Hujšanje

Za dušo in telo.
Odgovori
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Miss Evie napisal/-a:
..Evelyn.. napisal/-a:Vlaknine vsebuje tudi zelenjava. OH pa uspešno lahko nadomestijo škrobna živila, veliko beljakovin in sadja in zelenjave pa so možgani zelo zadovoljni. Skratka OH post nebi škodil nikomur.

Kaj pa so drugega škrobna živila kot pa OH? Polnozrnate zadeve ti ne bodo škodile (v mejah normale).

Točno to. V mejah normale ne smejo škodit.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Saj se ne gre zato, da se OH popolnoma izloči, to je res skrajna bedarija. Ampak da izločiš OH za kako krajše postenje je pa več kot zdravo(in ne samo v shujševalne namene).
It was forever..but it didnt last long..
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda-malina »

Vsaka normalna in zdrava dieta se ne odreka ničemer v popolnosti. Moja teta je hujšala pod nadzorom zdravnika in njen jedilnik je vseboval tudi torto npr.
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a /\/\4t3j »

..Evelyn.. napisal/-a:Saj se ne gre zato, da se OH popolnoma izloči, to je res skrajna bedarija. Ampak da izločiš OH za kako krajše postenje je pa več kot zdravo(in ne samo v shujševalne namene).

Za krajše postenje že mogoče, vendar ljudje potem to narobe razumejo, ker ne znajo hujšat in bolj ali manj celo stradajo. Na kratki rok jim celo uspeva, vsaj na vagi se kažejo rezultati. Potem pa ljudje seveda spet želijo jest in takrat nastopi težava: kilograme dobijo nazaj.

Zato je zelo pomembno da jemo raznoliko hrano in pijemo vodo in seveda nujno vključimo gibanje. Kardio vaje + vaje z utežmi + ustrezna prehrana in uspeh je zagotovljen. Na ta način obdržimo telesno maso in pridobimo mišično maso in s tem tudi lepo postavo.

Jaz pravim da so vse diete zanič, potrebno si je pošlihtat stvari v glavi in spremenit nezdrave prehranjevalne navade.
creative PERSON**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom

Neprebrana objava Napisal/-a creative PERSON** »

point je u tem da z nobeno snovjo ni dobr pretiravat, je pa res dobr če si na dieti da usen zmanšaš unos oglikovih hidratov, kar se pa ne tretira sam na zmanšanje sladkarij ampak tt kruha in testenin sam ne smeš jih pa izničt ! aja pa nujno pit velik VODE ne sokov ampk VODO !!

sicr so pa te diete itq čist use isti šit loh se ti en tedn prehranjuješ še nwm koko zdravo in shujšaš 3 kilce. problem je u tem da če se poj po temu dieta tednu s5 začneš nažirat z mastnimi in količinsko večjimi porcijami boš šu itq s kilam s5 navzgor ponavad še clo prstaneš na bl katastrofalni teži kokr pred dieto.

morš neki u seb spremenit pa se športat pa če se že odločš da se boš bl zdravo prehranjevov se tega poj tt držat ker čene itq nima efekta oziroma ma kratkotrajni efekt
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a RoNcoLiNo »

Sicer pa kolikorčasa že gulim mojo biologijo so mene naučili da je zelenjava OH?

Sicer pa nisem nikoli rekla,da MORA počet to kar delam jaz.Jaz nimam problemov...izboljšala se mi je koža,prebava je ok,počutim se vredu,energije imam več kot preveč in nikoli nisem lačna...
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Zelenjava, sadje, škrobna živila, polnozrnati izdelki, stročnice, testenine, kruh, riž, kaše, kosmiči, ..... vse to je OH. Pa še ogromno drugih zadev tudi. In vsemu temu, se tudi reče OH.

Ko rečeš izločiš OH, izločiš vse OH, razen zeleno-listnate zelenjave. Recimo na ketonski dieti. Ko pa rečeš zmanjšaš OH in izbiraš boljše vire, pa ješ zelenjavo, sadje, stročnice in polnozrnate, nepredelane, škrobne hidrate. In ta druga varianta je najbolj ok.
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Kraj: Graz

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_Cristina »

Priporočam dieto po krvnih skupinah. Lepo je razvrščeno, katerim paše taka hrana, katerim pa drugačna. Pa nasplošno je pametno jedilnik sestavljat po krvnih skupinah.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Miss Evie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Miss Evie »

Zelenjava je zdrava in ima malo kalorij.

Predlagam pa, da kot OH jeste ajdovo kašo, (kuhano) piro (obe jedi se da pripravit na miljon načinov npr. z gobami ali v solati), ajdove žgance, polnozrnate testenine, polnozrnat kus-kus, ....
...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
Uporabniški avatar
*CaTh*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: nad oblaki

Neprebrana objava Napisal/-a *CaTh* »

5 obrokov na dan (ze jabolko, 1 banana je obrok - kot malica)
gibanje

v popoldanskih urah se izogibas sadja...in grejo kilogrami dol

Preverejno
sem angel,ki pazi nate noč in dan,sem vedno ob tebi, tudi ko sem daleč stran. med zvezdami lebdim in pazim,da te nikoli ne izgubim!!!!
Miss Evie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Miss Evie »

*CaTh* napisal/-a:5 obrokov na dan (ze jabolko, 1 banana je obrok - kot malica)
gibanje

Preverejno

no jaz pa ravno za večerjo jem ponavadi sadje - kakšen kos lubenice ali 2 breskvi. Pa mi tudi gredo kg dol.
...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
Uporabniški avatar
dR3AmY
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dR3AmY »

moj recept je da dan začneš z zdravimi otrobi, kosmiči in jogurtom, potem skozi dan pa ješ solate, kuhano zelenjavo, ribe, sir ...v glavnem poleg zelenjave beljakovine in ne kruha, testenin in krompirja. Zvečer se izogibaš sadju. Piješ še veliko vode in jaz osebno tečem nekje vsak drugi oziroma vsak dan.
matejka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a matejka** »

ja sir pa glih jejte, ko ma tolk maščobe. - no odvisno kiri sir, ampak tudi tisti lahki ma še kolko maščob.
Uporabniški avatar
dR3AmY
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dR3AmY »

ja sir ob solati je nekaj čisto okej..nekaj kock sira narežeš na solato in je to to ... sama ne jem niti mesa zato ob tej dieti uzivam ribe, sir, zjutraj ob kosmičih jogurt.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Miss Evie napisal/-a:
*CaTh* napisal/-a:5 obrokov na dan (ze jabolko, 1 banana je obrok - kot malica)
gibanje

Preverejno

no jaz pa ravno za večerjo jem ponavadi sadje - kakšen kos lubenice ali 2 breskvi. Pa mi tudi gredo kg dol.

js se po sadju počutim ful napihnjeno, tko da se izogibam tega na veliko.. dopoudne pojem če mi paše, ma popoldne pod nobenim pogojem.
Odgovori