Samo upam lahko da mi rata...

*kristyna* napisal/-a:Jaz imam kmalu izpit. Pa me je inštruktor za*ebal. Na dopust gre, kar pomeni da bom imela čisto drugega inštruktorja + komisijo na glavni vožnji. Kot da bi imela 2 komisiji + drug avto (ker je tisti s katerem sem imela inštukcije, skupaj z inštuktorjem odšel na morje)!
u keri avtosoli to?Mimi123 napisal/-a:*kristyna* napisal/-a:Jaz imam kmalu izpit. Pa me je inštruktor za*ebal. Na dopust gre, kar pomeni da bom imela čisto drugega inštruktorja + komisijo na glavni vožnji. Kot da bi imela 2 komisiji + drug avto (ker je tisti s katerem sem imela inštukcije, skupaj z inštuktorjem odšel na morje)!
držim pesti!
eva. napisal/-a:Tudi jaz sem naredila občinske pole.
Libido. napisal/-a:In ponavadi je vedno tako da nardim napako po nepotrebnem ker vem kako je prav, ampak se zmedem ..
~NIA~ napisal/-a:eno uprašanje. a mislete tiste kr že mate izpit, da če bi zdej še enkrat mele glavno (brez kakšnih ur, kar dirket zdej), bi nardile? jest bi sigurno padla..
dandy napisal/-a:eva. napisal/-a:Tudi jaz sem naredila občinske pole.
čestitam...mene pa to še čaka![]()
evo da še jst mal updatam kaj se kej dogajapočas napredujemo ampak mislm da še zmeri predstavlam grožnjo v prometu, zdej sm okol 20 ure kar se mi zdi zlo velik pa še zmeri mam ful težav (speljevanje pa take fore)...zdej ne vem če je to normalno..kak ste kej druge ble pr teh urah...po moje da pod 35/40 ur ne bo šlo...čeprov je ena punca zadnč mela društvenega pr 55 uri
sm misnla da sam men ne gre pa zgleda da vsakmu nabijajo tok ur
...no pri meni čisto upravičeno
ampak 50 ur pa res ne mislm dt čez
![]()
če še kera dela naj napiše kako ji gre
love.<3 napisal/-a:dandy napisal/-a:
evo da še jst mal updatam kaj se kej dogajapočas napredujemo ampak mislm da še zmeri predstavlam grožnjo v prometu, zdej sm okol 20 ure kar se mi zdi zlo velik pa še zmeri mam ful težav (speljevanje pa take fore)...zdej ne vem če je to normalno..kak ste kej druge ble pr teh urah...po moje da pod 35/40 ur ne bo šlo...čeprov je ena punca zadnč mela društvenega pr 55 uri
sm misnla da sam men ne gre pa zgleda da vsakmu nabijajo tok ur
...no pri meni čisto upravičeno
ampak 50 ur pa res ne mislm dt čez
![]()
če še kera dela naj napiše kako ji gre
noja sicer pr 20 urah da ti negre spelat... kaj pa če bi mela ene čevlje kateri so ti najbolj udobni in v katerih najbolje peleš da jih maš skos gor?
js sem najdla ene čeule v katerih najlažje vozim in od takrat ni več napak... samo predlog