Seks v troje
- undercover
- Komunikatorka
Zanimivo mi je kolikor poznam te stvari, da so ženske veliko bolj odprte za te stvari kakor moški.
Moški so veliko bolj konzervativni kakor ženske, ki so čedalje bolj liberalne postale kar se tega tiče.
Vse več žensk spoznavam ki jim tak način ni moteč in čedalje več moških, ki sploh pomisliti ne morejo na kaj takega.
Kar se mene tiče sem tudi še vedno dosti konzervativen glede tega.
Zdaj ko nimaš resne ženske in si ga bolj na izi jemlješ si odprt za take stvari. Ko pa imaš partnerko, pa nerad slišiš za tako idejo in da je tvoja ženska odprta glede spolnosti in na tem področju. Zanimivo pač...

Moški so veliko bolj konzervativni kakor ženske, ki so čedalje bolj liberalne postale kar se tega tiče.
Vse več žensk spoznavam ki jim tak način ni moteč in čedalje več moških, ki sploh pomisliti ne morejo na kaj takega.
Kar se mene tiče sem tudi še vedno dosti konzervativen glede tega.
Zdaj ko nimaš resne ženske in si ga bolj na izi jemlješ si odprt za take stvari. Ko pa imaš partnerko, pa nerad slišiš za tako idejo in da je tvoja ženska odprta glede spolnosti in na tem področju. Zanimivo pač...

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- abstraktna
- Sramežljivka
- delusional
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
-
- Sramežljivka
- Kraj: Kranj
Sva se s partnerjem pogovarjala o tem..
In prišla sva do ugotovitve, da imava že vse kar želiva..
Ne rabiva še tretje osebe v najin razmerju, da bi popestrila spolnost in tudi zdaleč ni od nobenega fantazija..
ne njegova in ne moja:)
In prišla sva do ugotovitve, da imava že vse kar želiva..
Ne rabiva še tretje osebe v najin razmerju, da bi popestrila spolnost in tudi zdaleč ni od nobenega fantazija..
ne njegova in ne moja:)
"The best color in the whole world, is the one that looks good, on you!" - coco chanel
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Sramežljivka
delusional napisal/-a:***Ally*** napisal/-a:to si mela pa res "srečo", večina tipov ne bi bla za akcijoz dvema bejbama ni problema, ko pa pride do omembe take kombinacije pa vsi
![]()
vglavnem,
je blo na morju in sta bla tujca in je blo jasno da se ne bomo nikoli več vidli. čeprav je blo tudi za njiju prvič, je stvar pol stekla sama od sebe.
To kar delajo ženkse zadnje čase...saj meni paše, ker mi je trenutno samsko stanje ok, vendar kako naj v prihdnosti z nekom takim ustvarim karkoli že...
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Sramežljivka
- Kraj: Kranj
maissi napisal/-a:delusional napisal/-a:sej zato te fantazije uresničujem sedaj ko sem samska... zame v vezo to ne sodi...
Točno, js sem čist za če bi bila samska.
Ker bi bla kr malo užaljena, da me hoče fant gledat z nekom drugim oz. da ne bi bil nič ljubosumen če bi skakala po enem drugem
to je pa čisto res!:)
"The best color in the whole world, is the one that looks good, on you!" - coco chanel