What NOT to wear
LaHauteCouture napisal/-a:Aja pa toleima tip oblečeno srajco ali pa majico z ovratnikom, pa je nima zatlačene za hlačim.. ja pa sej ne morš tak nemarn po svetu hodit..
Če zna nosit zakaj pa ne? Meni je to zelo všeč (na nekaterih fantih)
...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
-
- Komunikatorka
LaHauteCouture napisal/-a:Aja pa toleima tip oblečeno srajco ali pa majico z ovratnikom, pa je nima zatlačene za hlačim.. ja pa sej ne morš tak nemarn po svetu hodit..
mja resno mislim.. če je star 20 let ni blema.. ne pa moški 30, 40 let star.. ravn dons enga vidla, pa ne morš da ti una srajca dol čez rit visi.. men ni lepo.. konc!

~NIA~ napisal/-a::?
drgač so mi pa not to wear ženski kostumi (kostimi?)... dons videno: svetlo roza hlače (un fin materjal, na črto speglane), na zvonc, beli špičaki, svetlo roza jaknca (komplet pač)...
ženska stara tja v 50 (postava manekenke sicer), ampak nevem, sej poslovna ženska se lahk obleče tud bolj moderno, ni nujno da pa glih kostimi..
Sori, ampak ne moreš. Tu ne gre za modernost ampak za stil oblačenja, primeren letu in delom (čeprav pri 50ih bit cel v roza je meni mimo... no sej pri 20ih tut

K si me ravno spomnila: Na banki ma ena ženska vedno tak dekolte, da se samo bojim, da bo kaj vn padlo - ne moreš tak delat s strankami, no!
tigrasti vzorec. fuj!
in je očitno spet v modi. sem bla v ponedeljek malo po štacunah pa sem ostala brez besed.
tigrasto: pajkice, uhani, torbice, čevlji, ... vse vse vse.
čudno da se ene še nad očmi tako ne namažejo, da bi ble RES v stilu.
pa pajkice kot "športna oprema". to je meni tako mimo da joj. tudi pajkice kot hlače niso glih biser od izbire.
in je očitno spet v modi. sem bla v ponedeljek malo po štacunah pa sem ostala brez besed.
tigrasto: pajkice, uhani, torbice, čevlji, ... vse vse vse.
čudno da se ene še nad očmi tako ne namažejo, da bi ble RES v stilu.

pa pajkice kot "športna oprema". to je meni tako mimo da joj. tudi pajkice kot hlače niso glih biser od izbire.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
LaHauteCouture napisal/-a:LaHauteCouture napisal/-a:Aja pa toleima tip oblečeno srajco ali pa majico z ovratnikom, pa je nima zatlačene za hlačim.. ja pa sej ne morš tak nemarn po svetu hodit..
mja resno mislim.. če je star 20 let ni blema.. ne pa moški 30, 40 let star.. ravn dons enga vidla, pa ne morš da ti una srajca dol čez rit visi.. men ni lepo.. konc!
meni je zelo grdo, če je srajca zatlačena v hlače, RAZEN, ko se pogovarjamo o moškem, starem 50+. Drugače pa je trenutno vsekakor bolj moderno, da srajca ni zatlačena in jaz bi se smejala če bi kak 20, 30 letni tip mel zatlačeno v hlače

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
danes vidla punco (pomoje je lih prvi letnik) z rdečim pajkicam zategnenim tko da ma kamelje kopito, črna majčka k je tko diagonalno odrezana, pudra tok pa še tak sivkas z bleščicam, rozne ustnce (pa tko namazane da je zgledal ko da ma postran ustnco. sicer nevem kako lahk se tko namažeš ampak ok) pa oranžne senčke. pa seveda joške napov zunej. hodt pa tut ni znala v petkah.
zadnjič vidla eno bejbo ki je mela bele hlače, ki so ji ble ene 5 cm predolge in namesto da bi jih zavihala al pa da bi pač ble spodaj mal nagubane (so ble spodaj ozke tako da se ziher ne bi vlekle po tleh), jih je dala kar čez superge (čez podplat, zgledalo je kot bi imela hlačne nogavice ker se superge skoraj niso videle ven) in hodila po tistem 5 cm hlač, itak da so ble črne od umazanije.
Ko bom velika, bom Lara Croft.