Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Lahko kaj takega (meni samo ni čist všeč vzorec), bolj zaprti čevlji, če bo mrzlo. Če pa bo toplo pa balerinke. Kaj boš že najdla. :)

Slika
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

^^ ooo, kje si te kupla, ful so mi všeč :D so udobni za nosit? :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Niso moji, sposojeni z googla. :) Na tak način bi jih js imela, samo malo drugačen vzorček. Zdej sem te pa razočarala. :)
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

^^ ahh, sem mislila da so tvoji :D bi bil čas, da nabavim kakšne podobne tem, nimam še nobenih :D sam kaj, ko se mi ne da laufat po trgovinah :D
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Js sem ista. Rabila bi osebnega stilista, da mi prinese domov stvari in bi jaz potem izbirala. Luksuz. :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Punce rabim vaš nasvet:)

V začetku septembra začnem s strokovno prakso in me zanima kakšno obutev mi priporočate? Naj povem, da bom delala v mladem kolektivu, kjer je bolj free stil oblačenja (ni treba bit čist poslovno oblečen, pa v reklcih...), je pa tako delo kjer si kar veliko na nogah in pričakujem, da bo dosti hoje sem in tja, tako da ravno petk ne bi nosila... Sicer je res, da bom tam samo na praksi, ampak se mi vseeno zdi, da ni ravno primerno, da pridem v supergah in čist zdrajsanih hlačah :D
Oblečt nemeravam kake kavbojke/lepše hlače in kakšno lepšo majčko/bluzico, za september se mi pa še zdi prezgodaj, da bi nosila gležnarje ali škornje. Sama sem razmišljala o kakih lepih črnih balerinkah. Ima katera še kakšen drugačen predlog? :)
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Mislim,da bi bile balerinke še najbolj udobne pa take kjut so....Sploh pa če boš mela kavbojke pa lepo srajčko iiiii full bo lepo heheehehe :)
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
french
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a french »

haley napisal/-a:Punce rabim vaš nasvet:)

V začetku septembra začnem s strokovno prakso in me zanima kakšno obutev mi priporočate? Naj povem, da bom delala v mladem kolektivu, kjer je bolj free stil oblačenja (ni treba bit čist poslovno oblečen, pa v reklcih...), je pa tako delo kjer si kar veliko na nogah in pričakujem, da bo dosti hoje sem in tja, tako da ravno petk ne bi nosila... Sicer je res, da bom tam samo na praksi, ampak se mi vseeno zdi, da ni ravno primerno, da pridem v supergah in čist zdrajsanih hlačah :D
Oblečt nemeravam kake kavbojke/lepše hlače in kakšno lepšo majčko/bluzico, za september se mi pa še zdi prezgodaj, da bi nosila gležnarje ali škornje. Sama sem razmišljala o kakih lepih črnih balerinkah. Ima katera še kakšen drugačen predlog? :)

balerinke ampak ne crne, v kaki bolj zivi barvi
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

O hvala vama punci! Itak bom drug teden v Lj tko, da bom šla v lov za mojimi sanjskimi čevljčki :D
french
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a french »

neki steka :(
Larelle
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Larelle »

*mala* napisal/-a:Imam manjši problem. Naslednji vikend grem na obhajilo- sicer le na "fešto". Pa imam namen oblečt približno takole oblekco: KLIK. Iste barve. Le da je spodaj stisnjena, ter z žepi, pa malce balonasta. Čez joške pa isto potisnjen in iste barve. Je pa nekje do sredine stegen. Bolj tak model (sam ne tak nagrbančen): Klik. Pa res ne vem kaj obut zdraven... Zdi se mi, da gladiatorke nekak neb pasale, pa še temno rjave barve so. Petke ravno nebi, ker bo to zunaj na vrtu. What to do? Torbice verjetno ne bom imela, tak da se ne rabm še s tem obremenjevat.

Kje si kupila tako oblekco?? :oops: ravno nekaj takšnega iščem za eno poroko :D
Larelle
Sramežljivka
Sramežljivka

*mala* napisal/-a:Imam manjši problem. Naslednji vikend grem na obhajilo- sicer le na "fešto". Pa imam namen oblečt približno takole oblekco: KLIK. Iste barve. Le da je spodaj stisnjena, ter z žepi, pa malce balonasta. Čez joške pa isto potisnjen in iste barve. Je pa nekje do sredine stegen. Bolj tak model (sam ne tak nagrbančen): Klik. Pa res ne vem kaj obut zdraven... Zdi se mi, da gladiatorke nekak neb pasale, pa še temno rjave barve so. Petke ravno nebi, ker bo to zunaj na vrtu. What to do? Torbice verjetno ne bom imela, tak da se ne rabm še s tem obremenjevat.

Larelle
Sramežljivka
Sramežljivka

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

V Londonu, Primark, za 9 funtov :D
sicer je pa tale z Asos.com (ne vem če imajo še...)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Uf Primark je res zakon. :D
Zaklenjeno