Zdravo,
mene pa zanima če kateri/a ve, kje bi lahko kupila lučke-žarnice, ki so malo manjše in je njihova svetloba prelivajočih se barv (od sredine in do ''konca'' osvetljenosti, se barve prelivajo, npr. v sredini je rdeča, potem pa se stopnjuje v oranžno in rumeno) . Sicer mal čudn opis, amapk ne vem kako jih drugače opisati, videla pa sem jih v finski savni v laškem in bi si jih sedaj rada nekaj dala v sobo.
NOVO
A kdo ve ke so napisana vsa prosta mesta na Visoko šolo oz za "fax" kamor se lahko vpises brez izpisnice iz zdejšnga faxa ?
Na UNI vem da ni mozno za te kamor lahko pa ni seznama na vpis uni lj.
Kdaj so 2.roki ?
raztresenka napisal/-a:NOVO! pozna kdo kakšno bolezen, oz. zdravstveno težavo, pri kateri si oseba ne sme deliti sobe z drugo osebo, lahko pa si deli stanovanje???
Prašičja gripa? Gobavost? Karkoli nalezljivega.
Novo
Kje bi lahko dobila note za hrvaške pesmi in podobno?
raztresenka napisal/-a:NOVO! pozna kdo kakšno bolezen, oz. zdravstveno težavo, pri kateri si oseba ne sme deliti sobe z drugo osebo, lahko pa si deli stanovanje???
a hočš zaprost za samsko sobo v študencu
ne, moja bodoča sostanovalka si neki obeta od tega...pride šele oktobra, ostali septembra, pa jo očitno skrbi kako sobo bo dobila... zgleda da je mnenja da nam bo naša nizka inteligenca preprečla videt njeno fejkanje...
Sonček-ja, sam to bi pomenilo da si niti stanovanja nebi smela delit...