Kako glasne ste, kaj govorite med seksom?
- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
Da bi se vmes kaj pogovarjala, se ne spomnem. Ponavadi globoko dihava, kak glasek se sliši. Seveda je odvisno kje sexava. Zdaj na morju, sem bila lahko glasna. Če sva pri njemu, sva bolj tiha (samo stena loči sobo njegovega brata). Pri meni pa čisto tiho nisva, glasna pa tudi ne.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
- vseenomiska23
- Komunikatorka
Laury napisal/-a:jaz pa mu govorim, naj me z roko po riti
haha ne morm vrjet d nism edina k ji to paše hehe

drgač pa mu rečm d me nj bl na hard al pa bl na izi al pa bl počas pa take...pa valda uzdihljaji

pa baje sm preglasna..sam čakam kdaj bo kšna pisna pritožba pršla od sosedov

Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Dadyka15 napisal/-a:Laury napisal/-a:jaz pa mu govorim, naj me z roko po riti
haha ne morm vrjet d nism edina k ji to paše hehe![]()
drgač pa mu rečm d me nj bl na hard al pa bl na izi al pa bl počas pa take...pa valda uzdihljajiaja pa d ne pozabim na mojo izjavo :še me dej!!!!
![]()
pa baje sm preglasna..sam čakam kdaj bo kšna pisna pritožba pršla od sosedov
kere mate,to itak use govorijo/mo pa hočmo bit spankane po riti

Jst pa od začetko vedno pridna tiha punčka,ampak meni je vzdiovanje in jamranje del dobrega sexa...
In ponavadi pri močnem orgazmu zatlačim v usta roko ali pa povšter,tud tipa sem že ugriznila v rame,ker sem dejansko preveč glasna :S...ampak najbol mi pa zmaga ko kdorkol zastoka "faaak" in pol sam še zavzdihne in zaprede...mmmm
Smo se pa zadnjič zgovarjal če lahko sexsaš,telefoniraš in ješ hkrati...vse pičke jaaaa,moj bivši pa "ne ne Tjaš,to pa pri teb 100% ne bi šlo!"
In ponavadi pri močnem orgazmu zatlačim v usta roko ali pa povšter,tud tipa sem že ugriznila v rame,ker sem dejansko preveč glasna :S...ampak najbol mi pa zmaga ko kdorkol zastoka "faaak" in pol sam še zavzdihne in zaprede...mmmm
Smo se pa zadnjič zgovarjal če lahko sexsaš,telefoniraš in ješ hkrati...vse pičke jaaaa,moj bivši pa "ne ne Tjaš,to pa pri teb 100% ne bi šlo!"
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
-
- Sramežljivka
- Kraj: Your worst nightmare