~NIA~ napisal/-a:kako pa veš ker podznak si?
http://www.lunin.net/
Tukaj si boš najlažje izračunala...imaš na desni strani kjer napišeš datum rojstva je pa tako da moraš vedeti uro in kraj kjer si se rodila

~NIA~ napisal/-a:kako pa veš ker podznak si?

ryu10kyu napisal/-a:čez čas pa ponavadi pride do neke navezanosti in pričakovanj z ene ali druge strani.

In ce sexa s tabo, ma lahko še goro drugih žensk... po možnosti s pazi špric metodo, da je verjetnost spolnih bolezni ja še večja
Popolnoma nič nimam proti tistim, ki so samski in že na samem začetku položijo karte na mizo: ne iščem nič resnega, lahko pa se občasno dobiva zaradi seksa in to je to. Tudi, če se nekdo dobiva z večimi ženskami naenkrat in kontra, ženska z večimi moškimi, se mi ne zdi obsojanja vredno, če med sabo to razčistijo in so za stvar. Torej nič obvezujočega. Ko pa slišim, da nekdo veselo vara punco, pa se mi kar naježi koža.
A je tako težko reči ej bejbi, ni mi še za resno zvezo, sori, ker ti to sredi lepega povem, ampak sem bolj za avanturice, pa gresta pač narazen. Mislim, če tip ne dobi pri punci vsega kar hoče (ali pa kontra primer), potem naj gresta narazen, ne pa da ima poleg še rezervo ali več rezerv za občasno popestritev. Najlaže je reči da ne boli česar ne vemo, ane.