internet ->zmenek

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Jz sm bivšga ubistvu prek irca spoznala. Ni bla to komunikacija z namenom spoznat nekoga, ampak sva bla oba na kanalu od moje šole in se neki zadebatirala, ugotovila da mava rezidence eno ulco narazen in da sva se že srečala kdaj na postaji, tko da sva se pol tut dobila in je šlo tko naprej. Zdej bi pa mal težko koga prek neta spoznala, ker na FB mam sam poznane, drugih takih strani pa ne obiskujem. Okej, biu je primer, k je znanc od prjatlce gledu njene fotke in ugotovu, da bi me rad spoznau, ampak to ni šlo skoz, pa to je bl osamljen primer pomoje.

Na splošno mi je boljš folk spoznavat v živo, tko da mi razni portali za te zadeve ne dišijo. Če se pa komu zdi to najlažja al pa najbl zanesljiva varianta, zakaj pa ne. Jz še vseen raj flirtam v živo pa tolčem debate in se spoznavam ob pijačkah :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a undercover »

~NIA~ napisal/-a:nism hotla bit napadalna :)
sicer pa, men se ne zdi nč narobe če se dva spoznata prek neta naključno (nevem, mimogrede na kakšnem portalu, forumu...)... ker pomojm gor ni folk zato da bi obupano iskal partnerja. bolj je sumljivo če se namenoma prijaviš na nek portal za iskanje partnerja.

ja..IŠČEM RAZMERJE!!. xD..to zveni zelo obupano ..sem že opazila par takih .pa kaj moreš, je pa lahko edina rešitev če se drugače ne znajdejo.
:wink:
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

sicer pa, men se ne zdi nč narobe če se dva spoznata prek neta naključno (nevem, mimogrede na kakšnem portalu, forumu...)... ker pomojm gor ni folk zato da bi obupano iskal partnerja. bolj je sumljivo če se namenoma prijaviš na nek portal za iskanje partnerja.

ja..IŠČEM RAZMERJE!!. xD..to zveni zelo obupano ..sem že opazila par takih .pa kaj moreš, je pa lahko edina rešitev če se drugače ne znajdejo.
:wink:
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *pikapoka* »

ja sej glede tega, da pa nekteri sploh ne grejo več vn pa so še sam prek računalnikom in postanejo ko zombiji se popolnoma strinjam s teboj, da ni prav:).hotla sm samo mal stopit na stran tistih, ki jim je to smislu življenja:).Drgač maš pa popolnoma prav, da to ni primern način za spoznavanje folka in da je u živo čist drugačna kemija in use:)
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *pikapoka* »

ja sej glede tega, da pa nekteri sploh ne grejo več vn pa so še sam prek računalnikom in postanejo ko zombiji se popolnoma strinjam s teboj, da ni prav:).hotla sm samo mal stopit na stran tistih, ki jim je to smislu življenja:).Drgač maš pa popolnoma prav, da to ni primern način za spoznavanje folka in da je u živo čist drugačna kemija in use:)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Jaz sem preko irca spoznala svojega sedanjega fanta in še enega fanta, ki je sedaj moj najboljši prijatelj.
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Jaz sem kar nekaj svojih prijateljev spoznala prek interneta, prav tako enega bivšega. Nimam nobenih slabih izkušenj, vsi so ful v redu ljudje. Meni je bila to super opcija za iskanje prijateljev, ker sem živela bolj v 'rovtah' in nisem imela nobenih pravih prijateljev, prek interneta smo se pa ogromno pogovarjali in nam je bilo res fino. Pozneje smo se pa itak srečali in so tekla prijateljstva naprej kot če bi se že od začetka poznali v živo.
Je pa tako da nikogar od teh prijateljev (in bivšega) pred srečanjem nisem videla, niti na sliki, ker smo bili vsi bolj mladi in bojazljivi glede dajanja slik na internet. Sem pa očitno imela srečo, ker se mi nihče ni lagal glede starosti ali sploh česarkoli. Verjetno zato, ker je vse potekalo prek forumov/mailov in ljudje niti niso imeli razloga, da bi lagali, prav tako pa niso prav iskali prijateljev ali partnerjev in se je to zgodilo bolj spontano. Od te iste družbe sta še dve prijateljici in en prijatelj našli partnerje prek interneta, pa so vsi še vedno v teh zvezah, eden že celo kakih 6 let. Meni se sicer zdi, da se zdaj, toliko let pozneje, taki pristni odnosi preko spleta težje pojavijo, ker so spletne skupnosti večje kot prej in zato ni takega stika, ampak sem pa zelo za to in včasih to kar malo pogrešam, ker sem bolj tak človek za debatiranje in mi to včasih zmanjka pri ljudeh, ki jih spoznam tako, v 'resničnem življenju'.
Every rose has its thorn
*teja*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *teja* »

jst sem svojega spoznala prek chata. pa sva se najprej en let pogovarjala prek tel. niti vidla se nisva. tko da potem ko sva se, je blo kot, da se poznava že cel življenje. čist vse je blo tak, kot sm upala, da bo. še dans, po 2 letih mi je najlepš z njim.
Uporabniški avatar
leeloo13
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a leeloo13 »

Jaz se nisem udeleževala teh strani, sem pa enkrat dala oglas na teletekst in se dobila s parimi fanti in so bili vsi zmenki kar prijetne izkušnje.Z enim fantom sem bila skupaj 8 mesecev in me je na koncu prevaral in pustil po smsu.
Zdajšnjega pa sem spoznala na isti način in sva skupaj že 4 leta in se imava super :)
Malo se nasmej, pa bo vse okej
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

zakaj pa ne.. ampak js se zaenkrat se nisem dobivala neki prek spleta...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Jz tud že 2 (bivša) fanta tko spoznala, z vsakim bla 1 leto v zvezi..pa še par drugih ljudi, tako fantov kot punc, s katerimi sem prijateljevala - in vse se je zgodilo spontano, ni blo namerno iskanje partnerjev/prijateljev.
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

No tut js sm zdej u kratkem šla ven z enim in zgleda vredu fant.tako da se boma še videla in sva se zelo dobro razumela .tako da včasih se splača reskirat.
Odgovori