Essence
Jst mam taoranžno maskarno od essence... tisto s z gumjasto krtačko, drugač se full lepo namaže, samo se full razmaže... pod očmi sem vedno vsa črna
da ne omenjam kako se šele pod tušem spaca, da mam pol face črne
...a se vse od essence tako grdo razmažejo!?? ...
pomoje da je najboljš da prešaltam nazaj na mal dražje maskare, ker tole ne gre

da ne omenjam kako se šele pod tušem spaca, da mam pol face črne

...a se vse od essence tako grdo razmažejo!?? ...
pomoje da je najboljš da prešaltam nazaj na mal dražje maskare, ker tole ne gre

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
Včeraj kupla svetleč losjon za telo iz kolekcije Into the Ocean. Sem zelo zadovoljna. Na koži se diskretno sveti in še lepo diši
In jst sem bla tut presenečena, ko sem v DM-u zagledala Essence police. Ker prej sem si lahko izdelke te znamke kupila le v LJ, ko sem šla v Mueller.
Je pa še nekaj izdelkov Into the Ocean v DM-u v BR

In jst sem bla tut presenečena, ko sem v DM-u zagledala Essence police. Ker prej sem si lahko izdelke te znamke kupila le v LJ, ko sem šla v Mueller.
Je pa še nekaj izdelkov Into the Ocean v DM-u v BR

-
- Komunikatorka
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
-
- Komunikatorka
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
Jst sem pa včeraj že kupila par stvari iz Creamylicious v mullerju v kranju so imeli čist polno stojalo... (sicer piše, da naj bi bilo to šele 1.9)
tako, da sem vzela bronzer, ki sicer ni tak kot na sliki... ampak boljši... fino shimrast...pa meni zgleda površina kot, da bi gledal kepico sladoleda...
lak za nohte... temneje rdeč... raspberry smoothie.... na slikcah izgleda malo bolj fuksija v resnici je bolj rdeč...
pa še kremo za roke, ki jo itaq vedno rabim... lepo diši, pa še full je lepa embalaža... jo bom imela za v torbico...
tako, da sem vzela bronzer, ki sicer ni tak kot na sliki... ampak boljši... fino shimrast...pa meni zgleda površina kot, da bi gledal kepico sladoleda...
lak za nohte... temneje rdeč... raspberry smoothie.... na slikcah izgleda malo bolj fuksija v resnici je bolj rdeč...
pa še kremo za roke, ki jo itaq vedno rabim... lepo diši, pa še full je lepa embalaža... jo bom imela za v torbico...