Moteče stvari na nežnejšem spolu

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

*coco* napisal/-a:
Mene osebno bi zmotilo, da ima ženska več prihodkov na mesec kakor jaz.
Vem da se morda sliši smešno in nezrelo sam tak pač sem...jeb-ati ga...

narava je ženske obdarila z materinskim nagonom, moške pa z nagonom po boju......in tako je že od vedno veljal za tistega,ki bo družini priskrbel varnost...in varnost danes pomeni tudi finančna stabilnost...mislim da je ta miselnost ostala in še vedno visi nekje v zraku , da mora moški preživljat družno. razumem zakaj bi te zmotil višji dohodek ženske.

*coco* a si ti še samska (malo dvomim v to, da si ženska oz. da tak tip ženske zmore biti še vedno samska)? :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
*coco*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *coco* »

všeč mi je bilo tole......

Pa tudi ne pričakujemo, da bo punca obvladala posteljne aktivnosti že takoj ko gre v posteljo. Nihče se ne rodi učen, tako kot sem se tudi jaz moral marsikaj naučiti.

Tko btw, ce je to kar je napisal student_p vsec tebi kot zenski, potem je zelo verjetno z moskega stalisca vsaj malcek zgreseno xD

jaz pa mislim, da je bilo napisano zelo realno in nezgrešeno. sicer pa hours se s tabo strinjam do te mere, da ženska in moška stališča najbrž ne bodo nikoli na isti valovni dolžini.
*coco*
Sramežljivka
Sramežljivka

*coco* a si ti še samska (malo dvomim v to, da si ženska oz. da tak tip ženske zmore biti še vedno samska)? l

ja sem ženska(vrjami ali ne), nisem samska in prosim pojasni kaj si s tem mislu?
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:55, skupaj popravljeno 1 krat.
*coco*
Sramežljivka
Sramežljivka

aha.....to je bil kompliment....jst sm pa bl sarkastično zastopla. hvala za ''moško'' pojasnilo.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Vidim, da je tale tema že nekoliko zašla, ker je itak samo par fantov na forumu, ki so že itak povedali svoje, tako da bom še jaz pristavila svoj piskrček. Torej, včeraj sem imela debato z enim kolegom, ki je obseden z gorskim kolesarjenjem. Trdi,da ga nič ne privlači bolj kot ženske, s katerimi lahko športa in so enako ali celo bolj obsedene s kolesarjenjem. Po drugi strani pa pravi, da nikoli ne bi mogel biti s punco, ki bi bila v tem športu boljša/hitrejša/bolj iznajdljiva kot on. Pravi, da bi ga to popolnoma odvrnilo in da nanjo ne bi več gledal kot na žensko, ker baje želi biti on tisti močnejši in iznajdljiveši, ki bi po moško lahko rešil bolj nežno prijateljico. :lol: Skratka zelo slikovito je vse skupaj opisal. :D Zdaj me pa zanima, če večina moških razmišlja na tak način? Ali gre v primeru mojega prijatelja samo za prenizko samozavest in zato željo po dokazovanju? (Po mojem mnenju je namreč dokaj nesamozavestna oseba.) Ali premoč v športu enačite z večjim denarnim zasluškom ženske ali gre za popolnoma drugačno zadevo?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

No pa ko smo že ravno pri športu...a so vam ženske v trenirki res seksi? (vidim, da bomo v tej temi ženske dost stvari spraševale za katere še nimamo odgovorov :D )
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

odvisno od ženske...nekatere bi dobro zgledale tudi v žaklju za krompir, drugim pa noben modni kreator na svetu ne more pomagati....

pač mati narava svoje naredi....

ja, ženska v trenirki zna biti seksi, če je cel outfit taprav ter tudi priložnost.... :)
Chuxsta
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Chuxsta »

nič lepšega kot športnica (atletska oz. kolkr tolko dobra postava) v trenirki :)
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Shmeky
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shmeky »

hm da se jst dodam kaj me moti pri zenskah:
*zenska zna biti zelo tecna kajti nazivce mi gre ko me klice ob 2 ponoci pa ji prej reces k si pises smsje zj grem pa panckat papa mwa cez pou ure ze kliccc

* potem tiste ki se delajo fensi, kot da so proti tebi nekaj vec takim sam recem what ever alpa mutava:D

* dosti mi gre nazivce ko ji nekaj svetujes potem se pa stabo bori da nimas prav ceprov te je za nasvet vprasala naprimer to zj za prijateljice

* ali pa ena zelo lustna zenska se zmenis znjo da gres na pijaco in potem pripelje se frendico in potem se to ponavlja lohk nwm 4 5 mescov

* tudi ko ji prijateljice nekaj svetujejo kaj naj naredi stabo ker si ona mislijo nekaj o tebi in ji to vcepijo v glavo in se za brezveze skregas

* aja alpa ko mi zacne govorit ucer smo se najbolj imel in prasas ja kaj ste pa delal mal smo ga kadil se zadel in potem prbije da itak za v nos dobi se zaston ( to se sam zamisls nimas lajfa drugo drolja ker kot vem gram kouka je okol70 evrov se prav se daje zih skermu dol)

* aja pa tudi k vids to da je zenske stara nwem 17 pa ma tipa 23 feq to pa kr ratas ziucn :D k jst sm zj 18

