mueller ima že veliko veliko stalnih študentov, ki delajo tam, tako da je težko priti na vrsto, ker imajo oni prednost (vam povem iz lastnih izkušenj).
npr:delaš u soboto in pol te nakoncu službe upraša, kdaj hočš še delat, ti napr. rečš u pondelk, pol ti pa šef reče da nemorš, ker je že use zasedn, zato k majo študentje, ki tam delajo leto,dve ali več, prednost (kar je razumljivo in tudi pošteno).
če pa slučajno zmanjka študentov pa jih iščejo preko e-študenta (modri servis) in pa preko pika-kom.
jest sm klicala v kranj za police filat pa to v milerja, pa so rekl, da bodo čez kšn mesc rabl, k gredo stran ti študenti k se jim faks začne al pa kej..
A ob sobotah delate? Jajks.
Pa neki sm slišala da nimate fiksnega delovnega časa v smislu od 7ih do treh, ampak lahko vmes roba pride pa morate naprej delat?
ja, ob sobotah se dela, sam ti ni treba, če nočš. ne nimamo fiksnega delovnega časa, dela se dokler ni roba dokončana. ponavadi tovornjaki z robo pridejo zjutraj, kakšen zna pridt tudi okoli 12...
oh, svetovalke v milerjih se pa že ne dolgočasijo. saj jih je vedno 5 na kupu in veselo klepetajo, strank pa še opazijo ne razen če te osumijo, da kradeš
Mene zanima, če ve katera kako je glede študentskega dela v Mullerju, polnjenja polic? Sem slišal, da eni dobijo delo, samo da gredo tja vprašat, ali pa pokličejo in če je slučajno prosto jih tokaj vzamejo. Bi namreč rad delal tam
Kakor js vem je zaslužijo študentke v Mullerju 4€/uro. Kolegica delala.
Če pa na splošno sprašuješ, je pa bolj za druge teme primerno
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Sem tudi sama že opazila po Müllerjih v Lj in Mb, da razen tega, da ti sledijo za vsakim vogalom in velikimi očmi, ko jih kaj vprašaš, ne premorejo kaj dosti znanja o tem, kaj prodajajo. Kar se mi zdi hecno, ko v oglasih za delo tako na veliko poudarjajo katere lastnosti mora imeti študentka, ki bi bila primerna za to delo. Ne vem, če sem na eno ali dve do zdaj naletela, ko sta res vedeli pomagat oz. vsaj povedat kje imajo kaj.
»Pomislite na to, kako težko je spremeniti sebe, in jasno vam bo, kako majhne so vaše možnosti, da spremenite druge.« Jacob M. Braude