OK, ne bom citirala več postov, večih uporabnikov ampak bom bolj v grobem odgovorila.
Glede klime, airbagov, gretja sedežev, električnih pomikov stekel... To je mel moj prvi avto, Audi 80 (letnik 1989), kar kakšen drug avto (znamk nižjega ranga) nima. Za vozit super fino fajn, prevozla sm še pa još. Če kaj crkne (meni tok, tok ni) lahko vsakdo, ki se kolčkaj spozna zrihta.
Če bi zdajle mela na izbiro tak enak avto in enga novga al pa par let starga kajjstvem kerga, bi raje uzela zopet Audi 80, ker takega avta enostavno ne pozabiš. In sem skor ziher, da bom mela (če se bo le dalo) vedno Audi, pač postopoma boljšega.
Plus tega so pa starejši avti skorajda kvalitetnejši (oz. ne kvalitetnejši, pač pa trpežnejši) od novih, oče ma A8 in je mel v vsem tem času z njim kak problem več (čeprav nič drastičnega) kot npr. jst s svojim. Plus tega pri njegovem sploh nimaš kaj sam pod havbo gledat, ker itak nič ne vidiš, pa še deli so dražji.
Moj fotr že skoz pravi, da si bo enkrat ponovno kupu Merčota S klase, za uživanje pač. In evo, tuki dam en link, avto letnik 85.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=521963&show=1
Danes dobiš za tak denar par let starega Cliota, praktično skoraj brez vsega. Le zakaj se taka cena drži?
Jst se itak ne mislim kregat zaradi avtov, to niti približno ni moj namen. Bom pa vedno zagovarjala Audi, pa pol še Mercedes in podobno ker je kvaliteta vseeno kvaliteta. In vedno bom mela raje starega Audija, za denar, ki si ga bom v tistem momentu lahko privoščlia, v njem se bom pa peljala velik bolj udobno in nasploh bolje kot v kterem drugem. Meni pač ni glavna stvar samo to, da je avto NOV. Tisti, ki nimate meni podobnega mišljenja me itak ne morete razumet.

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.