What NOT to wear

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Urš.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Urš. »

haha prou res, a so take fotke zbiral d so sami luštni gor al kaj :)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

al pa na diskonavtiki, ko je imelo ene par bab une buffalo s komadnmu podplatom na plaži, zgoraj pa kopalke.. jao da se ti da biti tarča posmeha.. :?
Urš.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Urš. »

haha jaaa, jz sm misla d je šlo to že mem ampak obviously not :/
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

densy napisal/-a:al pa na diskonavtiki, ko je imelo ene par bab une buffalo s komadnmu podplatom na plaži, zgoraj pa kopalke.. jao da se ti da biti tarča posmeha.. :?

To za flešerje ni nč tazga. Smo/so (jst zlo malkrat v tej opravi lol) iz ambasade hodil tud v gamašah in kiklah plišastih, s tavisokimi bafkami z zeleno-modro-roza glavami iz simonovega zaliva prot belvederju ob plaži ob 12 popoldan. Če ti sede ti pač sede, težka je flešerska :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

jp, temu se reče eden izmed prepoznavnih znakov subkulture :)

meni osebno je večji no go kopalke + štikli :roll:
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

^^ jaz tud nikol nisem razumela tega (štiklou+kopalk) :razz: nekak mi ni za skup.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

To je pobrano iz videov 50 centa :D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Čist tko btw, ta roza gravžarija sploh ni več "eden prepoznavnih znakov" rave-a, ker se tega sploh več ne nosi na partyih, ampak se je take zadeve nosilo kr precej let nazaj. :) Da ne govorimo o dudah.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ ja nevem očitno se nosi, če je bilo videno na disconautiki? :D sicer to ne moremo jemat kot tapravi parti, ampak dvomim, da si bo ena metalka navlekla pink buffke :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Se še vedno nos pa bafke se tud nosjo...sam večinoma tamali k so zj začel hodt alpa k kak let hodjo...tista stara garda se normalno oblač zdej :)
TUd kronce na glavi pa dude se še zmer uporablajo :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

No, disconautica in žur z razlogom nista glih dober primer sodobne elektronske kulture. Ja sej, tamali se tko oblačjo, tisti 14-letniki, ostali pač ne. Je že passe :)
soncika89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a soncika89 »

- vse majice, hlače, pižame,modrci, v glavnem vse z motivom hello kitty.To je za otroke in ne stare kokle( s tem mislim na vse, starejše od 12 let);
Uporabniški avatar
*TEQUILA*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *TEQUILA* »

soncika89 napisal/-a:- vse majice, hlače, pižame,modrci, v glavnem vse z motivom hello kitty.To je za otroke in ne stare kokle( s tem mislim na vse, starejše od 12 let);

mhm :)
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

KiLLyKa napisal/-a:TUd kronce na glavi pa dude se še zmer uporablajo :D

čeprav teh kronc se jaz ne spomnim, da bi mi kdaj nosli :D sicer pa jaz tak pravim, da smo v naših zlatih časih bli flešerji z okusom (pač v okviru vsega tistega) dandanes pa bi lahko 90% flešerov dala v to temo :D
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaHauteCouture »

Aja pa tole :D ima tip oblečeno srajco ali pa majico z ovratnikom, pa je nima zatlačene za hlačim.. ja pa sej ne morš tak nemarn po svetu hodit.. :roll:
Zaklenjeno