Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Ker so mlado meso :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaHauteCouture »

mogoče pa 15 letnice še niso tak zatežene kot 30 letnice
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Somewhere over the rainbow.*

Neprebrana objava Napisal/-a Beiib. »

15-letnice ponavadi iščejo bolj samo zabavo, kot pa 30-letnice, ki v večini primerov že mislijo na družino. :) Ne pa, da so bolj zatežene. Samo bolj odrasle ;)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Beiib. napisal/-a:15-letnice ponavadi iščejo bolj samo zabavo, kot pa 30-letnice, ki v večini primerov že mislijo na družino. :) Ne pa, da so bolj zatežene. Samo bolj odrasle ;)

Bolj zahtevne...mislim da je boljši izraz kakor bolj odrasle...
Pri mlajših puncah je dovolj da si luškan, pa da si odpuljen, pa da imaš denar...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka

Bolj odrasel si, več zahtevaš od moškega. Mislim, kaj pa 15-letnica zahteva? Ve, da ne bo trajalo do konca lajfa, ne pričakuje, da jo bo oplodil, ne pričakuje da jo bo zaprosil... :D
Denar pa res ni pomemben. Če se pa najdejo kake keš pi**e, je pa to že druga zgodba :P
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

15 letnica ne zahteva. Upa.

ne vem zakaj misliš da pa 30 letnica, katera se zaveda da se gre za avanturo avtomatsko misli na familijo. Pomoje se veliko bolj zaveda te avanture, kot 15 letno revše, ki je po treh dneh čakanja ob telefonu razočarana do konca, ker jo je ljubezen njenega življenja zapustila.
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja itak. Upa, da bo zanosila ;) pr 15 ;)
Če je avantura, pol je to drugo :) To kar si pa zdj napisala o 15letnicah.. Prej za 13letnice to velja. :) Niso vse enake, veš? :)
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Čak zdej, kje sem napisala karkoli o zanositvi?

ja, niso enake vse 15 letnice. Prav tako tudi ne 30 :wink:
So pa vsekakor bolj zrele.

O 13. letnicah jaz nekako ne razmišljam da seksajo. Ne morem. matr kje imajo barbike. Že 15 je meni tu mač. Se vidi, da sem iz drugačnih cajtov,
sportsman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sportsman »

uf da bi mi pa 15 letnica prišla na misel mi pa še ni - pa ne moreš če sploh še ni dovolj zrela pa kaj je z vami
eni delajo take neumosti in tudi nekatere tako mlade punce se spuščajo v take stvari- potem jim je pa vse življenje žal - zakaj tako kmalu

pa naj počakajo na pravega rajši - pa magar do 2X - prej pa naj se kar same

ma najboljš je da so leta ista - +/- 2 leti :idea:
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka

mily napisal/-a:Čak zdej, kje sem napisala karkoli o zanositvi?

O 13. letnicah jaz nekako ne razmišljam da seksajo. Ne morem. matr kje imajo barbike. Že 15 je meni tu mač. Se vidi, da sem iz drugačnih cajtov,

Gor sm napisala kar naj bi si ponavad želela 30letnica. Vrjetno si pol spregledala ta del :)
sportsman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sportsman »

no jaz pa nisem iz drugačnih cajtov pa menim enako

:?
jah tko je - ko grejo pri petnajstih zato ker se ne znajo obvladovat , še večkrat ker so vse pijane/pijani , pač taka je današnja družba če piješ si not

a pa kdo bi se zaradi take večine sekiral - obstajajo tudi drugačni

ko pa so stare 28 let jim je pa vsem zal za te stvari
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Beiib. napisal/-a:

Gor sm napisala kar naj bi si ponavad želela 30letnica. Vrjetno si pol spregledala ta del :)

Ja in jst sem ti povedala, da 30 letnica ve da je avantura in tega ne pričakuje in si ne želi. A misliš, da se pri 30ih začnejo možgani kisat?
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka

mily napisal/-a:
Beiib. napisal/-a:

Ja in jst sem ti povedala, da 30 letnica ve da je avantura in tega ne pričakuje in si ne želi. A misliš, da se pri 30ih začnejo možgani kisat?

aja to si mislila.. sorry pol :oops:
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Volcjikamen »

To temo je pa potrebno malo pogreti... Da ne bo samo o fukarjenju.

