Brez volje za seks in razmerje

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
sweety_ka22
Sramežljivka
Sramežljivka

Brez volje za seks in razmerje

Neprebrana objava Napisal/-a sweety_ka22 »

Živjo!

Imam problem, ki me zadnje čase kar uničuje.
Imam fanta s katerim sva skupaj 1 leto in pou.Do zdaj je bilo vse kot v pravljici.
Zelo ga mam rada, tudi živiva skupaj, enostavno brez njega nemorm.
Morda le prevečkrat pride do nesporazumov, še to zato, ker se oba hitro
razburiva.
Zadnje čase pa sploh nimam več moči, za se pogovorim o problemih, ker itak vem da se z mano nebo strinjal, in ne bom dosegla nič.
Dogaja se mi, da sploh nimam več volje, za seks z njim, morda zato ker se zadnje čase res preveč prepirava in me kar močno prizadane.
Res pa ga zelo zelo ljubim, in si sploh ne predstavljam, da bi ga zgubila.
Kako naprej?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

on ima voljo za seks s tabo? če je temu tako, ga takrat, ko te bo "napadel", lepo ustavi, se pogovorita, mu povej o vseh problemih, ki te tarejo, ga prosi, da te samo posluša...

pa še nekaj: moj tast je nekoč dejal: ko se začneš s partnerjem kregat, ga primi za roko. in to je res...kreganje ob držanju za roko takoj preide v diskusijo.... :)
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Oh ja...k da bi sebe poslušala na žalost!Hm..nevem sicer se pr nama mejčkn popravla,se kr trudim ja sam pa res nisva seksala že skor en mesec in mi to niti približno ni všeč....Sva se tud velik kregala zarad bednih stvari in oba izgubila željo po intimnosti!Takrat je pa čas za alarm ja!Nevem kaj bi ti lahko svetovala...Jst sm začela tako,da sva se manj videvala,da sva se začela pogrešati,raznorazna seksi sporočila,besede lepe...sva si obljubila,da si niti ene grde besede ne rečeva več pa če je to samo Fak ju heheeh...Nevem treba bo popestrit zvezo malo,pejta vn med folk,družta se z drugimi,bodi sproščena,nasmejane punce majo zelo radi in boš vidla,da se bo začel lepše obnašat,več pozornosti ti posvečat,ti se boš bolje počutila on pa še bolje!
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
sweety_ka22
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja morda se mal otročja, ampak ne prestavljam si priti s
službe, da ga nebi bilo doma.
Ja on ima voljo za seks, ne štekam pa kako lahko čez 5 minut ko se
skregava on kar na easy reče če bi seksala..meni pa še na misel ne pride, ker sem itak slabe volje.
Ja med folk greva, obtožuje ma da se ne vklopim med njegove prijatle..
ampak kako le, ko vidijo smisel življenja čist drugače kot jst...
Mogoče se ne znam prilagodit, nevem....
Hja če mu ustavim roko ko me ''napade'' je takoj ''spet se ti neda'', ''te ne privlačim'' alpa da mam koga drugega.
Sem po naravi zelo nasmejano dekle, zadnje čase pa grem vn sz prijatlco in sm kr tiho, vsak prepir me spravi v jok
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica

Ja razumem vsi majo pač malo drugačen pogled na življenje in ti se ne moreš primerjat kot vsaka ženska ne s tipi glede tega,če boš tko gledala te bo vedno vse motilo....Ne jemlji si tok tega k srcu,nevem sicer glede česa se kregata,ampak vse se da popravt...Očitno to njega vzburja,če se spičita nevem no men je tko mal čudn,al bi sam rd pač pozabu na tak način in popravu k da nč ni blo,ti si pač preveč čustvena da bi kr tko čez dala a ne?Če se pa ne pusti pogovort pol pa res nevem več,če boš tiho s tem ne boš nič rešila,pogovor potrebujeta!Upam,da te bo poslušal,če pa ne pol pa sorry ni to to....Zdj vsakič k bo kej narobe boš ti tih un se bo pa delu k da nč ni,no go :?
sweety_ka22
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja jst sm ful čustvena in že če mi ne da dovolj pozornosti ni to to.
Ja vem da me use moti, vem da prej ko slej enkrat se bom morala prilagajati.
Zadnjič ko sva seksala me je nekaj bolelo, sem rekla da nemorm, in je biu spet ceu jezn, ker kao mene use moti, in ma mi ni lpo in tko...
Nevem mam občutek, da če bi seksala sam 1x na tedn, mi se kregala še 100x bolj kot se.
Ne morm se pogovort, ker usak pogovor pelje v prepir, in ne prideva do zakjučka.
On pol spet drži nos in je cel žalosten.
Ful je razdražljiv, če ni po njegovo je pa itak use narobe.
Ja upam da bo boljše.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica

Res mi je žou,upam da to rešita čimprej,ker vem,da te ubija mene je tud,ampak če te kaj tolaži NISI SAMA verjemi in če(bog ne dej)končata vedi,da je tam nekje eden,ki čaka nate in te bo ljubil in spoštoval kokr si zaslužiš :D Wiiiiii kok sm jst prjazna hehehee :cool: res vso srečo
sweety_ka22
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja ampak si res prjazna
Malo kdaj naletim na človeka , ki
me niti ne pozna in je priprauljen pomagat!
Res hvala. :oops:
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Mogoče sta oba pod stresom, zato se tud več kregata.

Najbrž tebe zelo prizadanejo taki prepiri, njega pa (očitno) malo manj. Jaz bi se na tvojem mestu naslednjič namenoma odzvala bolj umirjeno, da sploh ne bo prišlo do prepira; če prav po naravni poti bi. Vsaj poizkušaj govoriti umirjeno in ne paničari; da se ne bosta prepirala ampak pogovarjala.

Sej vrjamem da ti je težko, ampak če te vsaka stvar spravi v jok, najbrž tudi tvojemu fantu ni čist jasno. Sama si napisala da sta se imela pred tem zelo lepo; torej je to samo neko obdobje v vajini zvezi, in od vaju je odvisno če se bo to obdobje nadaljevalo ali pa končalo.
sweety_ka22
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja problem je v tem, da se jst neznam več normalno pogovarjat o problemih. :cry:
Ker s časom sem začela tako reagirati, da eksplodiram, ker me prizadane in vidim da sploh ne zastopi več in usako stvar uzame tako kot da mu hočem škodit, mislim da v sebi zastopi, ampak ne prizna svoje kriude.
Uporabniški avatar
pikica85
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pikica85 »

Moški 5 minut po prepiru mislijo, da je problem rešen in o tem nočejo več debatirat. Zato te potem že fehta za sex. Probaj se za začetek manj sekirat. Pa uživat življenje.
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Jochie napisal/-a:pa še nekaj: moj tast je nekoč dejal: ko se začneš s partnerjem kregat, ga primi za roko. in to je res...kreganje ob držanju za roko takoj preide v diskusijo.... :)

:top:
sweety_ka22
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja vem da se morm manj sekirat, taka sem od zmiraj, in mi ena malenkost zamori dan, nočem da je tko ampak je.
Se bom pa trudla da bo boljše.
Nekoč so govorili da se u posli rešjo usi problemi, in očitno je on pristaš tega.
Jst pa seksat brez razčišenih stvari nemorm kr potem ni to to.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

mi2 pa ponavad bl k se kregava bl se pol nažgeva :D ubistvu sm skor jz bl tista k nočm da mi kej pokvari uzdušja in hočm use na sex obrnt..ampk vem da to trajno ne reši problemov sploh. Pr nama je blo tko recimo 1 leto ful viharno,use lepo in prou,tut sex fenomenaln..iz mesca v mesc..k mi je zmer zmajal noge nism vedla kje sm ne nč..potem je pa ene pou leta nazaj pršl neki umes, ful resnga, pa se je sex mau sslabšu za kšn mesc in mene je kr trgal k sm bla nezadovolnja tko pr seb..in pol k sva se pogovorila,zgladila spore,zakopala sekiro..začela cent use trenutke,skp sama bl okol hodt za nedelje recimo,izletke,ipd...in je sex se spet postavu tko k more bit,intenzivn,da misli res nč ne begajo,da nimaš v glav spora, pač,da res pozabš da si meu kdaj pa kdaj mau prazn sex...in ej spet itsto vroče, naito z energijo,letijo cunje,iskre,kemija,roke pousod,tempo,na polno pač :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

pikica85 napisal/-a:Moški 5 minut po prepiru mislijo, da je problem rešen in o tem nočejo več debatirat. Zato te potem že fehta za sex. Probaj se za začetek manj sekirat. Pa uživat življenje.

točn tko..pač move on :) zakva bi se sekiru, če je pa lajf tko lep pa je treba ga cent..s tem, da men se sploh neda več prepirou razrešvt al pa kšnih mejhnih stvari k jih moj napihne, ker čez 1 dan je itk use ok in po starm..edin če gre za večje stvari..sej pravm, pou leta nazaj al še mau..tm nek.

še tole: tko se tuče, taj se voli ;)
Odgovori