deviška kožica

Zadovolj(e)n/a v postelji.
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

bolelo te je verjetno zato, ker nisi bila sproščena ali pa si bila v takšem položaju, da penis ni mogel iti naravnost not. pomagalo bi, če bi dala noge narazen in nazaj (nekje, da se s stegni dotikaš trebuha), tolk da je medenica mičkeno dvignjena. še lažja varianta je, da si daš kakšno blazino pod medenico.
šušši
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a šušši »

hvala za te nasvetke. res mi je bilo čudno da me ni bolelo na začetku, niti krvavela nisem, ampak šele bolj globoko v nožnici, tudi noben od naju ni čutil da bi predrla kožico. je pa tudi res da nisem bila najbolj sproščena..
shadoww
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a shadoww »

[quote="šušši"]no, saj razumem da je na vhodu v vagino, nevem pa kaj je potem vzrok bolečine, ki je bila res velika, čutila sem nekakšno oviro in zato nisem mogla nadaljevati, saj me je preveč bolelo. ni pa me bolelo takoj ko je vstavil penis vame, niti nisem čutila da bi mi predrl deviško kožico, zato sprašujem...[/quote]

hmmmm...js mam isti problem... a ti je slucajn ze uspel ?
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

šušši napisal/-a:hvala za te nasvetke. res mi je bilo čudno da me ni bolelo na začetku, niti krvavela nisem, ampak šele bolj globoko v nožnici, tudi noben od naju ni čutil da bi predrla kožico. je pa tudi res da nisem bila najbolj sproščena..

Zveni kot ne-raztegnjena nožnica. Penis pride do konca, naleti na maternični vrat, in to boli.

Zdravilo je sproščenost in mogoče kak orgazem. Poskusita, da prideš do orgazma, preden vstopi vate. Po orgazmu bi lahko bila tvoja nožnica dosti bolj voljna in pripravljena.
Odgovori