Seyfullah napisal/-a:
Mislm da take pustiš je pa res adijo pamet....a babe nimate nobenega spoštovanja do sebe al kaj?Ja prijateljska pohvala kokr je ..Evelyn.. rekla je sprejemljiva,ampak take kokr ti pa on govori so pa bolane....Če maš take zajebancije dost mu to tud dopovej,če pa tega ne bo razumeu,pa enostavno nevem al mu vrači da vidš kako se bo on počutu al pa pejt!Druzga ti ne znam predlagat!Verjetn pa mal samospoštovanja še maš ne?!
ja a misliš, da js vem kaj je fora, da prenašam to že tolk časa? Če zdej pomislm za vse skupi nazaj, mi sploh ni jasn kdo je bolj glup v tej situaciji, on ali jaz ker to prenašam...
sem mu že nevemkolikokrat probala na lep način dopovedat, pa me sploh resno ne jemlje, ker njemu je to vse joke in noben big deal, kvečjemu jst scene zganjam kao. Kar se vračanja tiče, je men bad že če se s kolegom zgovarjam k ga že dolg nisem vidla, tko da ne pride v poštev. Konec koncev mi je pa včeraj naredil velikansko uslugo, ko me je še bolj zjezil s svojimi bednimi izjavami, tko da bo kljub 6 letom stvar lažje zaključit. Škoda, ampak vseeno.