PIKApolonica15 napisal/-a:Groza me je kakšnih navadnih belih gat ipd... Upam da tega noben več ne nosi
pa nosijo. mi je ravno ena prijateljica povedala, da jih njen tip nosi in da je njej kar malo bad. pa je tip star ene 24.
Ojojoj.. Če niso glih kakšne razvlečene bele gate s tržnice za 1 € je čist kul. Meni ma recimo Skiny ful dobre modele in vem, da jih mami kupuje očiju pa so čist normalne. In meni ne bi blo nič bad, če bi jih moj fant nosu.
potem je nisem spraševala dalje, kako točno izgledajo te gate. jo nisem hotela še bolj potreti.
ok, kakšne bele gate skinny še grejo. kakšne tiste res bele bele za stare ate so pa bog pomagaj.
drugače me pa kakšne pisane navadne gate sploh ne motijo. moj ima ene rdeče, pa je prav seksi, ker se mi zdi, da ga malo bolj stisnejo okrog khm in je hudo za pogledat.
Meni pa niso všeč oprijete gate, moj jih ne nosi na srečo. Mi je pa vseeno, kakšne barve so, edino čisto bele (brez kakih karic, pikic, črtic itd.) mi niso najbolj...
chiqqa napisal/-a:jz sm sojmu kupla rdeče s spermiji, neki Make love gor piše, itk jih niti 1x ni obleku!!!
mogoc se boji,d bi spermijcki namest ljubezni naredli otroka
lol fora je ker so ble kr drage tisti FUNKY FISH al neki, kupljene posebi zanjga v Franciji, v provansi to ni kr tko..sam sje štekam, to je tko bolj v fori hehehe tko da ni zamer