LaHauteCouture napisal/-a:*purple* ali pa Jochiene morem se odločit med njima
![]()
Med njima vlada neka posebna kemija...morda sta ti zato tako všeč

floribunda napisal/-a:a teme kdo nam gre na forumu najbolj na zivce pa nimamo![]()
joy23 napisal/-a:Da še jst naštejem my favourites Prva je najbrž *mala*, ker njene poste pa res skor vse preberem. Prav tako ŽuŽa, potem pa še Poison Girl, Tamala_mrha, Foxy-lady, mycosmogirl, balenciaga, evahunnie, Jochie, ryu10kyu, polly-polly, lolitaa, jullia_, ..Evelyn.., [vanessa], Tamarra*, kepka, študentka20, trapa, bonnie taylor, a_pikica_a, jemina in še sigurno sem katero pozabila
majchy84 napisal/-a:Zadnje čase z veseljem preberem delusional, Shelve pa Seyfullah, ker me zmeraj nasmejejo, v pozitivnem smislu. Mi je všeč njihovo razmišljanje in način pisanja.
majchy84 napisal/-a:Zadnje čase z veseljem preberem delusional, Shelve pa Seyfullah, ker me zmeraj nasmejejo, v pozitivnem smislu. Mi je všeč njihovo razmišljanje in način pisanja.
Zanimivi so mi pa še Jochie, a_pikica_a, tudi Alwaleed (sem ga že včasih spremljala), Mahagonij, trapa, jullia_, MsN (kadar se oglasi) pa verjetno bi se še kdo našel.