Noseča in zaročena in...prevarana

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Hm kaj pa, če sta se že dlje časa trudila za otroka, pa jima prej ni ratalo? Kakor vem marsikteri moški vmes pomisli, da je neploden, če ne rata kmalu in se začne sekirat... In zdej pomoje, ko mu je povedala, da ga je dobila na laži, se je pomoje branil s tem, da on že ni sposoben otroka naredit, da bi njo očrnil in da bi ona izpadla tisti 'bad guy' v tej zgodbi...
Uporabniški avatar
poletje06
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja

Neprebrana objava Napisal/-a poletje06 »

haley napisal/-a:Hm kaj pa, če sta se že dlje časa trudila za otroka, pa jima prej ni ratalo? Kakor vem marsikteri moški vmes pomisli, da je neploden, če ne rata kmalu in se začne sekirat... In zdej pomoje, ko mu je povedala, da ga je dobila na laži, se je pomoje branil s tem, da on že ni sposoben otroka naredit, da bi njo očrnil in da bi ona izpadla tisti 'bad guy' v tej zgodbi...

samo dokaz več, da v njuni zvezi ni zaupanja in da to nikamor ne pelje.. če se pa punci zdi smiselno v taki zvezi vztrajat, potem pa naj.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Mislim da je tukaj splav najboljša rešitev. Če nimaš nekih zadržkov, seveda. Odseli se (če živita skupaj) in nikoli več ne spregovori besede z njim. To je pa res prasec vseh prascev.
matejka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a matejka** »

Zakaj bi te šla splav delat? Saj otrok ni nič kriv, da je njegov foter taki prasec. Je dosti staršev samohranilcev in zmorejo in so dobri starši - boljši kot pa da bi bli z nekom, kateremu je vseeno zanj in ki ga tako grdo ozmerja. Obdrži otroka, boš vidla da ti kasneje ne bo žal!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^Js sm tudi takega mnenja, da naj održi otroka. Ker če bo šla delat splav ji bo pomoje čez čas še pošteno žal!
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Zakaj pa ji bo "čez čas pošteno žal"? :? Sej je sama rekla, da bi to najraje naredila. Pa tud če ji bo žal - v tem trenutku je to zanjo najboljši izhod. Tudi meni je žal za veliko stvari, ampak vem, da je bilo to v tistem trenutku najboljše zame. Bolje da ji je žal brez otroka, kot pa da ji je žal Z otrokom in potem otrok zve, v kakšnih okoliščinah se je rodil in kakšen prasec je njegov foter in da sploh ni bil zaželen, ampak da se je rodil samo zato, da ji ne bi blo kasneje žal :roll:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Js ji ne bom govorila, da naj ga obdrži ali pa ne... Samo glede na to, da je napisala, če se jaz prov spomnim, da sta tega otroka načrtovala in si ga želela, potem res ne vem kaj naj bi bila tukaj ovira. Ok očeta res ne bi bilo več v igri, samo res ne vem zakaj bi to spremenilo njeno odločitev za katero se je odločila v zvezi? Verjamem pa, da je punci sedaj zelo težko in pomoje čisto logično, da je pomislna na splav. In mogoče potem čez nekaj časa, ko se bo spet postavila na noge bo ugotovila, da bi ravno tega otroka potrebovala v svojem življenju...
Veliko otrok (tudi jaz!) je brez očetov pa nam zato nič ne manjka. Se najde opora in pomoči tudi v starših, sorodnikih, prijateljih, sodelavcih...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

where is anne_mary?
anne-mary
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a anne-mary »

Pozdravljeni,

zopet se vam zahvaljujem za spodbudne besede, in prav imate, tip je res prasec

do danes, ga ni bilo doma.
ko pa je prišel domov, so ga najprej šokirali kovčki, kateri so ga čakali pri vhodu. Ko sem prebrala kar mi je vsak od vas napisal, sem prišla do resnice, naj ga zares pustim, ker mi ne bo nikoli nudil tistega, česar sem v življenju zares želela - nikoli ne bom srečna zraven njega. Še vedno ga nisem popolnoma pozabila, nisem ga še ravno prebolela, ampak toliko jeze in žalosti, kolikor sem trpela zraven njega - toliko nikoli več ne bom.

Sram me je, da sem razmišljala o splavu.
Sprva se mi je to zdela edina rešitev, ki je bila mogoča, ampak zdaj?
Zdaj se že veselim na otroka, dala mu bom polno ljubezen, katero si zasluži, topel dom in vse, kaj bo potreboval. Zmogla bom sama, tako ali tako od 'očeta' ne pričakujem veliko, prav tako ne potrebujem denarno pomoč, ker imam sama dobro plačano službo.

In veliko je pisalo o tem, kaj naj naredim z stanovanjem.
Imava skupno stanovanje, vendar sem sama vložila veliko denarja, da se ne mislim odselit. Sama sem ga tudi uredila in v bistvu me ne spominja kaj ravno nanj, ker ga zadnji mesec tako ni bilo doma. Edino malo spremembe bom vključila in sobo za goste spremenila v čudovito majhno otroško sobo.

Zahvaljujem se vam za vse, da ste mi odprli oči in da bom lažje 'preživela' to stisko.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

YOU GO GIRL :respekt:
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ooooo anne-mary resnično ti čestitam za pogum! Takega tipa resnično ne rabiš v svojem življenju! Pa res super, da si se odločila otroka obdržat in upam, da te bo osrečeval vsak dan znova!
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:55, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:31, skupaj popravljeno 1 krat.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Saj ni nikjer napisala, da je stanovanje pisano na oba. Če pa je in, če je on žleht, pa ne bo pristal na postopno izplačevanje in bo mogla al prodat pa ga izplačat al pa kako drugo varjanto urezat.

Tip pa ni pokazal zanimanja za njeno nosečnost in otroka (saj tudi zavrača možnost, da je sploh njegov), torej vrjetno niti ne bo želel biti del otrokovega življenja.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori