simobil ali mobitel??

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

js mam problem.. sm kupla mobi pr mobitelu, kartico pa mam od simobila.. in zdej mi nobena aplikacija k je povezana z internetom ne dela, tud mmsou ne morem prejemat/pošiljat.. a morem it na simobil da mi vključijo te nastavitve tko kot pr vseh novih telefonih?

EDIT: internet mi dela, sam apliakcije ne.
Uporabniški avatar
ZeroCool
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ZeroCool »

Blondie7 napisal/-a:Meni ob prenosu v excel napiše da ne prepozna programa SiNamiznik. Pri totih MMS-ih pa meni vsak drug mms odpre samo tega simobilovega noče in niti shranit se ga ne kot da je pokvarjena datoteka al pa samo na pol poslano. :?

Ne daš Odpri z Si Namiznik ko downloadaš, ampak downloadaš excel datoteko, jo nekam shraniš, potem zaženeš Si Namiznik, daš Datoteka -> Odpri in tam odpreš excel datoteko ;)

Zato je verjetno tudi to napisalo :)
creative PERSON**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom

Neprebrana objava Napisal/-a creative PERSON** »

dons pršu račun za naročnino ( đabest ) in vidm 30 € VIŠKAAA !! :eek:
ok za mesiče so mi dal 8€ za net pa k sm bla 2krat neki sčekirat čist na hitr okrog 50 € :eek: :eek: poj so se me na sreč mal usmill ka so mi pr netu odštel 30 € kao popust ( bla sm pa sicr na hrvaškem na morju k je sicr draga za take storitve sam nim pa misnla da tok ful !! )
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Novo vprašanje (za vse, ki imate Simobil orto u nulo):

So zadnje mesece računi kaj sumljivi?

Js sem glih zdej poslala informativni sms in mi piše takole:
- 19 min v simobil
- 4 min v tuja omrežja
- 159 sms sporočil
- 2.71 MB prenosa podatkov

+ dodatnih 2.08 €.

In kaj za vraga je treba doplačat 2.08 € glede na to, da minutk, sms-ou in prenosa podatkov nisem niti približno še izkoristila? Za tujino so mi obračunali v prejšnjem obdobju. :roll:
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

creative PERSON** napisal/-a:dons pršu račun za naročnino ( đabest ) in vidm 30 € VIŠKAAA !! :eek:
ok za mesiče so mi dal 8€ za net pa k sm bla 2krat neki sčekirat čist na hitr okrog 50 € :eek: :eek: poj so se me na sreč mal usmill ka so mi pr netu odštel 30 € kao popust ( bla sm pa sicr na hrvaškem na morju k je sicr draga za take storitve sam nim pa misnla da tok ful !! )

Mene so se tud na srečo usmilil in mi dal 70€ popusta (čeprav mi ni jasno od kod) tak, da sem mela namesto 150€ za plačat 80€ (in sem bla tud čist presenečena, ker sem tu in tam šla kej prečekirat na internet, pa to tulk nanesl :eek:)
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a °°°ČeŠnYa°°° »

*hox* napisal/-a:Novo vprašanje (za vse, ki imate Simobil orto u nulo):

- 19 min v simobil
- 4 min v tuja omrežja
- 159 sms sporočil

+ dodatnih 2.08 €.

In kaj za vraga je treba doplačat 2.08 € glede na to, da minutk, sms-ou in prenosa podatkov nisem niti približno še izkoristila? Za tujino so mi obračunali v prejšnjem obdobju. :roll:

mogoče je pa to opomin zaračunan k vem da je tm okol 2€.
Uporabniški avatar
Larchiiie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Larchiiie »

Men je Simobil ful boljši od Mobitela sam res čudno zaračunavajo, jst sicer zdej nism mela popusta sem pa mela za 77eurov klicov iz tujine :? dobr, da oči plača račun.. ha, ha.. sam drugač pr babinem telefonu so tud kr neke popuste zdej dajal tko, da ma 0eurov za plačat, res čudn to zaračunavajo. Men so tud prenos podatkov dal 4eure za doplačat pa skupi nism porabila vsega kolkr mam brezplačno, ful čudn tole. :? :)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Ne, nisem dobila nobenga opomina, ker sem vse plačala v določenem času, tko da res ne vem od kje te čudne številke. Ko dobim račun, se grem skregat. :roll:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

