čarna ptica napisal/-a:*SunFlower* napisal/-a:Poglej, za nastalo situacijo si si povsem sama kriva, tako da jo boš morala tudi sama razrešiti. Dejstvo je, da si ti zaradi predsodka, da se človeka ne da imeti rad, dokler ga ne spoznaš v živo, uničila vse, kar sta do takrat imela, tisto, kar ti je on rekel, je bilo pa po mojem bolj izgovor, da si lahko zbežala od vse stvari. Ne vem, kako si mu pisala tisti prvi in drugi mail po enem letu, ampak stvar, ki jo moraš narediti, je predvsem opravičiti se. Tip je bil vate očitno zaljubljen, ti si pa praktično zbežala od njega. Mislim, da mu moraš točno razložiti, kaj se je takrat dogajalo, kako si stvari dojemala in zakaj si prekinila stike. Potem pa mu pač povej, da ti je žal za vse skupaj in da bi rada stvar popravila, mu dokazala, da si vredna, da ti da še eno priložnost. Skratka, povej mu to, kar si povedala nam, in ga prosi, če bi se lahko dobila v živo na kaki pijači. Pa vso srečo.
Ali lahko imaš človeka rad, čeprav ga ne poznaš v živo? Si lahko vanj zaljubljen? Je to sploh logično?![]()
Ja, obesila sem se na besedo ter zbežala, ker mi je bilo too much. Zabredla sva predaleč. Ne vem, koliko imaš izkušenj s takšnim načinom spoznavanja, ampak sama vem, da po tem najinem pisanju sva vsak na svoji strani gojila pričakovanja, kar pa je neki najslabšega v svetu virtuale. Preverjeno.
Zbala sem se reale tako močno, da sem ušla...
Pravzaprav sem ti to napisala zato, ker imam kar nekaj podobnih izkušenj, pa se je vedno stvar obrnila zelo pozitivno. Sem tudi prepričana, da si v človeka lahko zaljubljen prek spleta, jaz sem bila zelo zaljubljena, seveda je logično, saj ga vendarle spoznaš in se z njim pogovarjaš dlje časa, edini problem je, če potem ugotoviš, da te vizualno ne privlači (to se meni na srečo še ni zgodilo). V mojem primeru je tudi prišlo do tega, da mi je ta 'prijatelj' prek spleta povedal, da me ima rad, ampak sem mu jaz enostavno povedala, da ga imam tudi jaz rada, ker sem bila do ušes zaljubljena vanj in me sploh ni skrbelo, kaj bo. Mlada in neumna, pa to