haley napisal/-a:Punce rabim vaš nasvet:)
V začetku septembra začnem s strokovno prakso in me zanima kakšno obutev mi priporočate? Naj povem, da bom delala v mladem kolektivu, kjer je bolj free stil oblačenja (ni treba bit čist poslovno oblečen, pa v reklcih...), je pa tako delo kjer si kar veliko na nogah in pričakujem, da bo dosti hoje sem in tja, tako da ravno petk ne bi nosila... Sicer je res, da bom tam samo na praksi, ampak se mi vseeno zdi, da ni ravno primerno, da pridem v supergah in čist zdrajsanih hlačah![]()
Oblečt nemeravam kake kavbojke/lepše hlače in kakšno lepšo majčko/bluzico, za september se mi pa še zdi prezgodaj, da bi nosila gležnarje ali škornje. Sama sem razmišljala o kakih lepih črnih balerinkah. Ima katera še kakšen drugačen predlog?
*mala* napisal/-a:Imam manjši problem. Naslednji vikend grem na obhajilo- sicer le na "fešto". Pa imam namen oblečt približno takole oblekco: KLIK. Iste barve. Le da je spodaj stisnjena, ter z žepi, pa malce balonasta. Čez joške pa isto potisnjen in iste barve. Je pa nekje do sredine stegen. Bolj tak model (sam ne tak nagrbančen): Klik. Pa res ne vem kaj obut zdraven... Zdi se mi, da gladiatorke nekak neb pasale, pa še temno rjave barve so. Petke ravno nebi, ker bo to zunaj na vrtu. What to do? Torbice verjetno ne bom imela, tak da se ne rabm še s tem obremenjevat.
*mala* napisal/-a:Imam manjši problem. Naslednji vikend grem na obhajilo- sicer le na "fešto". Pa imam namen oblečt približno takole oblekco: KLIK. Iste barve. Le da je spodaj stisnjena, ter z žepi, pa malce balonasta. Čez joške pa isto potisnjen in iste barve. Je pa nekje do sredine stegen. Bolj tak model (sam ne tak nagrbančen): Klik. Pa res ne vem kaj obut zdraven... Zdi se mi, da gladiatorke nekak neb pasale, pa še temno rjave barve so. Petke ravno nebi, ker bo to zunaj na vrtu. What to do? Torbice verjetno ne bom imela, tak da se ne rabm še s tem obremenjevat.