi ji blo fajn (je sama rekla) da še je bol neizkušen (ker je pač ona bolj) in da ga lahko sama nauči.
*coco*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *coco* »

Kako bi se pa punce počutile/reagirale, če bi imele izkušnjo z neizkušenim tipom pri 20 letih?

bi pač orali ledino....če je to fant,ki mi je všeč mislim da so njegove seksualne izkušnje zanemarljive.

Je možno, da je to kateri celo všeč? Da ga sama popelje v svet ljubezenskih užitkov.

ja zakaj pa ne.....navsezadnje kje pa piše da bo dolgo rabil da pride v formo :D [/quote]
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

tip mora bit najprej tvoj prijatelj, pol pa vse drugo zljubljanje itd.

Tko da lepo normalen pogovor, ni treba nč komplicirat s temami... Sm vem, da je težje, če ti je nekdo res všeč ane :D
m8m
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a m8m »

skrajnoplaha napisal/-a:uffff,uffff kolko vas je odgovorilo,...nism pričakovala takšnega odziva... zdaj se papočutim skrajno bedno...in glupo. no, ja še vedno sm v težavah, podobnih,...postopoma ko se spoznavava mi je vedno manj všeč kot oseba, tudi če vem da mene večina ljudi razočara zaradi neumnosti...nism sigurna če mi je všeč, poznava se le malo časa... niti mesec ali kaj podobnega on pa mi že govori, da me ljubi, da ne more živet več brez mene itd js pa dejansko ne vem nič o njemu,...ne vem kako reagirati,...on je zelo izkušena oseba...in čustvena in take lepe besede mu lahko pridejo iz ust,...js pa tega ne zmorem...morda ker niti nič ne čutim do njega, tudi če mam občutek da mi ne bo nikoli nihče všeč, ker sm pač takšen človek, mislim da mu gre skrajno na živce to, da na vsa vprašanja odgovarjam dvoumno,nič s sigurnostjo,mu nič ne povem o svojih čustvih ali kaj takega,...kdaj se mu pustim- nekatere dneve, druge pa sm hladna...in ne vem zakaj? a ima kdo kakšen nasvet?

jst upam da ne bom kej pokvarla..... samo bom povedala svoje mnenje. Me skrbi to, da ti on zna "pihati na dušo"! Tudi meni se je to zgodilo... ko mi je bilo najbolj hudo, je prišel fant, ki mi je znal pihati na dušo. Govoril mi je kar sem hotela slišati, same sladke besede - prelepe da bi bile resnične. KO je dobil kar je hotel, mi je zlomil srce in me postavil na realna tla . Bila sem naivna in neumna. zdaj vem, da se mi to ne bo več zgodilo, ker nikomur ne zaupam takoj - vsak se mora prekleto potrudit za moje zaupanje!!!
Ampak samo ti veš kak je ta fant in jaz ti predlagam da z njim malo podebatiraš o njem. Ti ga kar direktno vprašaj kar hočeš in potem si boš izoblikovala svoje mnenje! Jaz ti želim da bi bil tvoj princ na belem konju in da bi te imel najrajš!!! Vso srečo

glede poljubljanja: go with the flou....
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zverinica* »

sj mislm da je v 2 letih že dojela :wink:
crazyL1KEme
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a crazyL1KEme »

*zverinica* napisal/-a:sj mislm da je v 2 letih že dojela :wink:

HAHAHA Tole pa zdele ful smeh :D

Ah, vsak se kdaj zmoči, tako ali drugače :D:D:D
I came, I saw, I had no idea what was going on, I left.
m8m
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a m8m »

* ups :lol: :lol:
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a bambina x »

Shannon napisal/-a:Nikoli nisem razumela, da se en folk sekira, ker se kao "ne zna" poljubljat. Wtf!? To je isto, kot bi rekel, da ne zna dihat ali pa jest. Poljubljati se znamo VSI.

tole pa ne drži :) sej tudi jest ne znajo vsi tak kot bi mogli :P

sicer je malo ot, ampak poljubljat se res ne znajo vsi ... ne pravim, da sem sama ekspert v tem, ampak kaj eni počnejo, je pa obup .. :) blagor tistim, ki še niso doživele tega, ko jim je tip hotu potisnit jezik vse dol v želodec, ko je bil celi silnast, da si se pol rabu pol ure brisat za njim ... kot sem že rekla - ne znajo se vsi :)
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Odgovori