Piercing
Seyfullah napisal/-a:*Kitten* mene pa sam zanima,če se ti je full zagnojil?Mislm tko k si hodila a te je bolel hehe?Full bi si ga dala,pa nevem kakšne so posledice
čeprav vprašanje ni name naslovljeno, ti lahko povem, da se pirs ne more zagnojit če ga pravilno in redno čistiš. ko hodiš, se popolnoma nič ne čuti, tudi ko sediš ne, kr ni nobene povezave

glede bolečine pa.. najmanj boleč pirs ever

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
- Kofetarica
Jaz sem ga imela par let nazaj, na sramni ustnici, bolelo ni nič, pa tudi zacelilo se mi je zelo lepo, v roku kakega tedna. Glede na to, koliko je trajalo, da se mi je zacelil v popku, sem bila kar prijetno presenečena ... zagnojilo se mi nikoli ni, sem imela pa težave, ko sem nosila oprijete kavbojke ali sedela na kolesu. Zaradi tega (predvidevam) se mi je po dveh letih začel izraščati in sem ga dala ven, zdaj se ne vidi nič več, ampak še enkrat si ga pa ne bom dala, ker sem ogromno na kolesu in mi je brezveze, da se mi ne bi spet izrasel ven.
Every rose has its thorn
^^ domnevam, da si mela narejeno vertikalno s palčko? tega namreč velikokrat meče ven in nima sploh veze če se ti voziš s kolesom al karkoli.. če pa maš horizontalno, ne gre ven
ne vem v čem je fora, ampak tak je.

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
- Kofetarica
Jst sm si dala nardit luknjo (v zlatarni) pred kakimi 5 leti. Bolelo me je na začetku malo, mi je rekla tam ko sm si nardila da morem uhanček parkrat na dan vrtet malo v eno, malo v drugo smer, da se luknja okoli uhančka ne zaraste .. Po treh tednih sem dala medicinskega ven, sicer je takrat bolelo, ampak potem pa ne več ..
In ravno včeraj sem si po letu pa pol spet dala uhanček not (imam 4 luknje v ušesih pa ne nosim uhanov, ker jih vedno vse zgubim) .. Sicer sem mogla malo bolj pritisnit, ker se je že začelo celit, ampak je šlo skozi brez hujših bolečin
In ravno včeraj sem si po letu pa pol spet dala uhanček not (imam 4 luknje v ušesih pa ne nosim uhanov, ker jih vedno vse zgubim) .. Sicer sem mogla malo bolj pritisnit, ker se je že začelo celit, ampak je šlo skozi brez hujših bolečin

Let's swim to the moon .....
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... start=3315 <-- tle maš že zlo velik napisan, tko da ni treba blo nove teme