Koliko bivših (rekapitulacija)?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

^ in vi ste kaj... klub narcisoidnih upokojencev :?: ... pa ja, o tem kok jih dotičen tip podru se nikol ne govori oz. številka ni nikol previsoka... če jih je pa ženska mela več k 5 je pa že skorda bordelašica...
The secret of success is consistency of purpose.
Horus

Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

jah sori ampak jst pr tem glih ne funkcioniram po tržni ekonomiji, tko da me ne zanimajo niti osnove... ti si pa itak zgleda bodoči Jaklič, Kryžanovski ipd. blazno ambiciozni mladi menedžerji
The secret of success is consistency of purpose.
Horus

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Horus napisal/-a:Ni alko, ni kave, ni inhaliranja substanc... Ne pricasujemo nicesar, cesar se ne bi sami drzal ;)

No sej, svoji k svojim.

Jaz pa od tipa definitivno pričakujem, da bo pil kavo, ker se mi skupno jutranje kofetkanje zdi bistven del zveze :)
Horus

*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Horus napisal/-a:Ja sej kakor komu.

ubistvu je to to. :)

se pa strinjam z julio.Tip, ki ne pije kave in ki ne kofetka zjutraj z mano...Adijoo! :D to je prva stvar v dnevu,ki enostavno mora bit.če sva v dvoje, v dvoje, obvezno (lahko tudi nekako tako da jst še mal pospim pa mi on kavico v posteljo prinese, potem se usake tolk odpove kafetku in gre prec pospraulat, da ko ustanem da je že vse tiptop :lach: ).Let maj drims kam tru :D
Uporabniški avatar
vseenomiska23
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vseenomiska23 »

...
Zadnjič spremenil vseenomiska23, dne 27. Nov. 2009 10:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

*purple* napisal/-a: (lahko tudi nekako tako da jst še mal pospim pa mi on kavico v posteljo prinese, potem se usake tolk odpove kafetku in gre prec pospraulat, da ko ustanem da je že vse tiptop :lach: ).

jaz bi ti ajmer vroče kave prinesel v posteljo pa direkt na glavo zlil! :eek:
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaHauteCouture »

:lach: :lol: :lol:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

nebi,ker v mojo bajto nebi nikol stopu! :)V mojo hišo hodijo samo kvalitetni ljudje ne pa take zgage kot si ti :)
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

No ja, tole o kavi mi je malo absurdno ... bom odpisala tipa zato, ker je v njegovi šalci čaj, ne pa kava? Potrebo, da človek skupaj začne dan in poklepeta, še razumem (čeprav je sama nimam - važno, da se pogovarjava, pa naj bo kadarkoli in ob katerikoli pijači); zakaj bi bilo pa pomembno, kaj konkretno pije, mi pa ni jasno.

Zakon ponudbe in povpraševanja že v ekonomiji ni alfa in omega ... kaj šele v človeških odnosih.
In konkretno mene ne zanima, če bi bilo zaradi moje "spodobnosti" in "minimalnega števila bivših" veliko "povpraševanje" po meni. Važno mi je, da po meni "povprašuje" eden - in tistemu je za te zadeve popolnoma vseeno.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

kr.ena, a res nisi začutila sarkazma? :D seveda, da nebi tipa ki nebi pil kave kr odpikala, logično da ne. vkolikor bi mi pa na kakršnkoli način želel ukrast tisto prvo uro zjutraj ko se zbudim in v miru pijem kafe, pa seveda da nebi zdržala.
od kolegice bivši je bil točno tak, že navsezgodaj kot tempirana bomba in je mogla prec ustajat, prec tsa mogla it in tko.Ker pač se njemu ni pilo zjutraj ne kave ne nč druzga, niti se mu ni pogovarjalo ne nič, je mogu takoj it pa četud velik prezgodi.no tega nebi zdržala,to je pa res.Men se jutro s kavo in jutranjim ritualom prične in nism pripravljena na noben drugačen začetek dneva, bog nedej da nebi kave spila.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Potem je pa tukaj drug problem: vsiljevanje svoje volje.
Nimam nič proti, če tip vstaja ob zori, dokler k temu ne sili mene. Naj vstane, pije kavo ali mate čaj, skadi škatlo cigaret ali odmeditira sto asan joge ... karkoli - samo jaz bom spala do desetih.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Odgovori