* aja zj za debele alpa suhe to je pa moje misljenje dobr je bit z usemi prijatelj resno k ucasih iz tega tud dobr izpade spoznas njeno prijateljico ki je zelo lepa in potem tale okrogla o tebi ksno lepo stvar rece ze samo zaradi tega ker si prijatelj znjo in je nwem ne gledas grdo

* pri zenskah je tudi zanimivo . naprimer tip ki se bo zanimal za zensko in ji to pokazov ga bo zavrnila ko se bo pa tip delou nedostopnega zenski jo bo pa se bl napaliiu verjemite mi to deluje:D

* glede pijace mi je pa cist ce se ga napije seveda ne na mrtvo ampak normaln kot pr tipih da je pol v elementu nepa tm lezi pa bruha to je nagnusno vidt

*nwm to je za zj use kar se spomnem :D
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaHauteCouture »

vauu v ničemer od tega se nisem našla.
grema na pijačo? še kolegice pripeljem :D :D
Shmeky
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shmeky »

LaHauteCouture napisal/-a:vauu v ničemer od tega se nisem našla.
grema na pijačo? še kolegice pripeljem :D :D

haha zj trenutno nimam res cajta .... prakso delam pa se popravci .... tko da nwem .... ma zarad mene vec jih je bolj je sj ves kao blazen med zenami hihi hec hec:P
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

lorelaj napisal/-a:Vidim, da je tale tema že nekoliko zašla, ker je itak samo par fantov na forumu, ki so že itak povedali svoje, tako da bom še jaz pristavila svoj piskrček. Torej, včeraj sem imela debato z enim kolegom, ki je obseden z gorskim kolesarjenjem. Trdi,da ga nič ne privlači bolj kot ženske, s katerimi lahko športa in so enako ali celo bolj obsedene s kolesarjenjem. Po drugi strani pa pravi, da nikoli ne bi mogel biti s punco, ki bi bila v tem športu boljša/hitrejša/bolj iznajdljiva kot on. Pravi, da bi ga to popolnoma odvrnilo in da nanjo ne bi več gledal kot na žensko, ker baje želi biti on tisti močnejši in iznajdljiveši, ki bi po moško lahko rešil bolj nežno prijateljico. :lol: Skratka zelo slikovito je vse skupaj opisal. :D Zdaj me pa zanima, če večina moških razmišlja na tak način? Ali gre v primeru mojega prijatelja samo za prenizko samozavest in zato željo po dokazovanju? (Po mojem mnenju je namreč dokaj nesamozavestna oseba.) Ali premoč v športu enačite z večjim denarnim zasluškom ženske ali gre za popolnoma drugačno zadevo?

Veš kje je skrito bistvo in kje tiči ključ vsega?

Enostavno povedano...imamo atom ki ima jedro in ovojnico.
Moški je ovojnica, ženska je jedro. Moški simbolizira zaščito varnost in intelekt, ženska srce in čustva.
Ženske podzavestno privlačijo možati moški, ki ji nudijo stabilnost in varnost, da se lahko nasloni nanj da se opre nanj,ki je stabilen in zanesljiv, da ima sidro, ko jo čustva premetavajo in ko se počuti nestabilno.
Moške podzavestno privlačijo ženske, ki so ženstvene, čustvene saj ob njej dobi toplino, ko pride domov, ker je bil zunaj v džungli, kjer je krvavo klanje in boj za preživetje. Pride domov in doma ga čaka nežna srčna čustvena ženska pri kateri dobi toplino in ljubezen.

Ni fora v tem, da je ženska samozavestna in uspešna, inteligentna, da take moške odbijejo zato, ker se jih "kao" bojijo in te fore. Poanta je v tem, da so ponavadi te ženske z dosti moško energijo in dajejo svojo ženskost svoje srce in mehkobo na stranski tir.
In to je tisto kar odbija...saj ima s tem občutek, da ni z žensko ampak z descom v družbi. Agresivne in krvoločne ženske v življenju niso zaželjene...moški išče globoko v sebi žensko kateri bo heroj in junak, ki ga bo občudovala in on bo ves srečen in imel s tem še večji zagon. Saj se bo počutil ljubljenega in zaželjenega in uspešnega ter, da opravlja svoje poslanstvo.
Ženske iščejo moškega, ki bo njej princ, da ji bo stal ob strani, da ko ji bo težko ji bo dal varno zatočišče, da se bo stisnila k njemu in se počutila varno pred zunanjim svetom.
To je globoko v nas.

Žal pa živimo v taki civilizaciji kjer se izgublja pomen ženske in moškega. Ženske se je tiraniziralo z moške strani in podcenjevalo s tem ker so moški si mislili, da oni itak vse naredijo domov prinašajo denar in skrbijo zanjo...njej pa itak ni težko saj doma cele dneve poseda in nič ne dela praktično.
S tem se je žensko vlogo razvrednotilo do te mere, da jim je sedaj dostim izpod časti narediti kaj za moškega, saj se ob tem počuti avtomatično manj vredno in se tega zelo pogosto otepajo....sploh mlade ženske.
In smo tu kjer smo sedaj...ženske jamrajo, da ni več pravih moških...moški jamrajo da ni več pravih žensk, itd. Začaran krog...izgubljajo se vloge v družbi in smo tu kjer smo.
Namesto, da bi živeli v sožitju in pomagali drug drugemu in si olajšali življenje in živeli v simbiozi po kateri vsi tako hrepenimo...se bije bitka med spoloma kdo je močnejši in ah in oh.

:nixweiss:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaHauteCouture »

ja kak si ti to lepo povedu.. :)
Odgovori