Piercing

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

*Kitten* mene pa sam zanima,če se ti je full zagnojil?Mislm tko k si hodila a te je bolel hehe?Full bi si ga dala,pa nevem kakšne so posledice :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Somewhere over the rainbow.*

Neprebrana objava Napisal/-a Beiib. »

Meni pa prou kjut zgleda, sam si ga js nebi dala :) Nwm, glede higiene me mau skrbi pa to..
Ne, ne bi ga mela. Ampak hudo je pa useen ;)
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

Seyfullah napisal/-a:*Kitten* mene pa sam zanima,če se ti je full zagnojil?Mislm tko k si hodila a te je bolel hehe?Full bi si ga dala,pa nevem kakšne so posledice :D

čeprav vprašanje ni name naslovljeno, ti lahko povem, da se pirs ne more zagnojit če ga pravilno in redno čistiš. ko hodiš, se popolnoma nič ne čuti, tudi ko sediš ne, kr ni nobene povezave :D ..ni nekih posledic. vsaj ne hujših kot pri ostalih pirsih.. edino pazljiv je treba bit pri spodnjem perilu kr pri kakih čipkah in nepazljivem, naglem slačenju zna bit krvavo :D
glede bolečine pa.. najmanj boleč pirs ever ;) če te ne boli puljenje obrvi, te tudi to nebi :P
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Jaz sem ga imela par let nazaj, na sramni ustnici, bolelo ni nič, pa tudi zacelilo se mi je zelo lepo, v roku kakega tedna. Glede na to, koliko je trajalo, da se mi je zacelil v popku, sem bila kar prijetno presenečena ... zagnojilo se mi nikoli ni, sem imela pa težave, ko sem nosila oprijete kavbojke ali sedela na kolesu. Zaradi tega (predvidevam) se mi je po dveh letih začel izraščati in sem ga dala ven, zdaj se ne vidi nič več, ampak še enkrat si ga pa ne bom dala, ker sem ogromno na kolesu in mi je brezveze, da se mi ne bi spet izrasel ven.
Every rose has its thorn
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

^^ domnevam, da si mela narejeno vertikalno s palčko? tega namreč velikokrat meče ven in nima sploh veze če se ti voziš s kolesom al karkoli.. če pa maš horizontalno, ne gre ven ;) ne vem v čem je fora, ampak tak je.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

vertikalno ja, z ono palčko ki je drugače za v obrv (ker ni ravna, ampak zakrivljena, naj bi se manj izraščalo). Vem, da gre lahko tudi kar tako ven ... škoda mi je, ker mi je tisto izgledalo ful lepo, medtem ko mi horizontalno ni preveč.
Every rose has its thorn
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka

Pirsing

Ma katera tak pirsing?
Je bolelo? V kolkem času se zaceli?

Slika
Slika

Hvala. :)
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a aderyn »

Sem si ga naredila že pred prb. 6 leti, tako da se ne spomnem ravno dobro...mislim, da ni bolelo kaj dosti (prb. enako kot na mečicah), celjenje kakšen teden, teden in pol - da se popolnoma zaceli seveda dlje.
There are no shortcuts to any place worth going.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Jst sm si dala nardit luknjo (v zlatarni) pred kakimi 5 leti. Bolelo me je na začetku malo, mi je rekla tam ko sm si nardila da morem uhanček parkrat na dan vrtet malo v eno, malo v drugo smer, da se luknja okoli uhančka ne zaraste .. Po treh tednih sem dala medicinskega ven, sicer je takrat bolelo, ampak potem pa ne več ..
In ravno včeraj sem si po letu pa pol spet dala uhanček not (imam 4 luknje v ušesih pa ne nosim uhanov, ker jih vedno vse zgubim) .. Sicer sem mogla malo bolj pritisnit, ker se je že začelo celit, ampak je šlo skozi brez hujših bolečin :)
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... start=3315 <-- tle maš že zlo velik napisan, tko da ni treba blo nove teme :wink:
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja, sam tm ni o tem. Usaj js nism našla.. :? Pa full preveč strani je za pogledat. :D
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

ma tema je ista, o vseh različnih pirsih :P

no kukrkol že, jest mam na desnmu ušesu tkole zgorej dva čist skup... in ker sm šla budala jest tu delat s pištolco :stupid: je rabl ene 3 mesce da se je do konca zacelil, zdej mam pa že 4 leta lepo zaceljen in neboleče :D
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka

Sama? :eek:
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a aderyn »

^^ Verjetno je mislila s pištolco pri zlatarju :D S pištolco sem si ga tudi jaz naredila pri zlatarju, pa ni bilo nekih problemov..vendar če bi si ga šla še enkrat delat, bi šla v kak studio
There are no shortcuts to any place worth going.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

sama zihr ne... sm šla dat delat :P pr zlatarju s pištolco... odsvetujem to, tud sama zdej vem bolš in bi šla dat lepo z iglo... ampak ok je že mim in je zdej ok :D ...
Odgovori