Punce, punce
Re: Punce, punce
Phantominch napisal/-a:Prav zdaj sem se spomnil iz enega filma, da je nekdo rekel: "Nikad ne veruj ženi, koja laže!". Na prvi pogled res čudna izjava, vendar, če bolj pomislimo, je res. Živimo v času, kjer sex in podobne teme več niso tabu in o vsem tem je veliko tega napisanega. Raznorazni strokovnjaki predavajo o ljubezni, o odnosih o raznoraznih neumnostih. Ženske jokajo, da jih moški varajo, same pa niso nič boljše. Začelo se je govoriti o velikosti penisa o ženskih orgazmih itd.
Sam mislim, da večina ljudi ki to obravnava nima pojma, ker seveda tisti pravi "igrači" se ne ubadajo s tem pisanjem in analiziranjem. Smešno mi je ko vidim starega plešastega svetovalca za raznorazne odnose, ko pe je v lajfu bil mogoče z dvema ženskama in še to z eno na študentskem žuru mrtev pijan. V zadnjih štirih letih sem bil z ogromno puncami in še vsako sem pustil po parih dneh oziroma po parih "seksualnih aktivnostih". Včeraj me je ena vprašala zakaj sem jo pustil...še sam ne vem odgovora.
Nekaj o sebi in zakaj sem začel pisati blog?
Star sem 28 let, letos bom 29 let. Po dolgoletni zvezi s fotomodelom, sem bil z mnogimi puncami različnih slojev, narodnosti, izobrazb itd. Prišel sem do zaključkov, ki bi jih rad delil z vami in bi rad predvsem ženske komentarje. Sem samski, zgledam odlično in nimam problema z iskanjem novih punc. Ves čas imam vsaj eno punco za zabavo. Vseeno bi pa rad nekoč z neko punco ustvaril odnos, ki bo temeljil na zvestobi in spoštovanju. Vendar, bolj, ko mi leta gredo in bolj, ko vidim, kaj se vse dogaja bolj dvomim, da si bo res katera zaslužila moje srce. Povedal vam bom nekaj zgodb, ki sem jih doživel jaz ali prijatelji in to samo v zadnjih mesecih.
1.Včeraj sem spal s punco, ki je prišla k meni popoldne in sva se poseksala. S to punco sva že pred letom imela nekaj seksualnih aferic, nakar mi ni bilo več do nje in sem jo pustil. V tem času si je našla fanta in je zdaj z njim več kot pol leta. In včeraj je lepo prišla k meni in sva se poseksala. Njena izjava je bila: "Tako sem zaljubljena v fanta, da sem prav iskala nekoga, da se poseksam z njim, da se malo ohladim.". Po tej izjavi več nisem vedel, kdo je nor.
2.Bil sem s punco, ki je imela seveda fanta in mi je rekla, da z njim ni hotela seksat nekaj mesecev, ker sama ni taka. V lajfu je imela 2 fanta, obe resni in dolgoletni zvezi. Nobenega ni prevarala. Z mano je šla na pijačo, kjer sva se poljubila, naslednji dan je prišla do mene in sva seksala. Še zabičala mi je, da ne bo več seksala z mano, če bo izvedela, de se dobivam še z drugo. Seveda sem bil še z drugimi, vendar spet nisem vedel, kdo je tu nor.
3.En dan sem želel iti do prijatelja, ki mi je rekel, da ne morem priti tisti dan, ker bo prišla neka punca do njega, ker jo fant dobro ne porihta (dobesedno tako je rekla).
4.Nekega večera sem spoznal simpatično punco, s katero sva se takoj ujela, plesala celo noč in energija med nama je bila nenormalna in sva še isto noč končala v njeni študentski sobi. Zjutraj, ko sva se zbudila, je imela celo steno polepljeno s slikami svojega zaročenca. Fant je izgledal super, po njenih besedah ga tudi ima zelo rada in še zdaj ne vem zakaj ga je prevarala.
5.Po drugi strani sem spoznal tudi punco, s katero sem želel resno zvezo, ki mi je zatrjevala, da ona rabi dolgo časa za spoznavanje, da težko odpre srce in res se mi je zdela bolj zaprta in nedostopna, tudi pošten. Za prvi sex sem rabil par mesecev. Nakar izvem, da je bila nekje na Kubi in se dol dajala z bogsigavedi s kom.
6.Cimer pokliče prijatelja naj nujno pride domov, ker ga nekaj rabi. Ko pride prijatelj domov vidi prizor iz sanj. Hrvaška manekenka in njena prijateljica malo že pijani v bikiniju. Ena izmed punc je rekla, da samo pelje fantu avto nazaj in da naj jo počakajo, da se vrne. Punca se je res vrnila in sledil je grupič. Seveda fant ni nikoli to izvedel.
....takih zgodbic je milijon in jih bom najverjetneje naknadno objavljal na svojem blogu.
Sam sem bil s fotomodelom, ki je veliko potovala in takrat sem bil prepričan, da me ni varala, vendar ko zdaj vse to vidim, kaj punce delajo, sploh ni izključeno, da me je varala, ker so bile seveda krize.. No, zdaj mi je itak vseeno.
Zdaj bom pa navedel nekaj dejstev, do katerih sem prišel iz lastnih izkušenj.
Na kaj se mečejo punce?
So to jahte? So to avti? Je to denar? Je to inteligenca? So to mišice? NE! Seveda so punce, ki jim je to pomembno, vendar jih je malo. Večina punc se pali na dober sex in samozavestnega moškega. Lahko pozabiš na keš in vse ostale neumnosti. Ženske hodijo na faks, imajo službe, služijo denar,...tako, da ni denar glavni problem. Če žensko zadovoljiš kako treba oziroma jo zadovoljiš, kot jo še do zdaj ni noben, se ti bo vračala kadarkoli. Ena izmed punc mi je rekla, da se nekateri fantje ne znajo niti poljubljati in da je v lajfu v glavnem imela slab seks. Seks je najbolj pomemben in večina žensk je slabo zadovoljenih. Mogoče bodo punce izbrale nekega na koncu, ki jim bo nudil neko varnost, vendar se bo taka punca vedno vrnila k fantu, ki jo dobro "porihta". Punce se ne mečejo več za kešom. Ponavadi so moški tisti, ki obtožijo neko punco, še posebej tisto, ki je nenormlano seksi, da je kešpička prav zato, ker sami ne upajo pristopit do nje in potem sami povedo razlog zakaj je ne bi. Resnica je pa ta, da bi čisto vsak moški rad spal z manekenko oziroma neko drugo seksi punco.
Ali ženske lažejo več kot moški?
Verjetno lažejo isto kot moški, vendar za razliko od moških znajo bolj prikriti varanje in laži. Moški se sami radi hvalijo s kom so spali in to raztrobijo parim prijateljem, da se dvignejo v njihovih očeh. Po drugi strani pa ženske ponavadi to zadržijo zase ali pa povedo najboljši prijateljici in že s tem je večja verjetnost, da laž ostane prikrita.
Ali moški varajo več kot moški?
Zelo težko vprašanje. Pustimo te ankete, ker je to bullshit. Sam mislim, da je to nekje na istem. Mogoče bi prej rekel, da ženske trenutno več varajo kot moški. To pa zato, ker zadovoljiti žensko je težje , kot zadovoljiti moškega. Ženska je kompleksnejša glede tega in rabi dosti več, kar po drugi strani moški, ko se fizično zadovolji mu je dosti. In to z malo truda lahko dobi tudi doma.
A je za dober seks pomemben samo dober moški ljubimec?
Ženske, po pravici povedano pol punc, s katerimi sem bil nima pojma. Brez zamere, vendar v zadnejm času vse ženske obtožujejo moške, kako ne znajo to in ono itd. Dost punc s katerimi sem bil, so obtoževale partnerja, kako ne zna itd. Vendar pa sama ta punca ni imela pojma, tako, da mislim, da ni bilo nič narobe z njenim fantom.... Nekaj sem jih pustil, ker mi ni bil seks všeč, ene se poljubljajo tako, da sem mislil, da mi vse zobe polomijo ali mi jezik rine v grlo... Saj vem, zdaj boste rekle, da se morata dva ujeti ipd. Sam sem bil z ogromno puncami in vem kak sem in v tej stvari sem dober. Seveda so tudi moški dost krivi, seveda so tudi primeri, kjer se dva enostavno ne ujemata.
Ali naj ženska plača pijačo?
Da! Ne gre se za denar. Jaz vedno prvi plačam večerjo, pijačo, karkoli že. Vendar pa mora punca pokazati vsaj zanimanje, da bo plačala. Bil sem s super punco, ki je res hotela vedno plačati in ji nisem nikoli dovolil. Po drugi strani pa sem bil z eno, ki sem jo pustil prav zaradi tega, ker ni nikoli hotela plačat, niti ni pokazala zanimanje za to. Mislim, da je prav, da pusti moški tudi ženski plačat. Sam to zelo prakticioram, pa ne gre se za denar.
Enakovrednost v zvezi?
Vse ženske govorijo o enakovrednosti v zvezi, kako mora moderni moški prati posodo, kuhati ipd... To je vse lepo in prav, vendar naj potem tudi ženska dela prve korake pri ostalih stvareh. Če smo že enakopravni, a ne?
Samozavest in ženske?
Odločil sem se, da se ne bom več zapletal z nesamozavestnimi ženskami. Ne da se mi več. Ne da se mi več, da moram vse jaz narediti. Ne da se mi iti več igric, da me punca pokliče po dveh dneh, ker je to prebrala v Cosmopolitanu. To je navadno sranje. Delaj kakor ti srce pravi. In prav prejšnjič sem pobral eno telefonsko in sem ji še isto noč poslal sms, nakar se je punca javila čez dva dni. Nisem se ji sploh več javil. Pa ne zato, ker bi bil jezene, ampak ni se mi več dalo. Potem sem jo srečal in mi je rekla, zakaj se ji nisem javil.... Nekatere ženske so samozavestne in gredo v odnos z odprtim srcem. Nekatere so zaprte, se delajo nedostopne, čeprav si te želijo...ne da se mi več ubadat s temi.
Ženske in preteklost
Bil sem s punco, ki je imela probleme s preteklostjo, ker jo je fant varal in ne vem še kaj. In zaradi tega je šla v najin odnos ali karkoli je že to bilo, z zaprtim srcem , bila je nedostopna. Moški ne maramo žensk, ki se oklepajo preteklosti, ki se vračajo, ki ne gredo naprej. Rekla mi je, naj jo razumem, ker je imela tako preteklost. Sam sem ji rekel, da smo vsi taki kakršni smo zaradi pretekolsti in se osebnost sproti izoblikuje. Ne da se mi več tudi s takimi ubadat.
Ženske in starost
Na žalost ženske po tridesetem več niso to, kar so punce do 30.leta. Po drugi strani moški so dobri tja do 45.leta (lahko). Prav zaradi tega bi mogoče morale punce včasih biti dostopnejše in bolj odprte. Bil sem s tridesetletnico, ki je jamrala, kako je sama itd...a delala se je nedostopno. Na ulici sem šel do punce, ki me je zavrnila. Seveda sem se nasmehnil in šel dalje. Po nekem času sem jo spet videl in po naključju jo je poznala prijateljica. Tale punca je bila samska in je jamrala, da ne ve kdaj bo koga spoznala itd. A ko ji nekdo da šanso, se ne zna obnašat oziroma odzvat.
Internet
Internet je največje sranje za odnose. Zakaj ste na internetu in iščete partnerje prek raznoraznih facebookov, raznoraznih forumov in ne vem še čega. S tem je izgubljen pristen človeški odnos. Sam nima facebooka in sem rekel, da ne bom z nobeno punco, ki bi jo spoznal prek interneta. Vsi ki iščejo prek interneta partnerje pravijo, da jemljejo to kot nek nov izziv ali ne vem kaj. Resnica je, da so obupani in ne znajo v real lajfu normalno pristopit do nekoga in ga zapeljat. Pred časom sem spoznal punco prek neta, ki je zdolgočasena v zvezi. In to, da mi je pošiljala slike in podobne neumnosti je tudi varanje. Če si zdolgočasen nekaj nared ali pusti človeka in pojdi naprej.
Nihče nikoli ne vara
Vedno ko sem bil na pijačah s puncami, vsaka zatrjuje, da ne vara,...če je vse v redu v zvezi. Seveda noben ne vara, če je vse v redu. Varaš vedno, če je kaj narobe. Vsaka zveza gre skozi določene krize in prav v teh težkih trenutkih je treba pokazati pravi obraz in spoštovanje in ne varat.
Ženske in varnost
To vam je najslabša točka. Ženske imate v današnjem času v zahodni civilizaciji enake možnosti kot moški. Po zadnjih raziskavah sodeč imajo ženske clo v povprečju višje plače kot moški. In katera ženksa se žene za neko varnostjo je neumna. Vedno smo si želeli pravo ljubezen, strast itd. Zdaj imamo možnost. Tako ženske kot moški imajo možnost sebi zagotoviti vso potrebno varnost, se zadovoljiti s svojimi hobiji, delati kar želijo,....in s tem lahko tudi izberejo partnerja na podlagi ljubezni. Kdor še tega ni ugotovil je neumen. Vsak od nas ima neomejene možnosti glede službe, izobrazbe, kariere,....
Ali je prikrivanje enako laganju?
DA
Ali naj ženska pristopi k moškemu ali naj bo to vseeno moška stvar?
Meni osebno ne rabi nobena pristopit, ker sam pristopim k vsaki, ki mi je všeč. Pa ne zdaj mislit, da mi vsaka da telefonsko ali da gre vsaka z mano. Prej bi rekel, da je 30-70 v korist zavrnitve. Kakorkoli že, večina moških pa spet ne zna pristopit oziroma si ne upajo, včasih si v takem stanju, da ti ni do tega, zato je po mojem mnenju dobro, da ženska naredi prvi pristop. Pa saj se gre tudi za njen lajf. Tiste ki samo sedijo in se delajo nedostopne, kjub temu, da so samske in si želijo nekoga so bedne.
Ženskarji ali pošteni fantje?
Neka punca mi je rekla, da ne bo nikoli z ženskarjem. A fantje, ki niso ženskarji in ki so pošteni, pa ne ne znajo pristopit in se iz njih dela norca. Jah, očitno bo punca samska cel lajf.
Punce se palijo na ženskarje, želijo si pa poštenega fanta....ta bo težka.
Ko ženske niso zadovoljne same s sabo....
Bil sem s punco, ki je imela 29 let in je pred leti delala kot fotomodel. Seveda je imela popolno telo. Vendar se ni upala sleči, bilo jo je sram, mislila je, da nima lepega telesa ipd. Če sem ji takrat rekel, da je poplna, mi je zabičala, da jo želim samo nategnit.... In na to več res nisem vedel kaj naj povem. Vse punce so lepe oziroma so lahko lepe. Vsak lahko malo shujša ali pridobi kako kilo, ali kaj drugega....vse se da.
No, ne da se mi pisat več, le zakjuček bom naredil.
Po vseh teh dogodivščinah s puncami, ki sem jih doživel sploh ne vem kateri naj verjemem. Saj verjamem jim že, vendar s katero naj se spustim v kaj več? Zdaj boste rekle nekatere na to, da moram najprej počistit pri sebi...kar mislim, da je bullshit. Svoje punce nisem varal in imam v svoji glavi vse pošlihtano.
Trenutno mi je samsko življenje lepo. Rad imam punce, nekatere so rjave, nekatere blond, nekatere so divje, nekatere so sremežljive,... vse to me zelo privlači in trenutno še ne morem imeti samo ene. Bi pa vseeno čez čas rad zaživel z neko punco v dvoje, kjer ne bi bilo tega, kar se dogaja fantom, ki so s puncami, katere končajo pri meni ali pri mojih prijateljih...
Pa prosim ne me analizirat. Ker se mi ne da brat tega in nimam nobenega problema sam s sabo.
Ndaljnja razmišljanja lahko preberete na mojem blogu...
http://www.phantominch.bloger.hr/
Analiza

Zadnjič spremenil lelija, dne 20. Avg. 2009 23:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Jap, takšna je kruta realnost.
Ženske te izkoriščajo za seks, nobena noče resnih odnosov s teboj, ker se ti najbrž že na 1 km vidi da si neresen.
Pa očitno seksaš z vsako ki se nalepi nate. Zakaj se potem čudiš da je toliko varanja? Jaz tud nebi hotla deda ki servisira vsa kar pride pod ku**c.
Drugače pa tud meni ta tema diši kot nakladanje oz reklama za blog.

Pa očitno seksaš z vsako ki se nalepi nate. Zakaj se potem čudiš da je toliko varanja? Jaz tud nebi hotla deda ki servisira vsa kar pride pod ku**c.
Drugače pa tud meni ta tema diši kot nakladanje oz reklama za blog.
kako maš pa tiiiiiiiiii zajeeeeeeeeeban lajf!!! ojeje, bogi bogi... pa še taki maneken, o moj bog
u are breaking my tiny heart
po moje boš pa ostarel žigolo ratau... ne, veš kaj, nočem biti nesramna, ampak tvoji problemi sploh niso problemi. obnašaš se kot narkoman, ki misli da so vsi okoli njega narkomani. za normalno zvezo je treba marsikaj požret pa potrpet, ti si se pač odločo, da si serviser, in je ista p... če servisiraš ferrarija al pa yugeca, ker nobeden ni tvoj. pa saj se ti gre za seks, a? potem tak ni frke.
od kod se čudiš, da so ženske take, mi tudi ni jasno, primerjaš jih z moškimi..hmmm torej ženske naj ne bi bile take kot moški? to je slabo? zakaj, saj pa prenašamo že skoz vaš bullshit.. vi ste začeli z ego-tekmo, me smo samo nov igralec. naj bi bile torej nežne, zaupljive, ZVESTE, in čakala celi dan, da nam nekdo reče da nas ma rad in potem ble čisto evforične... jaaaaajaaaaaaaaaa, u live in a dream, boy..

u are breaking my tiny heart

po moje boš pa ostarel žigolo ratau... ne, veš kaj, nočem biti nesramna, ampak tvoji problemi sploh niso problemi. obnašaš se kot narkoman, ki misli da so vsi okoli njega narkomani. za normalno zvezo je treba marsikaj požret pa potrpet, ti si se pač odločo, da si serviser, in je ista p... če servisiraš ferrarija al pa yugeca, ker nobeden ni tvoj. pa saj se ti gre za seks, a? potem tak ni frke.
od kod se čudiš, da so ženske take, mi tudi ni jasno, primerjaš jih z moškimi..hmmm torej ženske naj ne bi bile take kot moški? to je slabo? zakaj, saj pa prenašamo že skoz vaš bullshit.. vi ste začeli z ego-tekmo, me smo samo nov igralec. naj bi bile torej nežne, zaupljive, ZVESTE, in čakala celi dan, da nam nekdo reče da nas ma rad in potem ble čisto evforične... jaaaaajaaaaaaaaaa, u live in a dream, boy..

-
- Sramežljivka
- Kraj: Somewhere over the rainbow.*
Ko sem brala tvoj post, sem si mislila.. Uff, vsaj en tip razume! Pol pa vidim vaše komentarje, da je prasec, žigolo, kurbir, da se boji resne zveze in ne vem še kaj.
Preberte še enkrat! Kaj tu ni res? res varamo, ker nismo zadovoljene, čustveno ali telesno.
če pa pove, da je bil s fotomodelom, pa se že hvali. Omg, a vi se nebi?
Predstavljajte si da vas doma v postelji pričaka kak hud tipček, Brad Pitt, recimo, kr je veljal kar neki časa za sex simbol. Pa še vedno xD Js bi se hvalila.
Saj je ni sam pofukal, pa pol šel. S tem bi se lohk hvalu, ne pa s tem da je biu v DOLGOLETNI zvezi. To je pa lepoooo
Pač pove.
Hja, sj pomoje pa res ženske več varajo. Sam pač ostane skrivnost. Moj biuši je bil res ful slab, zmer sem iskala neki boljšega. Ja, itak da sem se zavedala da ni vredu, sam ok. Šla sva narazen zaradi takih stvari, da to sploh ni pomembno zdaj.
Sam ti, Phantominch, bi pa mogu vedet. To je ŽENSKI forum, itak da bomo analizirale
Preberte še enkrat! Kaj tu ni res? res varamo, ker nismo zadovoljene, čustveno ali telesno.
če pa pove, da je bil s fotomodelom, pa se že hvali. Omg, a vi se nebi?

Hja, sj pomoje pa res ženske več varajo. Sam pač ostane skrivnost. Moj biuši je bil res ful slab, zmer sem iskala neki boljšega. Ja, itak da sem se zavedala da ni vredu, sam ok. Šla sva narazen zaradi takih stvari, da to sploh ni pomembno zdaj.
Sam ti, Phantominch, bi pa mogu vedet. To je ŽENSKI forum, itak da bomo analizirale

- delusional
- Cosmopsiho
lelija napisal/-a:
Analiza: nisi prebolel bivše punce in zato iščeš le ženske za sex, ker se bojiš ponovno vezati. Bojiš se odnosa z žensko, saj te lahko ta rani le takrat, ko ji pustiš blizu. Zato se že vnaprej zavaruješ pred prizadetostjo in jo po parih dneh pustiš. V resnici si le strahopetec (zdaj pride na vrsto tvoje zanikanje tega, ko boš rekel: jaz pa že nisem tak
), ki se preveč bojiš globine partnerstva ter zato objaviš temo na forumu kakšen žrebec, da si, ker potrebuješ potrditev samega sebe. Kakšen namen ima tvoje hvaljenje, da je bila bivša fotomodel?
Tvoje hvaljenje z ženskami je nezrelo in ne daje vtisa mentalno razvitega 28letnika. Umetnost je, če si sposoben zvezo obdržati, ne pa to kar ti počneš. Zgodbe z zasedenimi dekleti se ti večkrat ponavljajo. Privlačijo te zasedene ženske ravno zaradi tega, ker se bojiš zveze.
nisem si mislila da se bom kdaj tako strinjala s tabo!!! in takih je 80% tipov!!!
v glavnem, ene 70% sem sigurna, da je to en Prekmurec, ki sem ga spoznala ene dobri 2 leti nazaj, tu na tem forumu. Marsikaj je podobno.
Starost se ujema.
Njegova bivša modelka je Žana oz. Žaneta. (bom poiskala sliko)
Z njo je bil 7 let in večkrat sta prekinila. Vmes je mela ona druge podjetnike. Enkrat je hodila z enim, je živela v njegovem stanovanju, on je šel na poslovno potovanje, ona pa je poklicala tega svojega bivšega tja, da sta se dobro poseksala.
Ko sem nekaj skritizirala to njegovo "bivšo", je rekel, da ona je fotomodelka in uspešna novinarka, in da jaz nisem nič proti njej!
Tista zgodba "seks s punco ki je mela slike od mišičastega zaročenca po steni" je ista....
Tip je navaden natakatar, brez keša, z nedokončanim faksom, živi v Lj...
Je grozno samovšečen. Nisem seksala z njim, sem pa pogledala kaj ma. Tiča od 25 cm, tankega ko svinčnik.
No, zdaj veste vse, če je ta ta.
Phantominch napisal/-a:Sam mislim, da večina ljudi ki to obravnava nima pojma, ker seveda tisti pravi "igrači" se ne ubadajo s tem pisanjem in analiziranjem.
Kaj sedaj hočeš povedati s tem? To, da nisi pravi igrač? Mislim, da smo to že vsi ugotovili. Sploh tvoje hvaljenje je pravi dokaz za to, da si daleč od "igrača", ker se taki ljudje sploh ne bi ukvarjali z vsem tem, ampak bi samo iskali zadovoljitev.

-
- Cosmopsiho
Horus napisal/-a:Vsak tip, ki ima realno gledano to moznost, bo menjavu zenske kot gate, dokler ne bo nasu taprave. Tista taprava pa bo preteklost njegovo izvedela po kapljicah, kar pomeni, da ne bo ta vplivala prav nic na njeno percepcijo njega. Seveda, ce ni bumbar.
Nekaj podobnega se je zgodilo meni..
Seveda je bilo to kapljanje novic o 'le golem sexanju' dostikrat hud udarec za mojo ljubosumno naturo, vendar sva (upam) v dobrih dveh letih 'predelala' vse, kar je bilo za predelati. Sicer sem glede avantur totalno nasprotje (njega štejem kot drugega spolnega partnerja do mojih 25 let, ker enostavno nisem za sex z nekom, ki ga nimam rada), kar pa seveda ne pomeni, da ne vem, kako se stvarem streže in da nisem dobra v postelji (karkoli že to pomeni)..
Še vedno mislim, da obstaja večje število moških, ki si želijo sexa, le zaradi sexa. Mogoče je problem v tem, da rednih stikov z ženskami (predvsem mojih let) nimam, (še posebno odkar sem zamenjala delovno mesto in končala šolo), da bi mi kaj več povedale o svojih sexualnih izkušnjah in potrebah. Vendar je tako opevano 'moško potrebo' za moje pojme dejansko težje kontrolirati in prenašati. Če torej v določenem obdobju moški ne da tiča na toplo, si mora zato to toplo mesto najt. In brez problema je za to pripravljen tudi plačati. Zdi se mi, da pri večini žensk ta potreba ni tako 'huda'.
Ne vem, zakaj ima avtor teme toliko izkušenj z nezvestimi ženskami. Same potrebnice!

Sem mnenja, da na take ženske ne naletiš kar tako. Morda so krive lokacije spoznavanj, varajoča oblačila in kretnje, morda izgled, vendar je treba priznat, da ženskam, ki bi se rade dale 'samo dol', to že na čelu piše.
Avtor, dokler se ti bo pasalo dolčkat z osebami samo zato, da se potešiš, boš takšne tudi spoznaval. Malokrat se iz golega sexa razvije takšna ljubezen, ki jo ti iščeš.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
delusional napisal/-a:
Ko sem nekaj skritizirala to njegovo "bivšo", je rekel, da ona je fotomodelka in uspešna novinarka, in da jaz nisem nič proti njej!
Tista zgodba "seks s punco ki je mela slike od mišičastega zaročenca po steni" je ista....
Tip je navaden natakatar, brez keša, z nedokončanim faksom, živi v Lj...
Je grozno samovšečen. Nisem seksala z njim, sem pa pogledala kaj ma. Tiča od 25 cm, tankega ko svinčnik.
No, zdaj veste vse, če je ta ta.
Ja seveda da se ne moreš primerjat z njo. Če je pa podret modelko največji dosežek v njegovem življenju so far.
Direkt za v CV napisat

če že nič drugega ni za not napisat

Ostalo pa sam

Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
zanimivo za prebrat, kakšni poznavalci žensk se lahko najdejo in to samo takih žensk, ki varajo in so nezadovoljne s svojimi tipi. in potem se pojavi en, ki oblada vse! vaaaauuuu! kje živiš, da te spoznam?
od nekdaj mi grejo na živca moški, ki samo analizirajo ženske! kot da nimate nič drugega za počet! in pol smo me tiste, ki vas vse mečemo v isti koš!
sem mela "srečo", da sem spoznala enega, ki je točno vedel, kaj moje kretnje pomenijo, kaj vse tiči za mojim vprašanjem oziroma odgovorom, ko še sama nisem vedela. ker on je že imel izkušnje s tem in točno ve, kakšne smo ženske. a pa daj no! res sem mu nastavljala nevemvečkakšnofinto v mojem odgovoru oziroma vprašanju, ko me je določena stvar dejansko zanimala in nisem mela nobenih skritih namenov. in res smo ženske tiste, ki vse samo analiziramo in nič pri nas ni odkritega, ker itak mamo same neka zvita vprašanja in vse, takoj, ko nam mogoče sex ne odgovarja, ko se ne zgodi nekaj, kot si same želimo, odidemo k nekomu, ko nas bo res dobro porihtal. še dobro, da smo samo ženske take prasice, moški pa samo skrbite za zadovoljitev naših potreb.
in tebi je čisto vseeno, ko se ti daješ dol s tisto punco, za katero veš, da ima fanta doma? ti ni mar, da boš s svojim početjem ranil nekoga? neee, zakaj pa bi ti blo? sej ti nisi nič kriv. ti samo skbiš za njeno zadovoljstvo. ona je prišla k tebi, ti, dobričina kot si, si ji pa samo ponudil vrata v nov svet.
ODRASTI! res gojiš pristne odnose z ženskami in se pol sprašuješ, zakaj še tebe varajo? emmm, mogoče ker vejo, da boš ti njih? volk dlako menja, a kožo ne!!

od nekdaj mi grejo na živca moški, ki samo analizirajo ženske! kot da nimate nič drugega za počet! in pol smo me tiste, ki vas vse mečemo v isti koš!
sem mela "srečo", da sem spoznala enega, ki je točno vedel, kaj moje kretnje pomenijo, kaj vse tiči za mojim vprašanjem oziroma odgovorom, ko še sama nisem vedela. ker on je že imel izkušnje s tem in točno ve, kakšne smo ženske. a pa daj no! res sem mu nastavljala nevemvečkakšnofinto v mojem odgovoru oziroma vprašanju, ko me je določena stvar dejansko zanimala in nisem mela nobenih skritih namenov. in res smo ženske tiste, ki vse samo analiziramo in nič pri nas ni odkritega, ker itak mamo same neka zvita vprašanja in vse, takoj, ko nam mogoče sex ne odgovarja, ko se ne zgodi nekaj, kot si same želimo, odidemo k nekomu, ko nas bo res dobro porihtal. še dobro, da smo samo ženske take prasice, moški pa samo skrbite za zadovoljitev naših potreb.

in tebi je čisto vseeno, ko se ti daješ dol s tisto punco, za katero veš, da ima fanta doma? ti ni mar, da boš s svojim početjem ranil nekoga? neee, zakaj pa bi ti blo? sej ti nisi nič kriv. ti samo skbiš za njeno zadovoljstvo. ona je prišla k tebi, ti, dobričina kot si, si ji pa samo ponudil vrata v nov svet.
ODRASTI! res gojiš pristne odnose z ženskami in se pol sprašuješ, zakaj še tebe varajo? emmm, mogoče ker vejo, da boš ti njih? volk dlako menja, a kožo ne!!
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"