kako bi presenetla tipa?
-
- Debatorica
pa more bit presenecenje nujno nekaj v zvezi s spolnostjo? ker to je tipom presenecenje ze ce odprejo vrata in naga lezis na postelji...ne rabis neke ful izvirnosti
js mam raje kaksna majhna ''dnevna'' presenecenja...recimo enkrat ko mi je nekaj ful pomagal, sem mu ponoci dala v denarnico majhno kjut kartico in gor napisala: hvala za pomoc :* in to je potem videl naslednji dan ko je sel na malco in biu ful vesel. al pa kej podobnega...pac nic osladnega - se mi zdi da tega vecina tipov ne mara
presenecenje naj bo preprosto in tako ki izraza da ti on res nekaj pomeni...ali pa mu speces pecivo...pospravis sobo...kaj bolj prakticnega mogoce 

js mam raje kaksna majhna ''dnevna'' presenecenja...recimo enkrat ko mi je nekaj ful pomagal, sem mu ponoci dala v denarnico majhno kjut kartico in gor napisala: hvala za pomoc :* in to je potem videl naslednji dan ko je sel na malco in biu ful vesel. al pa kej podobnega...pac nic osladnega - se mi zdi da tega vecina tipov ne mara

-
- Komunikatorka
jagoda-malina napisal/-a:Jaz bi rekla, da perilo pri večini tipov ne zažiga.
Meni je še vsak rekel, da me vidi najrajši golo.
Mogoče res, jaz sem tudi rabil nekaj let, da sem začel to cenit. Bi se bilo treba prej prepričat, če je fant senzibilen na takšne "subtilne" stvari.

jagoda-malina napisal/-a:Zato ti svetujem, da ga pričakaš gola pod odejo.
To pali

red_rose napisal/-a:js mam raje kaksna majhna ''dnevna'' presenecenja...recimo enkrat ko mi je nekaj ful pomagal, sem mu ponoci dala v denarnico majhno kjut kartico in gor napisala: hvala za pomoc :* in to je potem videl naslednji dan ko je sel na malco in biu ful vesel. al pa kej podobnega...pac nic osladnega - se mi zdi da tega vecina tipov ne marapresenecenje naj bo preprosto in tako ki izraza da ti on res nekaj pomeni...ali pa mu speces pecivo...pospravis sobo...kaj bolj prakticnega mogoce
Se strinjam. To moja žena včasih naredi in se mi zdi ful ful ful lepo. Dostikrat kakšen tak listek kar shranim, ker se ob tem kar raztopim.
Nisem ziher, če so vsi tipi taki. Ma tipi dostikrat skrivajo svoja čustva zaradi "moškosti", pa mogoče vendarle cenijo take ljubke detajle.

Jao keri odgovori...
Pač treba je mal uporabit domišljijo, recimo:
- svojemu sem podarila sex igrico za valentinovo, pač mešeč kocko, se premikaš po poljih in izpolnjuješ naloge...od tega, da uporabljaš fotkič, pripomočke, ma uglavenm kar nama paše delat med sexom...igrala sva se ene 6 ur in je bil en najboljših sexov, ki sva jih imela...še sedaj je velikokrat uporabiva
- potem sem mu velikrat striptiz zaplesala, brez predpiprav, gleda tv, prižgeš muzko in se začneš slačit...ni problema
- če pa je to preveč pa še zmeraj lahko kaj spečeš...
- če je bolj avanturist ga za presenečnje pelješ tja kjer še ni bil..recimo moj je otel videti en plaz in sem ga ugrabila in ga za presenečenje odpeljala tja...
Idej je velik, sam domišljijo je treba uporabit. recimo kkšnih vrtnic po postli glih ni treba, ker to je večinoma samo puncam všeč...bolj pali če pustiš prižgano samo eno svečko in ga lepo zmasiraš...
Pač treba je mal uporabit domišljijo, recimo:
- svojemu sem podarila sex igrico za valentinovo, pač mešeč kocko, se premikaš po poljih in izpolnjuješ naloge...od tega, da uporabljaš fotkič, pripomočke, ma uglavenm kar nama paše delat med sexom...igrala sva se ene 6 ur in je bil en najboljših sexov, ki sva jih imela...še sedaj je velikokrat uporabiva
- potem sem mu velikrat striptiz zaplesala, brez predpiprav, gleda tv, prižgeš muzko in se začneš slačit...ni problema
- če je bolj avanturist ga za presenečnje pelješ tja kjer še ni bil..recimo moj je otel videti en plaz in sem ga ugrabila in ga za presenečenje odpeljala tja...
Idej je velik, sam domišljijo je treba uporabit. recimo kkšnih vrtnic po postli glih ni treba, ker to je večinoma samo puncam všeč...bolj pali če pustiš prižgano samo eno svečko in ga lepo zmasiraš...
red_rose napisal/-a:pa more bit presenecenje nujno nekaj v zvezi s spolnostjo? ker to je tipom presenecenje ze ce odprejo vrata in naga lezis na postelji...ne rabis neke ful izvirnosti
js mam raje kaksna majhna ''dnevna'' presenecenja...recimo enkrat ko mi je nekaj ful pomagal, sem mu ponoci dala v denarnico majhno kjut kartico in gor napisala: hvala za pomoc :* in to je potem videl naslednji dan ko je sel na malco in biu ful vesel. al pa kej podobnega...pac nic osladnega - se mi zdi da tega vecina tipov ne marapresenecenje naj bo preprosto in tako ki izraza da ti on res nekaj pomeni...ali pa mu speces pecivo...pospravis sobo...kaj bolj prakticnega mogoce

