Spletne trgovine
-
- Komunikatorka
*mala* napisal/-a:Zakaj si pa ne zrihtaš kakšno kartico? Itak vedno prav pridejo (leti pri nizkocenovnikih, hoteli,...)
Kartico mam... samo nimam Vise, Mastercarda ipd. ki jih potrebuješ za PayPal. Pa še moraš met stalen dotok denarja ane..

densy napisal/-a:na asosu jaz plačujem z viso electron.
Ja, Asos - ampak ene trgovine pa imajo samo možnost plačila s paypalom. Kaj tam gre?
Kaj pa se vam je že kdaj zgodila kakšna kraja denarja ali kaj poodbnega? Mene je najbolj zlorabe podatkov/izgina denarja strah.
...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
Larchiiie napisal/-a:*mala* napisal/-a:Zakaj si pa ne zrihtaš kakšno kartico? Itak vedno prav pridejo (leti pri nizkocenovnikih, hoteli,...)
Kartico mam... samo nimam Vise, Mastercarda ipd. ki jih potrebuješ za PayPal. Pa še moraš met stalen dotok denarja ane..sploh nwm kaj bi..ker bi si tok rada kej naročla pol pa zarad tega ne morem nič, če pa že pa ne pošiljajo k nam..bv
V bistvu ne rabiš stalen dotok denarja, ampak narediš tako, da starši jamčijo zate in če ti nimaš ob obračunu dovolj denarja na računu, vzamejo z računa staršev.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Jst bi tole kupla : http://cgi.ebay.com/Miley-Cyrus-Max-Azr ... 286.c0.m14
pa me zanima, če kdo ve kok je skupna cena, in če so xl št. res nekak kot l pri nas?
pa z maestrom.. mislm, da lahk plačaš ane.... hvala, bi pa took nujn rabla
PS - A za Viso morš bit polnoleten, ker drgač si jo bom šla res iskat.
pa me zanima, če kdo ve kok je skupna cena, in če so xl št. res nekak kot l pri nas?
pa z maestrom.. mislm, da lahk plačaš ane.... hvala, bi pa took nujn rabla

PS - A za Viso morš bit polnoleten, ker drgač si jo bom šla res iskat.

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^Konkreten izdelek oz. prodajalec sprejema plačilo samo preko PayPal-a...za katerega lahko uporabiš tudi (debetno)Viso Electron..za pridobitev le-te ne plačaš nič (mogoče to velja samo v primeru, če si že komitent Abanke, ki mislm, da je trenutno edina, ki ponuja to kartico)..glede starostne meje za pridobitev kartice pa ne bi znala kaj več povedat - mogoče samo s porokom, ki je pa lahko kdo od staršev.
Ali pa, samo razimšljam, ne vem če je možno - si npr. kateri od tvojih starševi dobi kartico in tebi da "dovoljenje" oz. pooblastilo za uporabo, stroške pa sama kriješ (z vračanjem denarja staršem).
V skrajnem primeru si jo pa lahko "sposodiš" od koga in njej/njemu daš denar.
Ali pa, samo razimšljam, ne vem če je možno - si npr. kateri od tvojih starševi dobi kartico in tebi da "dovoljenje" oz. pooblastilo za uporabo, stroške pa sama kriješ (z vračanjem denarja staršem).
V skrajnem primeru si jo pa lahko "sposodiš" od koga in njej/njemu daš denar.