Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *kristyna* »

Jaz imam kmalu izpit. Pa me je inštruktor za*ebal. Na dopust gre, kar pomeni da bom imela čisto drugega inštruktorja + komisijo na glavni vožnji. Kot da bi imela 2 komisiji + drug avto (ker je tisti s katerem sem imela inštukcije, skupaj z inštuktorjem odšel na morje)!
Samo upam lahko da mi rata... :roll:
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Uporabniški avatar
Mimi123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *somewhere over the rainbow*

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi123 »

*kristyna* napisal/-a:Jaz imam kmalu izpit. Pa me je inštruktor za*ebal. Na dopust gre, kar pomeni da bom imela čisto drugega inštruktorja + komisijo na glavni vožnji. Kot da bi imela 2 komisiji + drug avto (ker je tisti s katerem sem imela inštukcije, skupaj z inštuktorjem odšel na morje)!

držim pesti! :wink:
Ut ameris, ama...

“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

Mimi123 napisal/-a:
*kristyna* napisal/-a:Jaz imam kmalu izpit. Pa me je inštruktor za*ebal. Na dopust gre, kar pomeni da bom imela čisto drugega inštruktorja + komisijo na glavni vožnji. Kot da bi imela 2 komisiji + drug avto (ker je tisti s katerem sem imela inštukcije, skupaj z inštuktorjem odšel na morje)!

držim pesti! :wink:
u keri avtosoli to?
MucaCopatarica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MucaCopatarica »

Zanima me katero avtošolo (in inštruktorja) priporočate v Ljubljani? Ima kdo kakšne izkušnje z avtošolo Ježica?
Uporabniški avatar
eva.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a eva. »

Tudi jaz sem naredila občinske pole. :cool:
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

eva. napisal/-a:Tudi jaz sem naredila občinske pole. :cool:

čestitam...mene pa to še čaka :(

evo da še jst mal updatam kaj se kej dogaja :wink: počas napredujemo ampak mislm da še zmeri predstavlam grožnjo v prometu, zdej sm okol 20 ure kar se mi zdi zlo velik pa še zmeri mam ful težav (speljevanje pa take fore)...zdej ne vem če je to normalno..kak ste kej druge ble pr teh urah...po moje da pod 35/40 ur ne bo šlo...čeprov je ena punca zadnč mela društvenega pr 55 uri :? sm misnla da sam men ne gre pa zgleda da vsakmu nabijajo tok ur :roll: ...no pri meni čisto upravičeno :D ampak 50 ur pa res ne mislm dt čez :?

če še kera dela naj napiše kako ji gre ;)
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Jst sm imela do zdej 13 ur .. Me jebejo še vedno krožiča (iz notranjega na zunanji pas), čeprav jih delam že skoraj 10 ur, pa tudi speljevanje .. Aja pa skoraj vedno pozabim dat v nižjo prestavo takrat ko je treba (preden zavijam v krožišče/križiče naprimer) .. In potem me vedno inštruktor vpraša "Libido, zakaj trese avto" Jst: "Ja vem no, mogla bi dat v nižnjo prestavo" On: "Ja in če veš, zakaj potem nisi tega nardila?" .. :oops: .. In ponavadi je vedno tako da nardim napako po nepotrebnem ker vem kako je prav, ampak se zmedem .. :oops:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

Js mam sedaj 17 ur (jutri je moja 18.). Včeraj sem mela prvič večerno vožnjo in se mi je zdelo kr mal scary se po temi furat (sploh potem, ko sva šla izven naselja in je omejitev 90 :eek: ). Aja, ja, hitrosti me je tu in tam še vedno mal strah (recimo, ko je treba peljat 90, se mi zdi, da mi bo avto zdaj zdaj nekam zbežal, čeprav dobro držim volan in vse), se mi zdi, da bo kr zanimivo, ko bova šla na avtocesto, pa bo treba peljat 130 :lol: . Aja, pa včasih sklopko prehitr spustim, in pol avto cuka in inštruktor meni: Ja pa zakaj je zdaj avto cukal? Js: Prehitr sm sklopko spustila :oops: . Ampak mi je pa prav fajn vozit, mislim, udobno se počutim zraven inštruktorja, ker ni tisto, da bi takoj, ko bi naredila neki narobe začel kričat name (kar se je zgodil eni znanki :eek: ).

Libido. napisal/-a:In ponavadi je vedno tako da nardim napako po nepotrebnem ker vem kako je prav, ampak se zmedem .. :oops:

Pri meni je čist isto :oops:
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ jst tudi dostikrat prehitro sklopko spustim, pa vozim malo pod omejitvijo ker me je strah hitro vozit ..
je pa tudi moj inštruktor FUL uredu in ga ne bi zamenjala, ni šans :)
Uporabniški avatar
Tashy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tashy »

~NIA~ napisal/-a:eno uprašanje. a mislete tiste kr že mate izpit, da če bi zdej še enkrat mele glavno (brez kakšnih ur, kar dirket zdej), bi nardile? jest bi sigurno padla..

Uh, jst bi pomoje tud padla ... K vrjetno bi pozabla kkšn bočn pogled, kkšna prehitra vožnja skozi mesto, pa spregledala bi kkšn znak ... aja pa po vsej vrjetnosti se bi tud pozabla čist dokonca ustavit pri zanku stop (sploh v primeru k bi že od daleč vidla, da ni nobenega avtomobila, ki bi mi oviral pot) :roll:
Uporabniški avatar
love.<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love.<3 »

dandy napisal/-a:
eva. napisal/-a:Tudi jaz sem naredila občinske pole. :cool:

čestitam...mene pa to še čaka :(

evo da še jst mal updatam kaj se kej dogaja :wink: počas napredujemo ampak mislm da še zmeri predstavlam grožnjo v prometu, zdej sm okol 20 ure kar se mi zdi zlo velik pa še zmeri mam ful težav (speljevanje pa take fore)...zdej ne vem če je to normalno..kak ste kej druge ble pr teh urah...po moje da pod 35/40 ur ne bo šlo...čeprov je ena punca zadnč mela društvenega pr 55 uri :? sm misnla da sam men ne gre pa zgleda da vsakmu nabijajo tok ur :roll: ...no pri meni čisto upravičeno :D ampak 50 ur pa res ne mislm dt čez :?

noja sicer pr 20 urah da ti negre spelat... kaj pa če bi mela ene čevlje kateri so ti najbolj udobni in v katerih najbolje peleš da jih maš skos gor?
js sem najdla ene čeule v katerih najlažje vozim in od takrat ni več napak... samo predlog
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

evo js se bom zdej pocasi spravla izpit delat. 19 sm stara pa mam skos obcutek kot da sem full pozna, ker majo cist usi okrog mene ze izpit :lol: no uglavnem, drug tedn se bom upisala u relax avtosolo u MB pa me neki zanima za tiste ki ste tukaj delale - a je res da majo neke ugodne kredite za eno leto ali dve? bi mi mal olajsalo odplacevanje, pa lepo enotn znesek vsak mesec pa ni vazno kok ur bom mela... :D kako je s tem? :gruebel:
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

love.<3 napisal/-a:
dandy napisal/-a:

noja sicer pr 20 urah da ti negre spelat... kaj pa če bi mela ene čevlje kateri so ti najbolj udobni in v katerih najbolje peleš da jih maš skos gor?
js sem najdla ene čeule v katerih najlažje vozim in od takrat ni več napak... samo predlog

To pa tudi jaz priporočam, 1x vem, da sem poskušala vozit s sandali (mislim, da prejšni mesec-nikoli več dokler delam izpit, potem se bom že navadla) in sem mela ful probleme s speljevanjem in z vsem. Tako da zdaj, ko imam vožnjo imam pač za tisto urco ali dve športne čevlje in je to to-speljevanje garantirano lažje :wink:
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

jst VEDNO vozim v supergicah .. pa tudi če mam kratke hlače gor in eno fensi majčko, pač za vožnjo dam superge ..
sem pa slišala za eno punco ki je prišla na glavno vožnjo v miniču in štiklcah .. in valda ni nardila, ker ji niti speljat ni ratalo :lach:
Blondie7
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Blondie7 »

Pa sej je prepovedano vozit izpitno vožnjo v visokih petah... Drugače pa jas vozim v visokih petah čist brez problema, razen če so višje od 8cm takrat si v avto vržem čevlje in vozim v balerinkah potem se pa pač preobujem. :)
Zaklenjeno