Ok no, pa bom tudi jaz zdaj naštela vse, kar me moti in zraven napisala še + za sprejemljivo, če je tip res popoln v drugih pogledih in - za nima šans, pa če je Brad Pitt v jesenski pripovedi.
-Kakršen koli nakit(zlato, srebro, kič, obeski, prstani) in velik -, ker enostavno nebi mogla bit s še tako popolnim tipom pa da to nosi, ker mi je ogabno in bi ga pobruhala vedno znova, ko se me dotaknil s čim takim. Prenašam samo usnjene zadeve ali zapestnice s festivalov(pa še to je bljek če jih ma 1000) pa tudi ogabne viseče verižice/verige s hlač so mi največji turnoff.
-Pretirana religioznost oziroma sploh kakršen koli vernik, ker je to popolno nasprotje mene. -
-Poraščen hrbet, prsa, pretirano poraščene roke.. -
-Obrito mednožje ojoj, nič mi ne zgleda bolj homoseksualno kot to, zgoraj brez, spodaj Z! +
-Da ima popolnoma drugačen okus za glasbo od mene in da ni odprt do različnih subkultur -
-Da je nacionalist, rasist, diskriminanten ali kakorkoli krivičen, do ljudi, ki jih ne pozna. -
-Da ima polne ključe obeskov in potem to nenehno vlači po rokah. -
-Da ima glavo pobrito/na ježka. (Idealno je če ima lase čimdaljše(čez polovico hrbta), sprejemljive tudi krajše pričeske samo zgoraj navedeno ne.) -
-Da pretirano izkazuje svojo pripadnost določeni subkulturi(majice sprejemljive, usnjene ogromne đake so fuj, neti so sprejemljivi samo na koncertnih odrih..) +
- Seveda bi to moralo biti na prvem mestu, samo ni vse po vrstnem redu, osebna higiena, dolgi lasje morajo biti umiti in počesani, nohti čisti in roke pravtako) -
-Da nima nikakršnih ambicij v življenju, ne končuje šolanja, nima ciljev. -
-Niti pod razno nikoli nebi bila s kadilcem, ali cigaretov ali trave ali kakršnega koli uživanja drugih drog. NIKOLI -
-Da vse svoje vikende preživi ob alkoholu in posledičnem komiranju. -
-Da je pretirano družaben ali pretirano asocialen. +
-Da nosi pretirano oprijete majice(še posebaj tiste brez rokavov so mi na moškemu čudne in grde) +
-Da riga, prdi, se dere ali prostaško obnaša v javnosti. -
-Da je močnejši, debel, predebel(suh, normalen,thank you very much) +
-Da ima vidna izstopajoča znamenja(ali bradavice) na koži -
-Da ima brado ali daljše brke -
-Da nosi oblačila posebaj živih barv(še posebaj vijolične, roze, rdeče) -
To bo mislim, da vse, sicer niso samo stvari na zunanjosti naštete ampak če se že gremo to..
Pa da nebom tak izbirčnež izpadla povem še to, da sprejemam vse barve oči, vse barve las(vključno z oranžno, seksi), pegice,..še posebaj pa so mi privlačni ljudje z osebnostjo, ki ni povprečna(kar pa je redkost, v življenju sem srečala enega) in da se konec koncev skoraj vse(razen minusov

) da spregledati, če je prisotnega nekaj več kot samo kemija.
It was forever..but it didnt last long..