Vaše restavracije
noja, jaz sem tam vedno tak hudo sita, da mi včasih ne uspe pojest sladice pa načeloma veljam za človeka, ki poje ogromno. porcije mogoče res niso največje na svetu, so pa s tistimi omakami in nevemčimvse tako hudo sitostne, da že boli.. 

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
pepelčica napisal/-a:^^Ribja kantina v Luciji.
Res super. Bila prejšnji vikend in po priporočilu fantove sestre (ki tam je že skoraj 2 mesca vsak dan

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*mala* napisal/-a:pepelčica napisal/-a:^^Ribja kantina v Luciji.
Res super. Bila prejšnji vikend in po priporočilu fantove sestre (ki tam je že skoraj 2 mesca vsak dan) jedla trikrat v 2 dneh. Res super hrana in ZELO ugodne cene. Kalamari- 7€, dagnje- 5€, sardele- 6€, itd...
Ribja kantina je zakon

Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
- Sramežljivka
- *pikapoka*
- Debatorica
-
- Sramežljivka
*pikapoka* napisal/-a:Coco.Chanel.* napisal/-a:PilaPark Celjebolše restavracije ne poznam, res ne
drgač je pa kubanska restavracija, ampak po novem imajo tudi pice, ki pa so tako čudovite, da se po mojem [in mnenju večine] vse Celjske picerije lahko skrijejo.
Se podpišem pod toLe:).Piadine.njamiii
jaaaa

...ali smejem se, jer tužni se smeju najlepše ♫
-
- Sramežljivka
renatka_ napisal/-a:Kje je ta PilaPark? To je mogoče bivša Cantina, pri tržnici? Če je, tam nisem jedla že lep cajt, ker so kelnarji (bli) čisto zanemarjeni + čudno (so) se obnašajo (obnašali) + na hrano se je čakalo 100 let.
Misliš, bivši cantante ? Prej se je cantante reklo, ja tam pri tržnici...star pisker je bil prej...pa rimljanka je zram. Aja? Najbrž si prišla na nek čuden dan, ker jaz in moje kolegice zahajamo tja vsaj 1x tedensko in vedno smo s postrežbo več kot zadovoljne. Mislim, hrane še nikoli nisem dolgo čakala, kelnar pa ima lahko kak dan slab dan, a nikoli niso bili tečni/čudni...samo danes se mi je zdel dostavljalec tak psiho

...ali smejem se, jer tužni se smeju najlepše ♫