*hox* napisal/-a:Ne, nisem dobila nobenga opomina, ker sem vse plačala v določenem času, tko da res ne vem od kje te čudne številke. Ko dobim račun, se grem skregat. :roll:

Jst mam isto tok kot ti. Tale simobil mi gre čadalje bolj na živce :roll: . A se greva skupi skregat?
Uporabniški avatar
passiflora
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a passiflora »

O kakšnih popustih govorite? Če nisi zadovoljen z računom pa kar popust dobiš ali kako?
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

:lol: Zato, ker nisi zadovoljen z računom, ne dobiš popusta, ker mislim, da bi se potem cela SLO pritoževala in zahtevala popuste pri položnicah :D.

Js sem pri mobitelu (đabest) in so mi obračunal neki popust pri storitvah v tujini (tud meni ni nlo nič jasno), ampak ta popust je bil tolikšen (70€), da sem plačala bistveno manj, kot pa bi drugače. Nimam pojma zakaj so tile popusti (i'm just glad they are :D).

Mogoče je pa kakšna poletna akcija... :?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

ŽuŽa napisal/-a:
*hox* napisal/-a:Ne, nisem dobila nobenga opomina, ker sem vse plačala v določenem času, tko da res ne vem od kje te čudne številke. Ko dobim račun, se grem skregat. :roll:

Jst mam isto tok kot ti. Tale simobil mi gre čadalje bolj na živce :roll: . A se greva skupi skregat?

Z veseljem!
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

buubbika napisal/-a:
*hox* napisal/-a:Novo vprašanje (za vse, ki imate Simobil orto u nulo):

- 19 min v simobil
- 4 min v tuja omrežja
- 159 sms sporočil

+ dodatnih 2.08 €.

Jaaa!!! :angry:
Men so zaračunal 4€ za SMS-e, pa jih še 600 ne porabim, pol so mi zaračunal opomin (ki ga sploh nism dobla).
Dons sm bla na Čopovi, pa sta se 2 bunla, kako je možno, da mata tolk računa, da to ni mogoče, ker skor nikamor ne kličeta, uni delavci so se mi pa k posrani zdel. Sam zjajo v un monitor in berejo kaj piše. My ass ja, kot da si ne morjo namislit in mi kr tko napisat za sms-e. GROZA!
Pa še mami so nabil čez 20€, pa skor nikamor ne kliče.

Tut ko pogledaš ponudbo tel., nimajo nč; kar je pametno, je v kr enah paketah pa drago, ostalo za 1€ je razprodano. Po mojem jih recesija daje... :roll:

se čudiš da sam gledajo v monitor ku budale? mene niti malo od kar so zaposleni študentje (predvsem na Čopovi) in nimajo pojma od pojma! :roll:

se strinjam glede ponudbe.. katastrofa.. moreš met res srečo da dobiš tistega k si želiš (očitno jih naročijo samo 5 da je tkoj vse razprodano) in telefoni ti niti 1 leto ne zdržijo, ko pa daš na popravilo zadržijo dokler se le da potem ti pa rečejo da je tvoja krivda! wtf? :eek:

moji sestri so tudi malo nabili pa je blo jasno videt na drugi strani računa da ni niti podrazno govorila 1000min in poslala 1000 SMSou (se res sprašujem al nas majo za prizadete al kaj?).. pa še klicala je zarad komercialnih sporočil pa so rekli da so vse blokirali in res ni več neč dobivala.. čez 2 mesca je dobila račun - 8 € zarad komercialnih sporočil.. amm kaj jim ni jasno?? :roll:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Js sem dobila položnico za prejšnji mesec in je gor dodatnih 5 € za uporabo interneta. :roll: Na internetu sem bila za 13 MB (njihovi podatki, MMS), od kje pol kar naenkrat tak znesek? :stupid:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

ja jst sm tud pr simobilu. in mi sploh ni všeč to preverjanje porabe po mms, ker jim včasih ne dela. + da mi zaračunavajo za stvari, ki naj bi ble zastonj.

računa za hrvaško pa še sploh nisem dobila, pa bi ga mogla že prejšnji teden.
Odgovori