Pri meni je s tem nekako tako... Jaz sem že od nekdaj bolj za to, da grem ven žurat med ljudi, se pravi v nek fajn lokal, kjer skos dogaja in potem nadaljujemo žur v katerem izmed diskačev. Pač, raje grem pit, da se mam fajn, ne da se ga napijem, da hodit ne bi mogla ali pa bi polovico stvari, ki sem jih imela, pozabila nekje, zabluzila s kr enim tipom, ki mi trezni sploh ne bi bil všeč ipd. Moja kolegica, s katero sem nekako največ skupaj, ker z drugimi nimam nič skupnega, pa je bolj za to, da gre nekam pit (ne vem, vodko ali jegra ali si skadit jolo), nekje zunaj po nepotrebnem zmrzuje, da pije cenejšo pijačo (iz trgovine), ker pravi, da ji ni za it v lokal in plačevat drago pijačo (vse kar je v lokalu za pit je zanjo že fensi

), na koncu pa itak zapravi isto ali pa še več za tisto pijačo iz trgovine in da si priskrbi đoint kot če bi šla v lokal, kjer bi spila par pijač in se mela prav tako fajn. Ampak ji očitno ni do tega, kakor komu. Torej, glede žuranja nimam družbe s podobnimi interesi, ostali kolegi pa so bolj kampanjski za žuranje. Ko nima kdo s kom iti ven, gremo skupaj, drugače ne. Ponavadi še najraje grem s sestro nekam ven, ker mava podobne želje kam in kako.

Glede pravih prijateljic pa bi se itak dalo razpravljati... Do zdaj sem imela dve dobri prijateljici, a se ne vidimo dosti, ker ima vsaka svoje obveznosti. Drugače pa mi niso kul ljudje, ki jih smatram za prijatelje in nikakor nočejo vklopit v družbo mojih ostalih kolegov.

Medtem, ko se jaz vedno prilagajam drugim in spoznavam nov folk preko kolegice. Ne morem se družit tudi z nekom, ki je škrt in vedno gleda na vsak € oz. nikamor zato noče it.