Kako vidiš,da te je nekdo zbrisal z msn-ja,ali kako drugi vidi,da si ga zbrisal?
lahk vidš kdo te je blokirou.. za to js vem za zbrisat pa pomoje nemorš vidt
To vem. Ampak kje se pa to da videt?
greš pod nastavitve zasebnost pol pa pač tm k maš napisan folk k ga maš gor pač klikej na njih. pa tm kjer ti piše izbriši tisti so te blokiral. k če te niso pol jih nemorš zbrisat
Larelle napisal/-a:A v kera kje bi lahko v Mariboru al pa okolici dobla tak šprej da čevlje pobarvaš v neko drugo barvo ? Saj verjetno veste kaj mislim
priporočam barvo za čevlje, mam bogate izkušnje z obojim in je barva definitivno boljša da se pa kupit v vsaki trgovini z materijalom za ustvarjanje..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Miss Evie napisal/-a:Kje v MB je kak dober tattoo studio?
ne priporočam perota (pri joli) niti malo.. meni je naredo popoln zmazek, pa še popravilo mi je hoto kasirat. anja na studencih(pri planetu tuš) je dosti boljša in dosti lepše dela, pa še boli dosti manj. sem k njej poslala 3 kolegice, ki so pred tem že mele tatooje in so vse rekle, da dela dost bolše.
Mogoče katera ve ali v trgovinah z nakitom 925 Srebrnina, krajšajo zapestnice?In koliko to stane?
Sicer sem že 2x tja klicala pa ne dobim, pa sem zato poskusila srečo tukaj.