Hujšanje

Za dušo in telo.
Odgovori
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Predvidevam, da tega nimam glede na to, da hodim redno na preglede.

Itak pa se to vleče postopoma več let. V trebuh nisem bila nikoli zelo suha, drugače pa.
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Spremeni prehrano. Verejtno ti malo inzulin nagaja in se ti zato maščoba kopiči na predelu trebuha.
Od kdaj so kosmiči slabi? Niso. :)
Plus šport, najbojle tek in pa vaje za moč.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Ne sladkor in vse to imam vredu. Sem bila 2 meseca nazaj na službenem pregledu in je vse vredu.
Kosmiči so mi res ogabni in še napihnejo me.
Verjamem pa, da se premalo ukvarjam s športom, oz. se skoraj nič. Bom poskušala tukaj kaj naredit.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Glede kosmičev - samo prave moraš izbrati. Ne sme biti notri cukra. In "naloga" kosmičev je, da se napihnejo v telesu, s tem imaš tudi bolj urejeno prebavo in hitreje si sit.
super freak
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a super freak »

LanaMaxim napisal/-a:Glede kosmičev - samo prave moraš izbrati. Ne sme biti notri cukra. In "naloga" kosmičev je, da se napihnejo v telesu, s tem imaš tudi bolj urejeno prebavo in hitreje si sit.

keri kosmici pa so kul? da ni notr cukra, pa suhega sadja tut ne, ker gane maram pa se ful cukra ma
Miss Evie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Miss Evie »

super freak napisal/-a:
LanaMaxim napisal/-a:Glede kosmičev - samo prave moraš izbrati. Ne sme biti notri cukra. In "naloga" kosmičev je, da se napihnejo v telesu, s tem imaš tudi bolj urejeno prebavo in hitreje si sit.

keri kosmici pa so kul? da ni notr cukra, pa suhega sadja tut ne, ker gane maram pa se ful cukra ma

Narvni - ovseni npr. Pobrskaj malo po policah z zdravo prehrano.
...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Jaz kupujem kar Sparove polnozrnate, notri ima pa pšenične, ržene, ovsene kosmiče, kar dosti rozin, sončnično seme...

Nisem glih dosti seznanjena s sestavinami drugih znamk, ampak izberi čimbolj enostavne, naravne.
Npr. Sport musli, od Mercatorja Zdravo življenje...
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

kosmiči so zdravi, seveda pa ne uni k so čokoladni, z nevemkašnimi karamalnimi dodatki v pou kg cukra! Js mam tud velikat sparove polnozrnate al pa te fitness pa so ful dobri. Mene nč ne napihnejo, grem pa vedno v roku pou ure k jih pojem na WC :D učas morm it že medtem k jem :oops: sj ne pravm da mas ti slaufke pa podbradk :) verjetno mas to dedno, js mam tud noge suhe, vse lepo in prou konstrukcijo trebuha mam pa tako d bohpomagej pa mam min. spehija tm ampak me se vedno mot, ampak vem d tko bo ostal pa tud če neham jest, ker ma isto fotr tko pa bratc :) poznam tud eno k ma /je mela anorekcijo in je bla FUL suha (oz. je še kr) ampak tist spodn del trebuščka ji je pa zmerej vn gledu, sicer verjetn ni biu speh glede na to d je bejba pojedla en jabuk na dan :eek:
Miss Evie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Miss Evie »

*kayka* napisal/-a:kosmiči so zdravi, seveda pa ne uni k so čokoladni, z nevemkašnimi karamalnimi dodatki v pou kg cukra! Js mam tud velikat sparove polnozrnate al pa te fitness pa so ful dobri. :eek:

Fitness so navadni crap kot ostali kosmiči s čokolado. Pri drugih so pač še dodatki (lešniki/čokolada/sadje,...).

Preden kupite preberite deklaracijo.

Isto npr. za kruh: najboljše je če se kruh peče doma (sama pečem iz ržene in pirine moke brez bele moke), ker v pekarni dajo zraven velikooo bele moke/prepražijo moko, da zgleda rjavkasta/....
Sem pa zadnjič v E.Leclercu kupla super PZ kruh z nizkim GI. Brez bele moke, samo pz otrobi in rržena moka. Tako, da se da najt še redkokje čisti PZ kruh.
...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a /\/\4t3j »

Vitalis musliji FTW!!! Vsak dan en paket! :D :D :D
Mogoče oni s čokolado niso najbolj zdrava izbira so pa zagotovo najokusnejša izbira. :wink:
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a RoNcoLiNo »

Jaz sem problem s kosmiči rešila tako,da sem šla v bio trgovina,kupila različne vrste (ovsenene,pšenične otrobe,pa malo sončničnih semen,doma vržem malo nasekljanih mandljov,pa čez light jogurt)...in jih je ati 1x ponesreč jedel (naši doma res jejo enoe,kjer pomoje pol kg cukra not :roll: ) in ga skoraj infarkt "to nič sladkooo"
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka

Hujšanje

Neprebrana objava Napisal/-a BHawk »

Imam en tiny problem, ki me osebno tako ne moti, vendar gledam na zadevo kot celoto.
Imam dekle, 165cm/76kg vendar me skrbi za njeno zdravje. Službo ima takšno da 8h sedi, potem pa še doma za knjigami. Glede na to da sva se že nekaj pogovarjala o otrokih, ji ne upam reči naj shujša za 15-20kg, ker bi to bilo ravno prav za kasnejšo nosečnost in nasplošno za njeno zdravje.

Kar se prehrane tiče ponavadi je obilne količine zelenjave, meso v normalnih mejah, ribe recimo 1x na 14 dni, na dan spije 2-3L vode (vseeno od letnega časa), prav tako jo pije tudi ponoči. Punca ne jemlje kontracepcijskih tabletk, vendar menim da ji veliko preveč vode ostane v telesu

Sicer sva se dogovorila da začneva se ukvarjat s športom spomladi (kolesarjenje + tek), razmišljam še o kakšnem fitnesu, v glavnem predvsem aerobne vaje.

Če mi lahko da kdo kakšen primeren nasvet, priporoča kakšne vaje za izgubo kg na trebuhu ter stegnih, ali svetuje glede kakšnih prehranskih dopolnil na podlagi osebnih izkušenj, ali pa karkoli drugega, potem bi lepo prosil za informacije.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

Moj predlog je ples, to je tudi super način za oblikovanje posatve in hujšanje vsaj zame, ker sem nora na ples. Na izibro je kar nekaj zvrsti npr. jazz ballet oz. show dance, salsa (kamor gresta lahko skupaj), orientalski,....hip hop, standardni,...in zdaj je pri nas na voljo tudi ples ob drogu in je menda zelo dobra vadba za celo telo.
Naj najde nekaj kar ji je všeč, jaz sem že od malega zaljubljena v ples :)
Tejax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tejax »

Če imata prostor doma, nabaviš orbitrek in ga postaviš pred TV. Namesto da sede gledaš kak film, oddajo, poleg lepo migaš (pa še fajn se zmigaš) in še čas miganja hitro mine na tak način. Pa še vedno je uporabno (ne glede na letni čas), zraven pa lahko spomladi brez problema kolesariš po naravi in se še lotiš teka. Moj predlog.
Nekoč sem kratek čas hodila na fitnes, je pa orbitrek zame ena najboljših naprav.
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Pa je punca tudi za akcijo? Ker sicer boš moral ogrooomno energije vložit že v to, da se kilce ne bojo več nabirale, kaj šele, da bi kaj dol skenslal.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Odgovori