Krvavitev po seksu

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

Krvavitev po seksu

Neprebrana objava Napisal/-a Goth.princess »

Hej!

Torej, jaz imam en problem... Zadnje tri dni nonstop me boli, ko grem na wc in pa še kri mi teče... Vendar ne dosti... Samo na papirju ostane in meni ni jasno, kaj je to... Nekje sem prebrala, da bi bila tudi krvavitev znak nosečnosti, ampak se mi zdi nemogoče, ker menstruacijo sem imela prejšnji teden in po tem sem imela spolne odnose z mojim fantom, vendar sva uporabila kondom, ker sem bila še malo krvava. Upam, da ni kaj hudega, prosim, povejte mi kaj bi lahko to bilo...
Selvedin&Mihaela
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Meni se je to zgodilo že parkrat, in pri meni je šlo za majhno ranico, ki pa po par dnevih izgine oz. se zaceli in nič več ne peče/boli. :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
lana505
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lana505 »

Možno pa je tudi d maš unetje sečil oz. mehurja. pejdi h zdravniku pa ti dajo antibiotike in je pol boljše.
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

aha hvala.... upam, da bo vse v redu..
Selvedin&Mihaela
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Kaj te boli? :?

In kje si prebrala da je krvavitev znak nosečnosti? tega še v življenju nisem slišala.

Aja, ne vem kaj ti je. Boš mogla it k zdravniku, ker kri med lulanjem ni dober znak.

Razn če sta res malo pretiravala pri spolnih odnosih in te je ranu, pa je zdej to ta kri.
jaqluine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jaqluine »

mily napisal/-a:Kaj te boli? :?

In kje si prebrala da je krvavitev znak nosečnosti? tega še v življenju nisem slišala.

Aja, ne vem kaj ti je. Boš mogla it k zdravniku, ker kri med lulanjem ni dober znak.

Razn če sta res malo pretiravala pri spolnih odnosih in te je ranu, pa je zdej to ta kri.

krvavitev je možna pri nekaterih ženskah in sicer kot znak ko pride do ugnezditve zarodka v maternico oz nekaj takega se mi zdi
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

če ti pri lulanju teče kri, potem imaš vnetje sečil. takoj pojdi k zdravniku :!:
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

moj me že verjetno ni ranil, je ful nežen in to...

in kakšen bi bil lahko vzrok, da se vname?
Selvedin&Mihaela
Uporabniški avatar
BuckWheat
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a BuckWheat »

mogoče si bla na prepihu? pa zdej polet punce rade kažejo ledvice in to.. mah, še prehitr se vname.
drugač pa, pij velik tekočine, če se prou spomnem nej bi ursi čaj pomagou
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

aha...

ne, jaz vedno imam vse pokrito, ker ne prenesem, da imam golo kožo, da jo drugi vidijo... Majice imam vedno čez rit, ker se tako tudi udobno počutim.. tako da mogoče edino ponoči, ker spim gola... okno je vedno odprto...
Selvedin&Mihaela
Uporabniški avatar
BuckWheat
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a BuckWheat »

ja to bi znal bit
sem pa tud zasledila da se je treba po opravljanju velike potrebe brisat od spredaj nazaj, pač bakterije
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Če se v parih dneh ne bo nehalo, je najboljše da greš k zdravniku.
*coco*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *coco* »

če gre za uroinfekt(vnetje sečil) boš opazila tako,da te pri mokrenju grozno peče,boli urin ima drugačen vonj in barvo. in če je prisotna kri v urinu potem ne gre le za navadno infekcijo mehurja ampak večjo težavo.obišči zdr.

sem pa tud zasledila da se je treba po opravljanju velike potrebe brisat od spredaj nazaj, pač bakterije

JA SEVEDA! in upam da tudi ostale to veste. vedno se brišemo od zgoraj navzdol(od sečnice proti anusu), ker je drugače si v nožnico in sečnico vnesemo blato. kar povzroča vnetja.ki pa niso nedolžna. in sečnica je btw dolga le 4 cm tako da smo z bakterijam hitro v mehurju.[/quote]
*coco*
Sramežljivka
Sramežljivka

če gre za uroinfekt(vnetje sečil) boš opazila tako,da te pri mokrenju grozno peče,boli urin ima drugačen vonj in barvo. in če je prisotna kri v urinu potem ne gre le za navadno infekcijo mehurja ampak večjo težavo.obišči zdr.

JA SEVEDA! in upam da tudi ostale to veste. vedno se brišemo od zgoraj navzdol(od sečnice proti anusu), ker je drugače si v nožnico in sečnico vnesemo blato. kar povzroča vnetja.ki pa niso nedolžna. in sečnica je btw dolga le 4 cm tako da smo z bakterijam hitro v mehurju.
*coco*
Sramežljivka
Sramežljivka

pardon za dvojno objavo.
Odgovori