bil sem 10 dni, priletel sem v Fez, odletel sem s Feza. Maroko je še kar poceni, ampak te pa hočejo vsepovsod okol prnest, oziroma pač najprej probajo z kakšno višjo, včasih celo nenormalno ceno

Za naložit prtljago na avtobus so hotl met 700€ ampak po zelo kratkem barantanju so se sprijaznili s 7€, kar je bla kr klasika 1€ 1kos prtljage... Recimo za dva kofeta pa dve koli sem dal 28 dirhamov (razmerje je 1:11), pa se mi je najprej zdelo kr poceni, pol pa na koncu vidiš da bi tud tu še ceneje prišel. Najdražji je bil itak let, pa parking v Milanu

Da mi je avto stal na soncu sem mogu plačat 100€, je prišl skor dražje kot letalska karta...
Denar je pa relativen, ker sem v 10 dneh zapravu v bistvu manj kot za prevoz pa še tisto od desetih dni je tud večina budgeta šla za avtobuse in taxije! Se pravi v Maroku ene 300€ s tem da sem ful fajn jedel, to se da še ceneje pridet skos, je pa odvisno tud od pogajanj, ker cene zbiješ tudi na 1% prvotno zastavljene:)drgač pa malo sem mel sreče z letalsko karto - 120€, rukzak je bil pa kr za hand luggage, 100€ je blo da sem parkiru na aeroportu, 20€ je cestnine v eno smer, pa malo več kot en tank benza, s tem da prevoz, parking smo si delili kar je naneslo nekih 60€ po komadu. Čist odvisno kak se znajdeš pa obrneš, recimo z agencijo nikoli ne potujem in mi še nikoli ni bilo žal.
maroko=zakon