No v glavnem... Zakaj majo najraje 15 letnice. Odgovor je, da zato, ker jih imajo one rade. Zdaj ta diskriminacije glede let človeku stopi na živce. Legitimacija pa je prodajanje jajc. Ženske prej odrastejo je najpogostejši izgovor. Mislim, da biologistično gledano ni nobene razlage, ki bi morda temeljila na finkcionalnosti. No, pa predpostavimo, da ženske prej odrastejo. Čeprav to ni res, ampak v redu. Slišal sem, da za 4 leta prej. Ne bi se čudil, da bi se ta razlika za kakšno leto povišala. Ampak statistični podatki, ki jih berem tukaj pa so drugačni. Veliko jih napiše, da jih ima tudi po 10 let starejše recimo. To pa potem niso samo 4 leta, ampak je že kar 6 let. Potem se vprašajte kaj sploh pomeni odraslost. Odraslost ni to, da prej začnejo žurati, prej hoditi po šopingih, se odraslo oblačit... Iz tega izhaja ta stereotip. Ženske ne, da so prej odrasle, ampak mislijo, da so prej odrasle. Recimo... Povprečna ženska začne žurati pri 14 letih. Jaz recimo pri 14 letih nisem žural in nisem pil alkohola. Pa ne zato, ker nisem upal, ampak zato, ker sem vedel, da sem premlad. Torej... Ženska pri 14 letih misli, da je dovolj odrasla. Moški pri 14 letih ve, da ni dovolj odrasel. Kdo je potem v tem segmentu bolj odrasel? Jaz, ali 14 letnica. In recimo ženska, ki je pri 14 letah izgubila nedolžnost, žurala, pila, kadila reče pri 40+ letih svoji hčerki: "Premlada si za to." No... Ali to ugotoviš pri 14 letih ali pri 40+ letih... Kdo je potem bolj odrasel?? Potem govorite o tem, da "Sej sva 10 let razlike, ampak se čist štekava." Aha. A se pravi, da če se 15 letnih čist šteka s svojim 40 letnim stricem in se prav tako čist šteka z 8 letno sestro, a to pomeni, da so 8 letnica, 15 letnik in 40 letnik enako zreli?? Potem naslednja stvar je kaj se pri kateremu spolu tolerira. Dejstvo je, da moškim veliko več pomeni telesna privlačnost, ko ženskam. In ženska res gleda na to, da je moški zrel, odrasel itd. Moški pa v veliko manjši meri. Potem recimo 20 letnice, ki živijo s 30 let starimi zaposlenimi tipi. Iz tega boste vi rekli:"Ja, ženska pri 20 je že toliko zrela, da si želi družino, moški map ne." Nakladanje. Moški pri 20 letih si prav tako lahko želi družino, ampak ker je še študent... Nima službe, nima avta, nima stanovanja... In to je bistvo. A ni najlažje se preseliti k zaposlenemu moškemu in reči "želim si družino", moški pa vse ostalo naredi. Morda pa bi tudi 20 letni moški bil že zrel za družino, si izbral starejši žensko itd. Ampak ne more. Ker je pač moški tisti, ki mora za to poskrbeti. Žal je tako. In če je moški še študent, ženska pa aposlena, bodo takoj rekli, da jo izkorišča itd... Če pa je obratno pa seveda ni nobene panike. "Punca pač še študira." Ena se je obesla, da je bil en fant otročji, ker je še vedno igral igrice. Ja WTF?? Moj 45 letni stric tudi to počne, pa je zato nezrel?? Ima družino, službo, otroke, stanovanje... Potem lahko isto rečeš, da če žuraš, da nisi še zrel, da pač bi mogel staviti na to, da imaš družino. Pa ni ne eno ne drugo. Pač nekdo se sprosti na žuru, nekdo pač ob igricah, nekdo pač film pogleda... Kaj je tukaj nezrelega??
En dan sem nekje delal in 10 ur smo limali kreme in neke vizitke v Cosmopolitane. Me je mikalo, da bi v vsakega nalimal še enga mastiča.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 17:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori