mam fanta, a sem spoznala drugega

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

ja pa res :roll:
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a keksy »

Jst ti lahko iz izkušenj povem..Sem imela fanta,sicr dosti manj časa kot ga imaš ti sedaj,in sem spoznala drugega,s katerim sva se pogovarjala,flirtala...,tud povedu mi je da sem mu ušeč itd.,jst sm bla pa itak zatrapana vanga oz. sem mislla da sem in zato sem pač pustila fanta.In kaj je bilo potem?s tistim ta drugim nisva imela nič,ker je po domač povedano ratu prpa in ugotovila sem da mi je žov ker sem pustila fanta in sem šele takrat ugotovila kaj sem zgubila.Čeprov sva zdaj na srečo spet skupaj.Moje mnenje je da ga ne pustiš kar zrd enga k te bo mogoče minil...malo razmisli,počakaj kako bojo stvari stale in se šele potem odloči :)
Uporabniški avatar
Venera8
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Venera8 »

Ne zapusti tistega ki ga ljubiš, zaradi nekoga ki ti je všeč.... To drži kot pribito!
(mela sem podobno izkušnjo, ampak sem se hvala bogu prav odločila.. bilo je ko sva s fantom skupaj nekaj mesecev, šlo je za kolega iz šole, velikokrat je reku da sm mu všeč, celo šopek vrtnic mi je prinesu...takrat res nisem vedla kaj naj si mislem, ampak je bla ljubezen do mojga fanta močnejša, no in zdej sva skupaj mal več kot 3 leta in še vedno noro zaljubljena - za vedno. tako da samo poslušaj svoje srce..)
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

rainbow^^ napisal/-a:jaz sem naredila nekaj podobnega. le da sem svojega fanta zapustila zaradi "drugega, ki sem bila zaljubljena vanj že dolgo, sam sva se šele potem zbližala" ....

moj nasvet je, da ga ne zapustit. ker šele potem, ko enga izgubiš lahko opaziš kako veliko si imeu. :(

Mene je fant pustil ravno zaradi tega, kar ti opisuješ... Po eni strani si prav želim, da bi ugotovil, da s to punco nista za skupaj, čeprav mu privoščim, da je srečen...
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Mene pa zanima (to je bolj vprašanje za tiste, ki ste pustili/pustile fanta/punco zaradi druge/drugega in takoj začele hodit s tem drugim/drugo), če je sploh lahko tako lep začetek zveze, kot če sta prej oba samska, ker je tukaj zraven sigurno še občutek krivde... Upam, da razumete, kaj hočem vprašati. Recimo, če bi jaz pustila fanta in bila takoj z nekom drugim, pomoje s tem drugim sploh ne bi mogla tako uživati, ker bi se počutila krivo. Ne vem, mogoče si narobe predstavljam, ampak vseeno... Če ne drugega, bi me drugi ljudje obsojali in mi ne bi bilo najbolj prijetno...
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alina.hh »

Meni se je tudi zgodila podobna zgodba. Po skoraj dveh letih zveze sem tako, čisto nepričakovano, na neki žurki spoznala drugega, luštnega, prijetnega fanta.. sva se neki časa pogovarjala.. pa sem bla tudi zlo vesela, če je on kaj prvi napisal (kaki sms pa to..) in sem bla že čist obsedena z njim :P ..ampak sem mela pol srečo, da sem šla na morje (s fantom) in sem nekak pozabla na onega.. oziroma manj razmišljala o njem..
Zdaj , ko je minilo že nekaj časa pa mi sploh ni več do tega,da bi se z njim pogovarjala ... ,ker mam svojega fanta res rada :)

..Sem pa se tudi pogovarjala s prijateljico, ki je s fantom že več let.. pa je rekla, da se ji kaj podobega tudi včasih zgodi .. ampak se drži tega .. NE PUSTI TISTEGA, KI GA LJUBIŠ ZARADI NEKOGA, KI TI JE VŠEČ.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

*sanja* napisal/-a:Mene pa zanima (to je bolj vprašanje za tiste, ki ste pustili/pustile fanta/punco zaradi druge/drugega in takoj začele hodit s tem drugim/drugo), če je sploh lahko tako lep začetek zveze, kot če sta prej oba samska, ker je tukaj zraven sigurno še občutek krivde... Upam, da razumete, kaj hočem vprašati. Recimo, če bi jaz pustila fanta in bila takoj z nekom drugim, pomoje s tem drugim sploh ne bi mogla tako uživati, ker bi se počutila krivo. Ne vem, mogoče si narobe predstavljam, ampak vseeno... Če ne drugega, bi me drugi ljudje obsojali in mi ne bi bilo najbolj prijetno...

Jaz sem imela tako "izkušnjo". Zapustila sem fanta zaradi nekoga drugega, ki je dobesedno prebudil nova čustva v meni (skoraj že pozabljena), spet so bli tukaj metuljčki (tokrat še bolj intenzivni, kot z bivšim), imela sem se res super z njim... Potem je prišla dilema in jokanje, ali se splača zaradi njega prekiniti dolgoletno zvezo. In sem jo prekinila. In lahko rečem, da je bilo na začetku zgolj nenavadno. Zaradi navade ti lahko uteče tudi ime bivšega, namesto sedanjega... Ampak tudi to mine. Opaziš, da bivšega sploh ni blo treba prebolevati, ker si ga počasi prebolevala že med zvezo in na koncu do njega nisi čutila več nič.

Če sem se počutila krivo? Bedno mi je bilo samo zaradi načina, kako sem to naredila, nič drugega. Vesela pa sem, da imam zdaj njega. Ker vem, da mi je v trenutni zvezi bolje kot u stari.
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

nikoli ne zapusti nekoga ki ga ljubis zaradi nekoga ki ti je samo vsec...
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Somewhere over the rainbow.*

Neprebrana objava Napisal/-a Beiib. »

Venera8 napisal/-a:Ne zapusti tistega ki ga ljubiš, zaradi nekoga ki ti je všeč.... To drži kot pribito!
(mela sem podobno izkušnjo, ampak sem se hvala bogu prav odločila.. bilo je ko sva s fantom skupaj nekaj mesecev, šlo je za kolega iz šole, velikokrat je reku da sm mu všeč, celo šopek vrtnic mi je prinesu...takrat res nisem vedla kaj naj si mislem, ampak je bla ljubezen do mojga fanta močnejša, no in zdej sva skupaj mal več kot 3 leta in še vedno noro zaljubljena - za vedno. tako da samo poslušaj svoje srce..)

Lih sm hotla to napisat! :D
Sam je čist res, čeprav sem js to nardila. Končalo se je dobro zame, ampak v večini primerov ti je pol žal. Res je pa, da je pr nama v zvezi kr škripalo. Sam ne pojstla ;)
summer_player
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a summer_player »

Beiib. napisal/-a:
Venera8 napisal/-a:Ne zapusti tistega ki ga ljubiš, zaradi nekoga ki ti je všeč.... To drži kot pribito!

Sam je čist res, čeprav sem js to nardila. Končalo se je dobro zame, ampak v večini primerov ti je pol žal. Res je pa, da je pr nama v zvezi kr škripalo. Sam ne pojstla ;)

lepo da si lagala;)
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka

summer_player napisal/-a:
Beiib. napisal/-a:

lepo da si lagala;)

Kje? :eek:
summer_player
Sramežljivka
Sramežljivka

Beiib. napisal/-a:Lih sm hotla to napisat! :D

lepo da si lagala;)[/quote]
Kje? :eek:[/quote]
odebeljeno :D lahk bi rekla da se ti ker dopade i da si me zt pustila;)
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka

lepo da si lagala;)

Kje? :eek:[/quote]
odebeljeno :D lahk bi rekla da se ti ker dopade i da si me zt pustila;)[/quote]
Ej oprosti, sam a ti misliš da sm js tvoja biuša? :lol:
summer_player
Sramežljivka
Sramežljivka

Beiib. napisal/-a:

lepo da si lagala;)

odebeljeno :D lahk bi rekla da se ti ker dopade i da si me zt pustila;)[/quote]
Ej oprosti, sam a ti misliš da sm js tvoja biuša? :lol:[/quote]
ah ne delaj se nevedno, sej že vsi berejo tvoja sporočila;)
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka

Beiib. napisal/-a:

lepo da si lagala;)

odebeljeno :D lahk bi rekla da se ti ker dopade i da si me zt pustila;)

Ej oprosti, sam a ti misliš da sm js tvoja biuša? :lol:[/quote]
ah ne delaj se nevedno, sej že vsi berejo tvoja sporočila;)[/quote]
??
Odgovori