Obsedenost z avtomobilom
No, ti pokažem enga forda, ki ima 305 KM. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3045103&show=1 Kater model audija pa mate vi doma?renatka_ napisal/-a:Vsaj jst še npr. nisem vidla enga Forda s 300 konjskimi močmi (kolikor jih ima naš).
Nisem govorila o športnih avtih, očitno nisi spremljal cele debate (oz. tale avto na fotki ni primeren za temo o kateri teče pogovor
, pol bi lahko tut jst limala nevem kakšne Audije).
Mišljeni so pač normalni, osebni, družinski (al kakorkoli že pač) avtomobili. In takega Focusa še nisem zasledila. Ma drugače moj star oče tega Focusa, vredu avto za pelat pač - oprema na stopnji primerni takemu avtu ane. Evo, nekaj takega ma. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2533998&show=1
Drugač pa A8.

Mišljeni so pač normalni, osebni, družinski (al kakorkoli že pač) avtomobili. In takega Focusa še nisem zasledila. Ma drugače moj star oče tega Focusa, vredu avto za pelat pač - oprema na stopnji primerni takemu avtu ane. Evo, nekaj takega ma. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2533998&show=1
Drugač pa A8.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
renatka_ napisal/-a:Kaychee napisal/-a:Dons je pa tud pr Audiju že pleh slabši in tanjši, notranji materiali (zici, armatura... ) tud...
Uh, naš ma odličen pleh. Notr je pa CEL v sivo-bež usnju (tudi ročno šivana armaturka, vrata, strop, prtljažnik... pač res vse).
In ja, se strinjam da se pelješ do neke mere udobno v vsakem avtu (tudi v novem Cliotu se ne počutiš ravno kot v drvarnici). Ampak enostavno se ne da primerjati udobja npr. Audija s Fiatom, Renojem in kajjsvemčemše. Pa tudi ne kvalitete, moči motorja in vsega ostalega. Vsaj jst še npr. nisem vidla enga Forda s 300 konjskimi močmi (kolikor jih ima naš).
Aja, btw - na pogled mi je všeč tale Opel Insignia, al kaj je že.
Hvala lepa za avto z usnjenimi sedeži in 300 KM. Vi pa res skrbite za naravo.
Jochie napisal/-a:varnost...zaradi pospeškov...seveda če avto uporablja nekdo, ki ga obvlada...
morda imidž, prestiž....
če bo en poslovnež na sestanek prišel z jugičem, pa če bo ponudba še tako dobra, z njim ne boš sklenila posla...psihološko čisto...
Ahaha direktor ene izmed naših uglednih firm ima jugota. Važno kaj imaš v glavi.
A ti predno prodaš štruco kruha preveriš kakšen avto ima kupec?

Ne rabiš pospeška za naše omejitve na cestah. In prav je, da so omejitve, ker s takšnimi pospeški bi se ubilo še več norcev.
Zaradi imidža in prestiža pa ne rabim avtomobila.
ne razumeš me...
kakorkoli, ko sem kdaj šel v tujino na poslovne pogovore (bodisi k prodajalcem, bodisi h kupcem), sem vedno preveril urejenost, pospravljenost firme, avtomobile pred firmo, itd, itd...
izkazalo se je vedno, da bolj urejene firme so boljši plačniki, zanesljivejši dobavitelji...
pač moje izkušnje...
kakorkoli, ko sem kdaj šel v tujino na poslovne pogovore (bodisi k prodajalcem, bodisi h kupcem), sem vedno preveril urejenost, pospravljenost firme, avtomobile pred firmo, itd, itd...
izkazalo se je vedno, da bolj urejene firme so boljši plačniki, zanesljivejši dobavitelji...

pač moje izkušnje...

matjazd napisal/-a:Jochie napisal/-a:varnost...zaradi pospeškov...seveda če avto uporablja nekdo, ki ga obvlada...
morda imidž, prestiž....
če bo en poslovnež na sestanek prišel z jugičem, pa če bo ponudba še tako dobra, z njim ne boš sklenila posla...psihološko čisto...
Ahaha direktor ene izmed naših uglednih firm ima jugota. Važno kaj imaš v glavi.
Ne rabiš pospeška za naše omejitve na cestah. In prav je, da so omejitve, ker s takšnimi pospeški bi se ubilo še več norcev.
Ok, kdo je to?
matjazd napisal/-a:Ahaha direktor ene izmed naših uglednih firm ima jugota. Važno kaj imaš v glavi.
direktor potrebuje dober avto. tu ni nobenega dvoma. to je priblizno tako kot primerna oblacila. ima za to primerno placo, da si lahko privosci dober avto. njim je avto pac imidz, nuja...ne mores ti prit na nek hudo pomemben sestanek, po moznosti se v tujino, z avtom nizjega ali srednjega povprecnega ranga

ne gre se pa tu za prodajanje struc? ampak za malo vecje, pomembnejse firme.
ana27 napisal/-a:Ja halo samo 300 km pa res ni prijaznih do okolja.
In pravzaprav kaj se takšen avto sploh rabi?
Tolko konjskih moči zato, ker se je z njimi res fajn pelat. In še marsikaj drugega ni prijaznega do okolja.
Prestiž in imidž je pri nas oz. pri mojem fotru na zadnjem mestu. Ker je čist preprost tip z normalno družbo.
Velik avto smo si/si je od vedno želel zaradi varnosti, udobja in še miljon drugih reči... Za tako znamko se je pa odločil za to, ker mu je Audi pač 1.liga.

Avto ma pa ubistvu nadstandardno opremo, ker je bil na ta avto vedno ful napaljen. In je imel najprej enak avto z nekako povprečno opremo, zdaj ma pa že nekaj časa tega, ker uživa v vožnji z takim. In ni primerjave peljat npr. na morje al pa kamorkoli s takim avtom, kot pa s kterim drugim.
In glede na to, da je iz nule ustvaril firmo in še marsikaj (vse z lastnim, zasluženim denarjem) mu to še kako privoščim.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
- Debatorica
Jochie napisal/-a:ne razumeš me...
izkazalo se je vedno, da bolj urejene firme so boljši plačniki, zanesljivejši dobavitelji...![]()
pač moje izkušnje...
Jaz pa opažam, da imajo ljudje, ki imajo bolj skromne avtomobile, bolj urejene finance.
red_rose napisal/-a:matjazd napisal/-a:Ahaha direktor ene izmed naših uglednih firm ima jugota. Važno kaj imaš v glavi.
direktor potrebuje dober avto. tu ni nobenega dvoma. to je priblizno tako kot primerna oblacila. ima za to primerno placo, da si lahko privosci dober avto. njim je avto pac imidz, nuja...ne mores ti prit na nek hudo pomemben sestanek, po moznosti se v tujino, z avtom nizjega ali srednjega povprecnega rangatako kot ne mores tam sedet v navadni majici...
ne gre se pa tu za prodajanje struc? ampak za malo vecje, pomembnejse firme.
Seveda potrebuje, a za te namene naj bi obstajal službeni avto. Če je le kaj firma bo imela službeni avto.