študent_p napisal/-a:Če pogledam možne opcije: - z masturbacijo - pri sex-u za eno noč - z fantom,s katerim sma bila že dalj časa par - bila sem zlorabljena - s prijateljem - drugo Izgubo nedolžnosti pri seksu za eno noč, s partnerjem/partnerko ali prijateljem/ico razumem, vendar a je samozadovoljevanje tudi način izgube nedolžnosti? Jaz si izgubo nedolžnosti predstavljam šele takrat, ko pride do združitve spolnih organov partnerjev. In žalostno je to, da obstajajo primerki, ki so nedolžnost izgubili s spolno zlorabo. Izbral nisem nobene opcije, ker je ni na seznamu (s punco, s katero sva par).
Na tej isti strani, kot se nahaja tvoj post, je še en post, ki dodatno pojasnjuje vprašanje - ki si ga tudi površno prebral - namreč govora je o izgubi deviške kožice..ki se jo večinoma, vsaj meni se tako zdi, izgubi velik pred 1. spolnim odnosm (pogosto med športnimi aktivnostmi, samozadovoljevanjem).
Jz mam tut eno vprašanje ki mogoče ne spada čist u to temo ampak bom poskusla=)
Sm še nedolžna pa me zanima če pri prvem odnosu krvaviš takoj ko te razdeviči že med odnosom al po odnosu al šele pol drug dan?
Al je lahko različno?
krvaviš ko ti pretrga deviško kožico, torej ko te razdeviči..
sej sploh ni rečeno da ful krvaviš, js kolkr se spomnim sm čist mal, ene sploh ne, ene pa ful..
pač odvisno od človeka.
Pri 17 s tipom ki sm ga mela oz. ga še mam zlo rada. Blo je pr men doma. Čist tko spontano in ni mi žau. Bolel me je na začetku mal pol sploh ne več, krvavela pa tut nism preveč. Res nepozabva izkušnja..
speliika<3 napisal/-a:Jz mam tut eno vprašanje ki mogoče ne spada čist u to temo ampak bom poskusla=) Sm še nedolžna pa me zanima če pri prvem odnosu krvaviš takoj ko te razdeviči že med odnosom al po odnosu al šele pol drug dan? Al je lahko različno?
Sploh ni mus, da krvaviš...jaz prvič nisem čisto nič.
Moja izkušnja je tudi vse prej kot tipična. Zgodilo se je prehitro, s človekom, ki sem ga prvič in zadnjič videla in je bil veliko prestar za mene, v tuji državi, hotelu ... Naivnost, neumnost. A kemija med nama je bila fenomenalna.
Še kdaj bi ga rada srečala in se malo pogovorila (je Slovenec), a nisem prepričana, da bi ga sploh prepoznala.
Hja no jaz sem jo zgubila z enim kolegom, na pralnem stroju pol sma še sicer večkrat ponovila, ampak skupaj nisma bila nikoli... žal mi pa ni blo, ker je bla res zanimiva izkušnja