Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
theNinna napisal/-a::)
Novo
v kateri trgovini v europarku, majo cenovno ugodno in lepe okvire za slike? Leonardo mogoče?
Hvala
za Europark nevem, maš pa v Obi-ju kr nekej izbire,pa mislm da kšn Bauhaus mogoče tud.
Al pa Ikea,če maš možnost do tja pridt. V Leonardotu so pa zihr dragi.
Glede žetonov..Žetoni se prodajajo do konc leta kukr sm jst do razumela.
theNinna napisal/-a::)
Novo
v kateri trgovini v europarku, majo cenovno ugodno in lepe okvire za slike? Leonardo mogoče?
Hvala
V Doti lahko pogledaš, tam imajo stvari za dom
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Imam eno vprašanje glede prepisa.Končala sem prvi letnik uprave, potem pa sem prijavo vložila v zdravstveno .Zdaj pa zaradi večih razlogov, na katere ne morem vplivati, ne morem študirati v tako oddaljenem kraju.
ALi ve katera, ali se lahko vpišem na višjo šolo , ki je v mojem kraju, ali bodo problemi, ker sem se vpisala že dvakrat?Ker mi noben na zdravstvenem faksu ni znal povedati, ali se bo isto štelo , da sem že drugič vpisana ali ne.
ALi ve katera, ali se lahko vpišem na višjo šolo , ki je v mojem kraju, ali bodo problemi, ker sem se vpisala že dvakrat?Ker mi noben na zdravstvenem faksu ni znal povedati, ali se bo isto štelo , da sem že drugič vpisana ali ne.
Imam eno vprašanje glede prepisa.Končala sem prvi letnik uprave, potem pa sem prijavo vložila v zdravstveno .Zdaj pa zaradi večih razlogov, na katere ne morem vplivati, ne morem študirati v tako oddaljenem kraju.
emanuela napisal/-a:Imam eno vprašanje glede prepisa.Končala sem prvi letnik uprave, potem pa sem prijavo vložila v zdravstveno .Zdaj pa zaradi večih razlogov, na katere ne morem vplivati, ne morem študirati v tako oddaljenem kraju.
lahko se vpišeš na višjo.. nima nobene veze z univerzitetnim programom

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Kako se naštimajo vezalke v čevlju, da nimaš mašne, ampak da je sploh ni in je nekak noter skrita? In da pri tem ne moti in je fiksirana nekak?
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.