Vsakodnevno čiščenje kože

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
.frigg.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .frigg. »

Zjutraj: Scheller Zitronenmelisse Waschgel, Garnier Essentials (Fresh) tonik, Garnier Pure krema

Zvečer: Scheller Zitronenmelisse Waschgel, Garnier Essentials (Fresh) tonik, na posamezne mozolje olje čajevca, včasih (na podkožne) propolis.

približno 2× tedensko naredim piling (Alverde Peeling Aprikose) in nanesem na obraz med (kot masko)
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Jaz sem nekaj časa nazaj zreducirala svoje dnevne negovalne postopke na minimum, ker sem opazila, da je manj več. :)
Tako si zjutraj samo umijem obraz in namažem s kremo (Garnier fresh), zvečer pa kožo očistim s čistilnim mlekom in tonikom, oboje od Afrodite (brez alk.). In to je to. Pudram se redko kdaj, ker ni potrebe (samo ob kakšnih posebnih priložnostih). :wink:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Vidim, da nekatere uporabljate jojobino olje...kje se ga kupi?
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

jaz imam od Akamutija. Se kupi preko spletnih trgovin ala srček.si, sonček.si, ene kupijo tud v lekarnah, v Sanolaborju se tudi dobi. Ziher ga imajo pa tudi v trgovinah z naravno kozmetiko in prehrano, v CIty Centru v CE je na primer v BIotopicu.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Js si kožo čistim z nekim tonikom od Nivee (roza barve) za občutljivo in suho kožo. :)
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a spice girl »

make up odstranim s sparovimi robčki za odstranjevanje make up-a. Potem si kožo očistim s čistilnim gelom rdeči riž L'oocitane in istim tonikom. Na koncu pa uporabim še kremni gel iste kolekcije. Pred tem se uporbila tonik dr. Hauska
Uporabniški avatar
Larchiiie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Larchiiie »

Jst si zjutri, ko se zbudim umijem obraz z enim pač gelom od Neutrogene + potem mam ene gobice od Neutrogene za obraz + tonik...

Zvečer pa si dam makeup stran z robčki od Balee, take s sadjem mam..tok lepo dišijo, iz oči si dam pa z enimi posebnimi blazinicami od Essence. Pa potem spet isto.. Neutrogena gel, gobice + tonik

Gobice am to so pač take rokavice od Neutrogene take majhne z zrnci in ko jih zmočiš potem nastane pena.. ful dobra stvar, tok maš mehko kožo po tem. So pa okol 5€ :D
*pocahontas*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pocahontas* »

js si pa sam z vodo umijem obraz-zjutraj in zvecer :twisted:
Razmisljam pa, da bi si nabavla kako kremico ali pa tonik-katero mi priporocate? Po vseh navadnih kremah mam mastno kožo in se mi začnejo delat mozolji! :S Se pravi rabim kako ki ni prevec mastna.Se splača kupit l'occitane in katero? Kaj pa neutrogena pa dr.hauschka?
Uporabniški avatar
Larchiiie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Larchiiie »

Jst priporočam karkoli od Neutrogene, res je ful dobr.. mehko kožo maš, nič ne masti. :D sam pomoje odvisno od vsakega..
Uporabniški avatar
Sminaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sminaaa »

Mene pa v bistvu samo nekaj zanima;
imam sicer dokaj problematično kožo (v puberteti sem imela težave z mozoljčki - čeprav mi jih je striktno stiskala kozmetičarka, so ostale manjše posledice - kakšne manjše lise in predvsem razširjene pore) ... Kožo imam normalno do mešano ...
Zjutraj si umijem obraz in nanesem kremo Nivea Aqua Sensation,
čez dan imam na koži korektor in puder v prahu (da zmatiram svetlečo polt). Zvčer si obraz umijem z Garnier Pure (gel, ki se speni) in Green Line odstranim ličila iz oči ...
Tonika pa ne uporabljam - a mislite, da bi bilo dobro, če bi ga? Čemu pa je sploh namenjen?
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Make up odstranim z robčki za odstranjevanje make up-a. Potem, kožo očistim s čistilnim gelom , potem uporabim tonik. Na koncu pa uporabim še kremo..

Sminna odvisno kakšen tonik imaš...

odstrani ostalo nečistočo in make-up,
ščiti pred bakterijami,
vpija odvečno maščobo,
deluje osvežilno in zapira kožne pore
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Sminaaa- jaz ti ne priporočam Nivee. Sicer en vem specifično za to kremo, ampak z večino od njih delaš bolj škodo svoji koži, kot pa korist.

Sama uporabljam za čiščenje Schellerjev gel z morskimi algami, potem tonik Clinique MCL, nato pa še kremi Clinique Superdefense in DDMG (kakor kdaj katerega). Npr. 1 krat na teden pa še piling Alverde marelica.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Sminaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

No, sicer kakih zelo negativnih posledic nisem imela - po uporabi Nivee ... Včasih, ko mi kera krema ni odgovarjala, sem kar takoj dobila mozoljčke, oz. se mi jesama koža zelo izsušila ...
Glede na to, da že več let za čiščenje obraza uporabljam Garnier Pure (in mi kar odgovarja), a lahko zraven uporabim katerikoli tonik ali je najboljše uporabiti tonik iz Garnier Pure kolekcije?
A najprej gel in potem tonik?
Hvala :*
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Jaz se pred nakupom vedno pozanimam na Kozmetometru na Planetu Lepote. In me še nikoli ni izdalo :D Tale tvoja krema ima sicer šele eno oceno, ampak ni preveč dobra, in tudi sestavine niso najboljše. Garnier ima veliko boljše kreme cenejšega ranga, tudi Alverde (čeprav nekatere tukaj tudi alkoholne bombe).

Ni treba da je vse iste firme- to je le marketinška fora.

Kakšen gel imaš to v mislih? Najprej si očistiš obraz (mleko za čiščenje, gel, karkoli pač uporabljaš), nato tonik in na koncu krema za obraz.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Sminaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

O, ful ti hvala! Sem tudi sama pogledala tam, ja ...
Ja, kot sem napisala, uporabljam gel za čiščenje (ki se speni in spere z vodo) Garnier Pure ... Ja, in iščem nek primeren tonik, ampak nebi rada zapravljala denarja, da mi potem po nekaj dneh uporabe ne bi ustrezal ... :/ No, odločam se med Bebe Gesichtwasser ohne Alkohol ali Garnier Soft tonik ...
Kaj bi mi priporočale (glede na to, da imam normalno do mešano kožo, rahlo nagnjeno k mozoljčkom (sicer ne preveč) in sem stara 23 let)?
In kakšno kremico za zvečer in za zjutraj?

:*
Odgovori