Veš, da je meni isto padlo na pamet. Najlažje se je slečt. Moj pa vem, da je najbolj vesel, ko mu kaj spečem.
red_rose napisal/-a:pa more bit presenecenje nujno nekaj v zvezi s spolnostjo? ker to je tipom presenecenje ze ce odprejo vrata in naga lezis na postelji...ne rabis neke ful izvirnosti
js mam raje kaksna majhna ''dnevna'' presenecenja...recimo enkrat ko mi je nekaj ful pomagal, sem mu ponoci dala v denarnico majhno kjut kartico in gor napisala: hvala za pomoc :* in to je potem videl naslednji dan ko je sel na malco in biu ful vesel. al pa kej podobnega...pac nic osladnega - se mi zdi da tega vecina tipov ne marapresenecenje naj bo preprosto in tako ki izraza da ti on res nekaj pomeni...ali pa mu speces pecivo...pospravis sobo...kaj bolj prakticnega mogoce
oo jaaa pa še kako

mi2 isto bl tiste dnevna presenečenja sprot

-
- Sramežljivka
agoda-malina
PrispevekObjavljeno: Čet Avg 27, 2009 13:40 Naslov sporočila:
Jaz bi rekla, da perilo pri večini tipov ne zažiga.
Meni je še vsak rekel, da me vidi najrajši golo. Običajno sploh ne opazijo, če imamo kaj novega. O tem je ravno tekla zadnjič debata v službi.
Zato ti svetujem, da ga pričakaš gola pod odejo.
Mja meni osebno, če je neki zakrito, je dosti bolj seksi kot če je vse odkrito;) zato tudi mi tudi pr resnih zvezah ni všeč k se fant in punca navadita kr naga hodit okrog po stanovanju --- nč mistike več, nč atrakcije
Če ga hočš presenetit s spolnostjo (osebno mnenje kaj meni paše, če mi punca nrdi)
Striptiz z enim seksi perilom, visoke petke .. užge zihr pr vsakmu kolkr tolko spolno zrelem tipu;)
Presenečenje s fafanjem - lepo uštimana, ga potisneš ob zid, greš dol (brez slačenja al karkoli)
Za nespolna presenečenja, pa probi nrdit neki u zvezi s stvarmi za katere veš da je strasten. Kupi dve karte za na kak dogodek, kocenrt, gledališče, dirke, fuzbal, ...
lp
Slab sm v črkovanju, ne znam se obnašat okrog drugih ljudi, obupno se trudim nrdit bronastega delfinčka, ampak čene sm ful pozitivna in vsestranska oseba
tanika* napisal/-a:Pač treba je mal uporabit domišljijo, recimo:

Ti si super.

-
- Debatorica
Js sm ga tud zadnič presenetla.. sma mela glih obletnico.
je on skor ceu dan delu tko da sm mela ceu dan za razmislek..
Je pršu domov, pa sm mu postregla z njegovo najljubšo hrano, pol se je pa šeu tuširat pa sm mela mal časa, pa sm mu napravla ledeno kavo(not sladoled, šlag pena itd..) pa mal tko lepo nardila, zravn sm mu pa dala srčke k sm jih sama nardila(origami pa to
) pa še svečke..
pol sm mu pa še mal zaplesala pa je blo.
Je biu ful vesel pa zadovoln
)
je on skor ceu dan delu tko da sm mela ceu dan za razmislek..
Je pršu domov, pa sm mu postregla z njegovo najljubšo hrano, pol se je pa šeu tuširat pa sm mela mal časa, pa sm mu napravla ledeno kavo(not sladoled, šlag pena itd..) pa mal tko lepo nardila, zravn sm mu pa dala srčke k sm jih sama nardila(origami pa to

pol sm mu pa še mal zaplesala pa je blo.
Je biu ful vesel pa zadovoln