seks s kondomom ali brez

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

študent_p napisal/-a:
Ajča napisal/-a:Ali pa abstinenca :D
Ne, hvala. Če se pa že zgodi, obstajajo jutranje tabletke.

Če se zgodi kaj? Jutranje tabletke so močne in jih ni dobro jemati večkrat na leto.

Jutranjih tabletk osebno sploh ne dojemam kot kontracepcijo, ampak zadnji, res nujni, izhod v sili.
WCracka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a WCracka »

Z mojo pač uporabljama kondom zaradi njenih probemov, čeprav je na tabletkah, toda včasit usakama kakiga brez in je ogromna razlika za oba dva.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

vedno seksam brez kondoma. odkar sem spolno aktivna, sem kondom uporabila 3x. sem pristasica metode umika in v 6letni praksi me je skrbelo, da bom zanosila, samo 1x, ko je neodgovoren tipcek spustil vame. pa (sva) sem imela sreco ... sicer pa vsak(a) seksa, kakor mu(ji) pase ... z zascito ali brez, pomembno je predvsem to, da se imata oba fino
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

*frisko* napisal/-a:vedno seksam brez kondoma. odkar sem spolno aktivna, sem kondom uporabila 3x. sem pristasica metode umika in v 6letni praksi me je skrbelo, da bom zanosila, samo 1x, ko je neodgovoren tipcek spustil vame. pa (sva) sem imela sreco ... sicer pa vsak(a) seksa, kakor mu(ji) pase ... z zascito ali brez, pomembno je predvsem to, da se imata oba fino

Ja in da si ti zamenjala že 16 partnerjev ali koliko že in si ponosna, da seksaš brez kondoma. Absurdno. Ne sama številka, ampak obnašanje :roll:
lunek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lunek »

Ajča napisal/-a:Očitno že niso tako dobri plavalci :) . Njegov brat in punca od njega, uporabljata to metodo že 5 let, moja teta že 10 let,.. Ne vem, enostavno me ni nič strah, če bo kej, bom pa že uredila stvar na hitro, če bo potrebno.

Pa sta brat in njeova punca ali pa teta že poskusili zanositi, in če so, ali jim je uspelo? Ker sva midva s fantom na začetku zveze tud seksala na tak način, pa sva jo dnesla brez nosečnosti. No, zdaj veva, zakaj :(
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Teta ima že dva otroka, brat in njegova se bosta pa spravila v roku enega leta ustvarjat.
A veš, da je najunčikovitejša metoda za preprečitev/ozdravitev neplodnosti, najprej raztrupitev telesa (post) in potem it na počitnice? Ampak zdravniki tega ne bodo povedal :wink: imaš pa par dokumentarnih oddaj posnetih o tem
Konec OT
A goal without a plan is just a wish.
addie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a addie »

Oh, te kondomi. S prejšnjim sva vedno s kondomom, ker seks ni bil tako dolg, pa še pljunil je večkrat in ni bilo problemov. Zdej s tem pa sva tut najprej probala s kondomom, ker pa je seks ful daljši, tam nekje okol ene ure, pa se je večkrat zgodilo, da sva ga počila al pa sva ga morala zamenjati in pol sva se odločila da bova kar brez. Vem, da ni pametno, ampak občutek je pa res neprimerljiv. Nikoli pa ne konča vame, saj se oba zavedava da že tako preveč tvegava. Bolj kot nosečnost me skrbijo bolezni (nikoli ne veš žal), pa kakšna vnetja. Prov razmišljam, da bi naju oba naterala na kakšno testiranje, da bo pol mir. Tablet pa nočem jemati, ker mi ful vplivajo na libido, ker ne vem kaj je pol fora, da bi jih jemala, če mi ne bo do seksa (pač izkušnje iz preteklosti).
Opažam pa da večina prijateljic s svojimi tipi seksa brez kondomov, s tem da nekateri sploh ne izvajajo metode umika :eek:
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

1h? :D
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Moj bivši je lahko tudi 3h skupaj sexal. Enostavno mu ni prišlo, če je sexal (vem da mu je parkrat z bivšo uspel, za zdejšno pa ne vem).

Drugač kateri kondomi so vam pa najboljši? Na morju sva mogla parkrat kondom uporabit in v primerjavi z LifeStylom (neki tazga) je Durex pogorel..
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Ok then, 3 ure??? Kaj si pa ti vmes delala? :D Tvoja lula zihr ni bla 3 ure mokra. Durex.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Saj tudi tipu ne more stati toliko časa brez da mu vmes ne pade dol za nekaj časa..oziroma ohlapne na pol trdo stanje s čemer je potem neki aktiven seks nemogoč :)
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Mam fanta že par let, sem pa na tabletkah :) . Nekaj časa sva uporabljala kondom, sam je definitivno boljše brez- spontanost, občutek...

Da bi se pa brez zaščite afnala to je pa zame oz. za naju preveliko tveganje in tud zelo neodgovorno, ne bi rada izzivala ker niti slučajno še ne bi rada postala mamica.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

*frisko* napisal/-a: ... z zascito ali brez, pomembno je predvsem to, da se imata oba fino

Tole je pa verjetno najbolj neumna izjava na forumu.

Pol ure užitka (oziroma v primeru nekaterih maratoncev 3 ure :) )niti slučajno ni vredno nezaželene štručke ali spolne bolezni.
Ampak lahko je bit aroganten, dokler se ti nekaj res ne zgodi. Ko pa skačeš po svetu z genitalnim herpesom (pa ne, da ti to privoščim!) ali še čim hujšim, pa nisi več tako gobezdav.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Ajča napisal/-a:Moj bivši je lahko tudi 3h skupaj sexal. Enostavno mu ni prišlo, če je sexal (vem da mu je parkrat z bivšo uspel, za zdejšno pa ne vem).

Drugač kateri kondomi so vam pa najboljši? Na morju sva mogla parkrat kondom uporabit in v primerjavi z LifeStylom (neki tazga) je Durex pogorel..

Ja meni tudi durexovi kondomi niso preveč ok... Je to tudi edini kondom, ki nama je do zdej počil.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

*frisko* napisal/-a:vedno seksam brez kondoma. odkar sem spolno aktivna, sem kondom uporabila 3x. sem pristasica metode umika in v 6letni praksi me je skrbelo, da bom zanosila, samo 1x, ko je neodgovoren tipcek spustil vame. pa (sva) sem imela sreco ... sicer pa vsak(a) seksa, kakor mu(ji) pase ... z zascito ali brez, pomembno je predvsem to, da se imata oba fino

fak ej......se ti to hecaš, ane :D

kolk pa si stara?
Odgovori